nincs magyar nyelvű Omaha könyv, Selindek cikksorozatát tudom ajánlani olvasásra, kiegészítve valamilyen topikban valaki által leírt indulási stratégiával.
Tudtommal ebben az évben nem is fog megjelenni omaha könyv, ha igen, akkor a Hwang könyv :)
Selindeknek van Omaha-s cikksorozata? Napi szinten játszom ellene, úgyhogy akkor utána kell néznem hogyan is gondolkodik... :)
Selindeknek van Omaha-s cikksorozata? Napi szinten játszom ellene, úgyhogy akkor utána kell néznem hogyan is gondolkodik... :)
Esetleg tournament stratégiáról van valami könyv? Most kezdtem, úgy tűnik a holdemes először feszes, megvárni amig a fele lemákolja egymást, aztán fellazulni bejön, de a shortstackes preflop emeljek és mihamarabb allin, várjam meg a flopot és ott allin kérdést még nem érzem igazán.
Hol játszol ellene?
Partyn tolja. Viszont láttam már PL50-en és 100-on is játszani.
Akkor az NL holdem már nem is jön be neki? :))) megírja a sulit belőle, közben meg omahan kasszíroz :))))
Akkor az NL holdem már nem is jön be neki? :))) megírja a sulit belőle, közben meg omahan kasszíroz :))))
Én is meglepődtem, hogy miért nem Holdem-ezik. Szerintem is úgy gondolja, hogy több a fish az Omaha-ban, mint a Holdemben. Elég sűrűn tolja egyébként.