... az SPR táblázat kötelező szerintem.
ill. van még egy táblázat, ami szintén hasznos, milyen kezekkel mennyire deepen érdemes betenni a pénzt... ugyhogy marad a videó, meg a fórum, ha fejlődni szeretnél.
omaha books
Sziasztok! Elkezdtem olvasni Jeff Hwang 2. konyvet az Advanced Pot-Limit Omaha (Volume 1 Small Ball, and Short-Handed play). Mivel ez advanced, ezert nem akarom elsietni, megrendeltel az 1. konyvet, + Rolf Slotboom konyvet is(en hulye marha csak a cashoutnal vettem eszre h svedul vettem meg a konyvet:D:D:D), felhivtam a boltot, h nem lehetne e angolul, mondtak oke.
Milyen sorrendben ajanljatok? Hwang 2. konyvet lehet elsonek olvasni, vagy inkabb kezdjem az elsovel? Tudtok valamit arrol, hogy most fog megjelenni a 3. konyve, valami sarga szinu?Az volt irva h 2010 summer...
Kicsit olvasasbeli kerdes: A konyv kb 500 oldal, eleg gyorsan magamba tudom szivni az infot, de elsietni sem szeretnem. Mennyi ido alatt lehet beepiteni az elolvasott "tananyagot" a jatekomba?
Elsonek ennyi, koszi a valaszokat!
Mindig keresek új könyveket, de nincs, ugyhogy marad a videó, meg a fórum, ha fejlődni szeretnél.
Sziasztok!
Szeretnek par PLO konyvet rendelni amazonasrol, s kivancsi lennek a véleményetekre. ezteket neztem ki:
Amazon.com: Secrets of Professional Pot-Limit Omaha (9781904468301): Rolf Slotboom: Books: Reviews, Prices & more
Amazon.com: Omaha Poker (9780966100754): Bob Ciaffone: Books
Amazon.com: Secrets of Short-handed Pot-Limit Omaha (D&B Poker) (9781904468448): Rolf Slotboom, Rob Hollink: Books
Amazon.com: Pot-Limit Omaha Poker (9780818407260): Jeff Hwang: Books: Reviews, Prices & more
Amazon.com: Advanced Pot-Limit Omaha: Small Ball and Short-Handed Play (9780974150291): Jeff Hwang: Books: Reviews, Prices & more
Amazon.com: Advanced Pot-limit Omaha Volume II: Lag Play (9780984619405): Jeff Hwang: Books: Reviews, Prices & more
Amazon.com: Advanced Pot-limit Omaha Volume III: The Short-handed Workbook (9780984619412): Jeff Hwang: Books: Reviews, Prices & more
Mi a véleményetek? Esetleg van közöttük olyan, amelyik kb ugyanaz, mint egy masik, s nem erdemes megvenni?
Köszi, hogy megneztetek!
Ill. van-e valami mas, amit ajanlanatok?
Sziasztok!
Szeretnek par PLO konyvet rendelni amazonasrol, s kivancsi lennek a véleményetekre. ezteket neztem ki:
Amazon.com: Secrets of Professional Pot-Limit Omaha (9781904468301): Rolf Slotboom: Books: Reviews, Prices & more
Amazon.com: Omaha Poker (9780966100754): Bob Ciaffone: Books
Amazon.com: Secrets of Short-handed Pot-Limit Omaha (D&B Poker) (9781904468448): Rolf Slotboom, Rob Hollink: Books
Amazon.com: Pot-Limit Omaha Poker (9780818407260): Jeff Hwang: Books: Reviews, Prices & more
Amazon.com: Advanced Pot-Limit Omaha: Small Ball and Short-Handed Play (9780974150291): Jeff Hwang: Books: Reviews, Prices & more
Amazon.com: Advanced Pot-limit Omaha Volume II: Lag Play (9780984619405): Jeff Hwang: Books: Reviews, Prices & more
Amazon.com: Advanced Pot-limit Omaha Volume III: The Short-handed Workbook (9780984619412): Jeff Hwang: Books: Reviews, Prices & more
Mi a véleményetek? Esetleg van közöttük olyan, amelyik kb ugyanaz, mint egy masik, s nem erdemes megvenni?
Köszi, hogy megneztetek!
Ill. van-e valami mas, amit ajanlanatok?
Naggeri+1
Hwang konyv kozul elsot nem erdemes megvenni, a legjobb az advanced, aztan meg a legujabb (a lila workbook), abban csak peldak vannak es elemzesek.
Asszem akkor most lesz olvasni valod egy idore;)
ui: LM: megrendeled a lag play-t hwang-tol? Kepzelem magam elott, LM 66/32/16-t tol tiszta maniac aggro stilusban:D
Dehogy nincs, most jelenik meg Slowhabit Nguyen második omaha kötete. :cool:
Errol a konyvrol kernek velemenyt, hogy van -e olyan, aki ezt megrendelte/olvasta?Erosen gondolkozom megvenni es a napokban szeretnek rola donteni:)
Best Poker Books | Advanced PLO Play
Olvasgattam book review-t a konyvrol sok helyen, de itt a legreszletesebb, meg csak jokat mondtak rola.
Book Review: Advanced PLO Play – The Workbook | Sean Poker
Errol a konyvrol kernek velemenyt, hogy van -e olyan, aki ezt megrendelte/olvasta?Erosen gondolkozom megvenni es a napokban szeretnek rola donteni:)
Olvasgattam book review-t a konyvrol sok helyen, de itt a legreszletesebb, meg csak jokat mondtak rola.