Miért? Hát nem jó egy olyat olvasni, hogy: "Az ellenfél fordulón történő passz emelése igen érdekes. Skálájából kivehetjük a fölépárokat, mert azokkal préselt volna esés előtt. Csúcspár sem nagyon lehet nála, mert azokkal csak hívna, viszont a drilleket és a szörnyhúzókat játszhatja így. Kassza esélyünk remek, és a részesedésünk se rossz a skálája ellen, így valószínűleg hívnunk kell a passz emelés minden be mozdulatát, csúcs pár csúcs rugónkkal."
Én ma kaptam meg, már nekiálltam.Mondjuk elsősorban öcsémnek lesz majd jó, mert ő most kezd játszani.:)
Én ma kaptam meg, már nekiálltam.Mondjuk elsősorban öcsémnek lesz majd jó, mert ő most kezd játszani.:)
Off, de egy háztartáson belül majd kivehetitek a termekben mindketten az FD-ket?
Illetve családtagra is érvényes a termekben a refer a friend bónusz?
Szerintem a fordítás annyira nem vészes, sőt, helyenként egészen jó.
Maga a könyv 95 oldal olvasása után sok újat még nem mondott, de nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni.
A borító viszont szép :D
valaki tud olyan boltot pesten, ahol bele lehetne lapozni?
Batthyány-nál levő Libriben nem volt.
Próbáld a librit a mammutban.
Nyugati tér.Könyváruház
köszi, mindkettő közelben lesz
A könyv elég érdekes, én már az első köteten túl vagyok. Eddig még nagy dark magic nem volt benne, de talán sosem láttam ennyiszer leírva a "várjunk ki" kifejezést.