Póker Fórum Archívum > Könyvek > Harrington on cash games

ladipeti
Válasz andree kommentjére
2009. márc. 17. 22:03

Miért? Hát nem jó egy olyat olvasni, hogy: "Az ellenfél fordulón történő passz emelése igen érdekes. Skálájából kivehetjük a fölépárokat, mert azokkal préselt volna esés előtt. Csúcspár sem nagyon lehet nála, mert azokkal csak hívna, viszont a drilleket és a szörnyhúzókat játszhatja így. Kassza esélyünk remek, és a részesedésünk se rossz a skálája ellen, így valószínűleg hívnunk kell a passz emelés minden be mozdulatát, csúcs pár csúcs rugónkkal."

+10

:DD

medgypeti
Válasz ladipeti kommentjére
2009. márc. 17. 22:46

Én ma kaptam meg, már nekiálltam.Mondjuk elsősorban öcsémnek lesz majd jó, mert ő most kezd játszani.:)

attiati
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 17. 23:01

Én ma kaptam meg, már nekiálltam.Mondjuk elsősorban öcsémnek lesz majd jó, mert ő most kezd játszani.:)

Off, de egy háztartáson belül majd kivehetitek a termekben mindketten az FD-ket?

Illetve családtagra is érvényes a termekben a refer a friend bónusz?

medgypeti
Válasz attiati kommentjére
2009. márc. 18. 1:49

Off, de egy háztartáson belül majd kivehetitek a termekben mindketten az FD-ket?

Illetve családtagra is érvényes a termekben a refer a friend bónusz?

Hát nem tudom, ott még nem tartunk.Egyenlőre NL2-n tolja starson:) Ilyen refer a friendet meg sosem vettem igénybe, mindig affiliaten keresztül regeltem.

Agitator
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 19. 9:44

Szerintem a fordítás annyira nem vészes, sőt, helyenként egészen jó.
Maga a könyv 95 oldal olvasása után sok újat még nem mondott, de nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni.
A borító viszont szép :D

attiati
Válasz Agitator kommentjére
2009. márc. 31. 11:58

valaki tud olyan boltot pesten, ahol bele lehetne lapozni?

Batthyány-nál levő Libriben nem volt.

Agitator
2009. márc. 31. 12:34

Próbáld a librit a mammutban.

Géza
Válasz Agitator kommentjére
2009. márc. 31. 12:37

Nyugati tér.Könyváruház

attiati
Válasz Géza kommentjére
2009. márc. 31. 12:46

köszi, mindkettő közelben lesz

Agitator
2009. márc. 31. 12:53

A könyv elég érdekes, én már az első köteten túl vagyok. Eddig még nagy dark magic nem volt benne, de talán sosem láttam ennyiszer leírva a "várjunk ki" kifejezést.

Élő ügyfélszolgálat