Na jó hozzászólok. Igen, minden igaz :)
Beszéltem Vele, és valóban nagy fantáziát lát az Omahában, és nagyjából kész is az Omaha suli II. rész is.
Mellesleg 6-8 asztalon játszik egyszerre, több teremben, a legjobb asztalokat keresi.
Hello!
A Ciaffone könyvet most olvasgatom, nem nehéz a nyelvezete, szerintem 2-3 hét alatt le tudnám írásban fordítani.....
Üdv.
PLo10 játszok 4-5 asztalon.Melette 2$-10$ Mtt-en indulok.Természetesen a feszeses játszok az elején.Szerencsére kevés emelés van preflop,igy betudok menni olyan lapokkal amikkel egy emelést nem adnék meg.Ha a flop eltalál vagy nagy esélyt érzek arra,hogy behuzzam a partit akkor támadok és megprobálom a maxot kihozni a partiból.Eddigi eredményeim nem túl nagyok de érzem,hogy ezzel a stratégival megnyerhetek egy két versenyt.Eddig legjobb második hely volt 91 versenyzöböl meg rengeteg 3,4,5 hely.Nagyon ritka,hogy elöbb kiestem volna a versenyröl.
Én a Slotbloom könyvet olvastam eddig... Érdekes alkotás, vannak benne jó dolgok, bár szerintem az SS téma annyira nem válik be... De majd írok róla a blogomban.
Én a Slotbloom könyvet olvastam eddig... Érdekes alkotás, vannak benne jó dolgok, bár szerintem az SS téma annyira nem válik be... De majd írok róla a blogomban.
OMAHA könyv
Valakinek van,pdf-ben vagy más formátumban elérhető könyve,nem baj ha angol,csak ,nem nagyon találok letölthető példányt.... :S
Aki tud feltöltené data.hu-ra vagy hasonlóra...
Előre is köszi!
Soha ne válassz olyan hobbit, ami enni kér.
- Amarillo Slim Preston
Helló!
Engem a PLO shorthanded változata érdekel. Van-e valakinek erről a könyvről véleménye:
Rolf Slotboom: Secrets of Short-handed Pot-Limit Omaha?
Amazon.com: Pot-Limit Omaha Poker: Jeff Hwang: Books
Ez egy jo konyv, egyszeru, ertheto etc.
Helló!
Engem a PLO shorthanded változata érdekel. Van-e valakinek erről a könyvről véleménye:
Rolf Slotboom: Secrets of Short-handed Pot-Limit Omaha?
túl vagyok Hwang két könyvén, csak megvettem ezt is.
tegnap etse kezdtem olvasni. eddig elég sokat hivatkozik a korábbi könyvére, úgyhogy ha ez nem változik 20-30 oldalon belül, akkor ezt felfüggesztem és beszerzem azt is.