Póker Fórum Archívum > Könyvek > Omaha magas könyvek középszinten

chubbyhun
Válasz Valhalla kommentjére
2008. jún. 2. 13:57

Na jó hozzászólok. Igen, minden igaz :)
Beszéltem Vele, és valóban nagy fantáziát lát az Omahában, és nagyjából kész is az Omaha suli II. rész is.
Mellesleg 6-8 asztalon játszik egyszerre, több teremben, a legjobb asztalokat keresi.

missalba
Válasz Sword84 kommentjére
2008. jún. 11. 0:57

Hello!

A Ciaffone könyvet most olvasgatom, nem nehéz a nyelvezete, szerintem 2-3 hét alatt le tudnám írásban fordítani.....

Dufieee
Válasz illese kommentjére
2008. aug. 22. 22:10

Üdv.
PLo10 játszok 4-5 asztalon.Melette 2$-10$ Mtt-en indulok.Természetesen a feszeses játszok az elején.Szerencsére kevés emelés van preflop,igy betudok menni olyan lapokkal amikkel egy emelést nem adnék meg.Ha a flop eltalál vagy nagy esélyt érzek arra,hogy behuzzam a partit akkor támadok és megprobálom a maxot kihozni a partiból.Eddigi eredményeim nem túl nagyok de érzem,hogy ezzel a stratégival megnyerhetek egy két versenyt.Eddig legjobb második hely volt 91 versenyzöböl meg rengeteg 3,4,5 hely.Nagyon ritka,hogy elöbb kiestem volna a versenyröl.

D_norbi
Válasz Dufieee kommentjére
2009. jan. 4. 21:43

Én a Slotbloom könyvet olvastam eddig... Érdekes alkotás, vannak benne jó dolgok, bár szerintem az SS téma annyira nem válik be... De majd írok róla a blogomban.

chubbyhun
Válasz D_norbi kommentjére
2009. jan. 4. 22:02

Én a Slotbloom könyvet olvastam eddig... Érdekes alkotás, vannak benne jó dolgok, bár szerintem az SS téma annyira nem válik be... De majd írok róla a blogomban.

Norbi, a Slotboom könyvről olvastam egy jó leírást: Megtanulni belőle nem lehet, viszont nyerni lehet vele.
A könyv második része nagyon kemény, azt azért érdemes elolvasni, az már nem SS.

HANCI
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. márc. 12. 18:34

OMAHA könyv

Valakinek van,pdf-ben vagy más formátumban elérhető könyve,nem baj ha angol,csak ,nem nagyon találok letölthető példányt.... :S
Aki tud feltöltené data.hu-ra vagy hasonlóra...
Előre is köszi!

Soha ne válassz olyan hobbit, ami enni kér.
- Amarillo Slim Preston

Coraloctopus
Válasz HANCI kommentjére
2009. aug. 2. 21:50

Helló!

Engem a PLO shorthanded változata érdekel. Van-e valakinek erről a könyvről véleménye:

Rolf Slotboom: Secrets of Short-handed Pot-Limit Omaha?

tammma76
Válasz szaki kommentjére
2009. aug. 17. 15:47

Amazon.com: Pot-Limit Omaha Poker: Jeff Hwang: Books

Ez egy jo konyv, egyszeru, ertheto etc.

bejön nekem is ez a könyv!

tammma76
Válasz Coraloctopus kommentjére
2010. márc. 10. 8:38

Helló!

Engem a PLO shorthanded változata érdekel. Van-e valakinek erről a könyvről véleménye:

Rolf Slotboom: Secrets of Short-handed Pot-Limit Omaha?

túl vagyok Hwang két könyvén, csak megvettem ezt is.
tegnap etse kezdtem olvasni. eddig elég sokat hivatkozik a korábbi könyvére, úgyhogy ha ez nem változik 20-30 oldalon belül, akkor ezt felfüggesztem és beszerzem azt is.

naggeri
Válasz tammma76 kommentjére
2010. márc. 10. 10:11

túl vagyok Hwang két könyvén, csak megvettem ezt is.
tegnap etse kezdtem olvasni. eddig elég sokat hivatkozik a korábbi könyvére, úgyhogy ha ez nem változik 20-30 oldalon belül, akkor ezt felfüggesztem és beszerzem azt is.

hwang 1. könyve, abszolút kezdőknek, kb: ne menj tönkre Kmagas flössel 200BB deepen, top pár nem elég..stb..stb.
2. könyv, nekem nagyon tetszik, az SPR táblázat kötelező szerintem.
ill. van még egy táblázat, ami szintén hasznos, milyen kezekkel mennyire deepen érdemes betenni a pénzt, hasonló mint az SPR táblázat. Egyébként könnyen olvasható, "pókeres" angollal simán érthető
Rolf könyve, sokkal nehezebben emészthető szerintem. Különböző stackméretekhez írja le a tanácsait, különböző indulókezekkel, van egy jó fejezet a turn játékról, ill. ami nekem nagyon tetszett az utolsó fejezet amit ha jól emlékszem Hollink? publikált, HS cashgame hand elemzések.
Mindig keresek új könyveket, de nincs, ugyhogy marad a videó, meg a fórum, ha fejlődni szeretnél.

Élő ügyfélszolgálat