Olvasás folyamatban. Következő hétvégre összehozhatok egy bemutató cikket róla.
Egy biztos, megvenni mindenképpen érdemes. Alapmű lesz, hasonlóan a versenystratégiához.
Mindig tudtam, hogy remek a humorérzéked. :)
Olvasás folyamatban. Következő hétvégre összehozhatok egy bemutató cikket róla.
Egy biztos, megvenni mindenképpen érdemes. Alapmű lesz, hasonlóan a versenystratégiához.
Sztem könnyen érthető. Hihetelen nyelvi fordulatokat nem tartalmaz, pókerrel foglalkozók könyedén megértik.
Amúgy sajna nincs szkennerem. :(
Nincs kedve valakinek beszkennelni?:p
Ha eljuttattjátok a könyveket én vállalom kicsit hosszabb határidőre(2 hét mondjuk)
Sztem könnyen érthető. Hihetelen nyelvi fordulatokat nem tartalmaz, pókerrel foglalkozók könyedén megértik.
Amúgy sajna nincs szkennerem. :(
Szerintem a legigénytelenebb dolog scannelt anyagot monitoron olvasni, és akkor már inkább megveszem :)
Sziasztok!
Ne csináljátok már! Egy ilyen könyvet scannelni és monitoron olvasni? Na neeeee! Meg kell venni és ott kell legyen a könyvespolcon! Ezen ne spóroljatok, behozza majd az árát!
Az első kötet első 50 oldaláról néhány szó:
Az angol sztem nagyon könnyen érthető, nekem semmi bajom nem volt vele legalábbis.
Az első néhány oldalon Harrington egy GSN-es "High Stakes Poker" leosztást elemez. Végignézi azt, hogy a partiban résztvevő felek hogyan és mint gondolkodtak. Nagyon érdekes, nekem tetszett.
Ezt követően kb a 45.oldalig alapdolgok vannak, melyek a kezdőknek nagyon fontosak, a haladóknak meg csak ismétlés.
-Hogyan számolj pot oddsot
-Mi az Implied odds?
-Hány outod lehet egy adott partiban?
stb.
Eddig ennyi, de majd még olvasom tovább :)
Ha meg van a szkennelt változat, a linket én is megköszönném :-)