Póker Fórum Archívum > Könyvek > Harrington on cash games

peterpanic
Válasz halacska kommentjére
2008. márc. 11. 0:11

kicsit később kérdezd, még meg sem jelent:) írok ha megjött, pár nap alatt kiolvasom.

bojanika
Válasz peterpanic kommentjére
2008. márc. 11. 15:53

Öhöömmm.
Történ egy kis baleset. :)
Godmode-dal beszéltük, hogy én is nyomozok: hol mennyiért lehet megvenni a könyvet. Nos meg is tettem, s miután én 4-5 érdeklődőt láttam a topikban, 5 könyvvel számolva lestem az árat. Vmiért azonban a pontos szállítási költséget csak azzal együtt volt hajlandó megadni, ha meg is rendeled a könyvet. Én kissé figyelmetlenül rá is klikkeltem a tovább gombra, így lefoglaltam 5db-ot a könyvből... :)
Fizetnem csak ezután kellett, de miután pár dollárral olcsóbb is volt, mint amit Godmode írt, valamint (miután a drágább szállítást választottam) 3-6 munkanapon belül vállalták a kézbesítést - ki is egyenlítettem a számlát (egyszerűbbnek tűnt, mint levelet írni...).
Nos tehát: lesz 5 db Harringtonos könyv (2 kötet) gondolom legkésőbb a jővő hét elejére.
Sajnos Godmode éppen jól megérdemelt pihenését töltötte ágyikójában, így csak most tudtam meg, hogy több könyvre lesz szükség. :(
Miután Godmode egyéb könyv rendelését is meg fogja ejteni, mindenki könyvhöz fog jutni, mindösszesen annyi történt, hogy lesz, aki kicsit előbb.
Én úgy gondoltam, hogy a fórumon jelzett érdeklődés alapján a 4 könyvemet (mert egyet biz'Isten megtartok) az alábbi emberkéknek tartom fenn:
- Godmode,
- Kanrich
- BaLa
- + 1 fő (jelentkezni nálam).
Eme könyvek Bp-n átvehetők, az összeg kiegyenlítésének módját megbeszéljük. A többiek kicsivel később Godmode beszerző úrtól vehetik majd át a könyveiket.
Elnézést a csavarért...

bojanika
Válasz bojanika kommentjére
2008. márc. 11. 17:18

a +1fő want2push lett, tehát az én öt könyvem elkelt.

halacska
2008. márc. 23. 15:34

milyen a könyv? ha elolvastátok egy használtat énis vennék v kölcsönkérnék, mert látom az újak elfogytak.

bojanika
Válasz halacska kommentjére
2008. márc. 25. 7:40

Ma reggel (fél nyolckor!!! :() Megérkeztek a könyvek.
Felépítése olyan, mint a versenykönyveké. Sok-sok szöveg és példa! :)

Godmode
2008. márc. 25. 14:50

A masodik rendeles is uton van mar, ha megtudok valami ujdonsagot, akkor updatelek...

kanrich_
Válasz Godmode kommentjére
2008. márc. 26. 0:42

Megvan a könyv!!! Hurrá! Bojanika, nagyon köszi még egyszer, hogy elintézted nekünk! Jövök egy sörrel a fórumtalálkozón, vagy talán még hamarabb! :)

bojanika
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. márc. 26. 0:52

Megvan a könyv!!! Hurrá! Bojanika, nagyon köszi még egyszer, hogy elintézted nekünk! Jövök egy sörrel a fórumtalálkozón, vagy talán még hamarabb! :)

Tudod, hogy hol találsz. :)
Bármikor szívesen látlak (van aki szerint helyesen: látunk)! :D

medgypeti
2008. márc. 28. 13:03

Na elolvastátok már?Valaki írharna róla egy cikket:)

bojanika
Válasz medgypeti kommentjére
2008. márc. 28. 13:52

Olvasás folyamatban. Következő hétvégre összehozhatok egy bemutató cikket róla.
Egy biztos, megvenni mindenképpen érdemes. Alapmű lesz, hasonlóan a versenystratégiához.

Élő ügyfélszolgálat