PDF formátumban letölthető (lesz) valahonnan a könyv?
Elég sok póker könyvem van e-book formátumban, nem szakítanám meg ezt a szép hagyományt :D
én megkapom ajándékba 2+2-től, ha kell valakinek kölcsönadom miután kiolvastam:)
de beszkennelni nemfogok 800 oldalt, bocsi:)
Magyar megjelenés mikorra várható?
Szerintem az még egy kis időbe tellik.Megnéztem az Ekren Kft. honlapján, akik a többit kiadtád, de az előrejelzések között nem szerepel.Tehát nem lehet tudni, de ha valaki tud valamit más forrásból akkor szívesen várjuk.De aki tud angolul annak szerintem nem jelent problémát az angol nyelvű könyv sem.Igaz hogy van egy középfoku nyelvvizsgád, de már vagy 12 éve nem nagyon használom a nyelvet csak nyaralások alkalmával szinte. és úgy hellyel közel megbírkózok vele.
Amazon.com-rol fogom rendelni a konyveket, ha minden jol megy...
Akinek esetleg mas konyv is kellene az jelezzen (esetleg amazonos linket kuldjon a felrerendelesek elkerulese vegett), a reszleteket kesobb fixaljuk, de igazabol jovo heten mar meg kene rendelni, hogy haladjunk is valamerre... ;)
Aki hallja, adja at, csak egy rendeles lesz...
Jelige: "csak tuttistaknak" :cool:
Amazon.com-rol fogom rendelni a konyveket, ha minden jol megy...
Akinek esetleg mas konyv is kellene az jelezzen (esetleg amazonos linket kuldjon a felrerendelesek elkerulese vegett), a reszleteket kesobb fixaljuk, de igazabol jovo heten mar meg kene rendelni, hogy haladjunk is valamerre... ;)
Aki hallja, adja at, csak egy rendeles lesz...
Jelige: "csak tuttistaknak" :cool:
Hetfon kuldok mindenkinek emailt/pu-t, aki megkeresett barmilyen modon is, kedden szeretnem megrendelni...
Hetfon kuldok mindenkinek emailt/pu-t, aki megkeresett barmilyen modon is, kedden szeretnem megrendelni...
viszont a szallitasi dij kozel a duplaja... :(
peterpanic én elkunyerálnám ha bpi vagy :) mikor jön meg?