Póker Fórum Archívum > Könyvek > Omaha magas könyvek középszinten

krondorl
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. máj. 28. 14:56

nincs magyar nyelvű Omaha könyv, Selindek cikksorozatát tudom ajánlani olvasásra, kiegészítve valamilyen topikban valaki által leírt indulási stratégiával.

Tudtommal ebben az évben nem is fog megjelenni omaha könyv, ha igen, akkor a Hwang könyv :)

Esetleg a Super System II Omahás része, ha jól tudom idén lesz...

naggeri
Válasz krondorl kommentjére
2008. máj. 28. 15:40

Selindeknek van Omaha-s cikksorozata? Napi szinten játszom ellene, úgyhogy akkor utána kell néznem hogyan is gondolkodik... :)

medgypeti
Válasz naggeri kommentjére
2008. máj. 28. 15:50

Selindeknek van Omaha-s cikksorozata? Napi szinten játszom ellene, úgyhogy akkor utána kell néznem hogyan is gondolkodik... :)

Hol játszol ellene?

illese
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 2. 10:38

Esetleg tournament stratégiáról van valami könyv? Most kezdtem, úgy tűnik a holdemes először feszes, megvárni amig a fele lemákolja egymást, aztán fellazulni bejön, de a shortstackes preflop emeljek és mihamarabb allin, várjam meg a flopot és ott allin kérdést még nem érzem igazán.

naggeri
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 2. 11:23

Hol játszol ellene?

Partyn tolja. Viszont láttam már PL50-en és 100-on is játszani.

zoltanh
Válasz naggeri kommentjére
2008. jún. 2. 11:40

Partyn tolja. Viszont láttam már PL50-en és 100-on is játszani.

Én a hétvégén ongamen láttam őt. Hi/Lo-t játszott Nl25-től Nl200-og.

Littlemage
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 2. 11:44

Akkor az NL holdem már nem is jön be neki? :))) megírja a sulit belőle, közben meg omahan kasszíroz :))))

zoltanh
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 2. 11:49

Akkor az NL holdem már nem is jön be neki? :))) megírja a sulit belőle, közben meg omahan kasszíroz :))))

Én úgy tudom, hogy a suli II. már régem megírta csak nagyon lassan kerül ki.
Lehet undora lett egy kicsit holdemből :) meg valószinűleg mostmár omahaba több a fish mint holdembe.

naggeri
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 2. 12:26

Én is meglepődtem, hogy miért nem Holdem-ezik. Szerintem is úgy gondolja, hogy több a fish az Omaha-ban, mint a Holdemben. Elég sűrűn tolja egyébként.

Valhalla
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 2. 13:52

Sztem meg az alapanyagot gyűjti az Omahasulihoz :) Legalábbis nem lennék meglepve, ha NL után megjelenne azon a site-on, ahol szeret publikálni, a Pókersuli Omaha verziója, a most fellelhetőnél bővebb verzióban. Az Omaha azért érdekes, mert az NL szekció bevezetőjében írta hogy a fix limit behalt, nincs annyi fish, az Omaha nem ihlette meg, ezért bár sírva, de kénytelen NL Holdem-ezni :)
Mondjuk az is lehet, hogy már nem jön össze a 40PTBB/100 hand mikrón, így már nem is érdekes neki a dolog :D

Élő ügyfélszolgálat