Sajnálom szegény srácot, szerintem egyébként meg lehet csinálni a 10k-t NL25-ön egy hónapban, más kérdés, hogy neki nem sikerült...
Sajnálom szegény srácot, szerintem egyébként meg lehet csinálni a 10k-t NL25-ön egy hónapban, más kérdés, hogy neki nem sikerült...
Hát csak tessék, csak tessék, lehet próbálkozni, NL25-ön 1 hónap alatt öszegrindolni NL200-ra a beugrót ;) Lehet másból is legenda :) Én is szurkoltam neki. Amugy majd lehet én is bepróbálkozok kevesebb asztalszámmal, de sok játékkal, mondjuk 1-2 hétig. Amint olvastam többen is kipróbálták itt a fórumon.
Sztem napi 6 óra a maximum, amit hosszabb távon el lehet viselni, és nem romlik a koncentráció számottevően. 10-12 asztalon pedig kényelmesen el lehet tölteni annyi időt. De nem hinném, hogy annyi játékkal elérhető lenne a 10K$.
Sztem napi 6 óra a maximum, amit hosszabbtávon el lehet viselni, és nem romlik a koncentráció számottevően. 10-12 asztalon pedig kényelmesen el lehet tölteni annyi időt. De nem hinném, hogy annyi játékkal elérhető lenne a 10K$.
Sztem napi 6 óra a maximum,
azért sztem aki csak ezzel foglalkozik, annak "simán megy" több is. Legalábis ha én belefogok egy ilyenbe, akkor biztos többet játszanék. 3*2 órás session. Sztem megy a 4*2 is. Persze akinek val klasszikus alkalmazotti állása annak max ugy, ha munkaidejében is játszik, vagy szabit vesz ki :)
Körülbelül napi 12-14 óra játék kell(ene) hozzá, és 10-12 asztal. Ennyin elérhető (lenne). Nem azt mondom, hogy bármikor bárki meg tudja csinálni, csak azt, amit Kanrich is írt, hogy nem lehetetlen.
Gyerekek, puding próbája az evés :) ha jól emlékszem Taki, és zoltánh eregette szárnyait ilyen téren :) Taki valami 9 BI-t grindolt össze, meg rekordsessionökről írt :D :D :D
Ha nekem most nem lenne a német tanfolyam, belefognék, mert ugye itt van most a race is. De muszály(j) (ezt sose tudom :) ) arra is készülni, mert hónap végén vizsga, és hát idáig se erőltettem meg magam, igyekeztem a tanfolyamon tanultakból megélni, s itthon nem nagyon tanultam. S az utobbi időben sokat is lógtam :) Tehát a tanfolyamon tanultakra se tudtam már hagyatkozni :)