Póker Fórum Archívum > Media > 10k$ 1 hónap alatt NL25-ön

Takii
Válasz spirited kommentjére
2008. jún. 7. 16:06

Nem is értem a srácot, hogy minek vállalt be olyat, amit korábban nem tesztelt, hogy működik-e. Ha korábban kipróbálja, hogy pl. 10 napon keresztül tudja-e hozni az eredményt, akkor legalább lett volna fogalma, hogy mibe vág bele. Gyorsan akart hírnevet magának és kissé alábecsülte ezt a próbatételt...

A képessége még talán meg is lenne hozzá, de hiányzik a tapasztalat, hisz még csak pár hónapja profi.

Pont ezen gondolkodtam én is. Ha előre leteszteli a dolgot, akkor tudta volna, hogy mi vár rá. Az eredményei alapján 100%, hogy nem tett próbát. Lehet kipróbálta egy-két napra a 24 asztalt, és úgy gondolta, menni fog.

Agostini
Válasz Takii kommentjére
2008. jún. 8. 2:31

Day 16 : 3200$ (5000$ körül kéne lennie,nem ? :):()

Sztem nehéz lesz,de nem lehetetlen :) pl inkább lenne everest 4 asztalon mint starson 20on :D najó, gondolom nem fog de ha megnyomja még sikerülhet. Reggel "csak" 2600$-nál járt és szegény csak ennyit írt a blogjába

"Day 16 +2600 total
ys, lost money"

wilddrew
Válasz Agostini kommentjére
2008. jún. 8. 2:44

Day 16 : 3200$ (5000$ körül kéne lennie,nem ? :):()

Sztem nehéz lesz,de nem lehetetlen :) pl inkább lenne everest 4 asztalon mint starson 20on :D najó, gondolom nem fog de ha megnyomja még sikerülhet. Reggel "csak" 2600$-nál járt és szegény csak ennyit írt a blogjába

"Day 16 +2600 total
ys, lost money"

Hát azért eléggé megterhelő tud lenni ez a próbatétel, függetlenül attól, hogy mióta profi valaki. Léteznek olyan játékosok, akik hónapokon keresztül tudják ezt csinálni? Nem hiszem el, hogy képes hosszútávon az emberi szervezet ezt a monoton egésznapos megterhelést elviselni...

titcar
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jún. 8. 3:12

hm egyre kevesebb esély van rá, hogy meg tudja csinálni. van az emberi teljesítőképességnek egy határa, amit ha átlépünk, drasztikusan csökken a teljesítmény. úgy látszik a srác átesett a ló túlsó oldalára. szerintem lehet hogy ha mondjuk csak 12-14 asztalon tolná kevésbé fáradna és kevesebbet hibázna. mert gondolom a fáradtság miatt elég sok pot elmehet, leglaábbis nem tudom elképzelni, hogy ne így lenne. kíváncsi lennék, hoyg tart-e szüneteket meg ilyesmi, de szerintem ilyen full maratoni grindeléséeket csinál, ami szinétn nem jó.

azért gondoljunk bele, hányan játszunk mondjuk napi 2-3K handeknél többet minden nap? én nem, mégis le tudok fáradni. a srác majdnme 20K-t tol napi átlagban...

Vika
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 8. 3:43

hm egyre kevesebb esély van rá, hogy meg tudja csinálni. van az emberi teljesítőképességnek egy határa, amit ha átlépünk, drasztikusan csökken a teljesítmény. úgy látszik a srác átesett a ló túlsó oldalára. szerintem lehet hogy ha mondjuk csak 12-14 asztalon tolná kevésbé fáradna és kevesebbet hibázna. mert gondolom a fáradtság miatt elég sok pot elmehet, leglaábbis nem tudom elképzelni, hogy ne így lenne. kíváncsi lennék, hoyg tart-e szüneteket meg ilyesmi, de szerintem ilyen full maratoni grindeléséeket csinál, ami szinétn nem jó.

azért gondoljunk bele, hányan játszunk mondjuk napi 2-3K handeknél többet minden nap? én nem, mégis le tudok fáradni. a srác majdnme 20K-t tol napi átlagban...

Pont ezen gondolkodtam én is. Ha "csak" 12 asztalon játszana, szerintem erőteljesen megugrana a BB/100 értéke, és összességében lehet, hogy ugyanennyi órányi játékkal a kevesebb kéz ellenére is közelebb lenne a tervhez, mint pillanatnyilag.

wilddrew
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 8. 10:17

Pont ezen gondolkodtam én is. Ha "csak" 12 asztalon játszana, szerintem erőteljesen megugrana a BB/100 értéke, és összességében lehet, hogy ugyanennyi órányi játékkal a kevesebb kéz ellenére is közelebb lenne a tervhez, mint pillanatnyilag.

Szerintem már nem képes tisztán gondolkodni. 2 hete nonstop tolja, egész nap. Már álmában is 20 asztalon kattingat szerintem, kikapcsolt az agya, csak rutinból tolja és képtelen ezen változtatni.

Szerintem vagy feladja teljesen, vagy végigtolja az 1 hónapot 20 asztalon, de menet közben nem fog bírni változtatni...

Takii
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jún. 9. 14:45
titcar
Válasz Takii kommentjére
2008. jún. 9. 14:50

mindenesetre tanulságos.

kanrich_
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 9. 16:43

Sajnálom szegény srácot, szerintem egyébként meg lehet csinálni a 10k-t NL25-ön egy hónapban, más kérdés, hogy neki nem sikerült...

Agostini
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jún. 9. 16:46

Sajnálom szegény srácot, szerintem egyébként meg lehet csinálni a 10k-t NL25-ön egy hónapban, más kérdés, hogy neki nem sikerült...

a starson 20 asztal nem ér fel 5 cakes és 5 everestes asztallal :) :p

szóval,ha valaki úgy dönt, hogy megcsinálja cake\everest 12 asztalon .... garantált siker...;)

Élő ügyfélszolgálat