Póker Fórum Archívum > Media > Coaching siteok

Shadowt5
Válasz Romsy kommentjére
2010. márc. 20. 14:35

Üdv.

A Poker VT-n akarok regelni és a kérdésem a következő lenne: A telefonszámnál be kell írni az országhívót vagy sem (mert vmi 011-et amit a kitöltendő mező előtt kiír, beteszi a számba és nem akarom hogy esetleg ebből legyen gondom)?
A válaszokat előre is köszönöm. Ha lehet PM.

gorcsy
Válasz Shadowt5 kommentjére
2010. márc. 24. 11:18

Tudja vki hol kell kikapcsolni Bluefire-en az auto befizetést?
Seholsem találom csak "Subscription History" van de ott nemtudok sehova kattintani

TheKlansman
Válasz Shadowt5 kommentjére
2010. márc. 25. 21:12

az lenne a kérdésem, hogy ha az angol tudásom majdnem a nullán van, van értelme így előfizetni coach site-ra, maga a videónézés, úgy gondolom segíthet a fejlődésben.

vélemény?

Polacheck
Válasz TheKlansman kommentjére
2010. márc. 25. 21:25

az lenne a kérdésem, hogy ha az angol tudásom majdnem a nullán van, van értelme így előfizetni coach site-ra, maga a videónézés, úgy gondolom segíthet a fejlődésben.

vélemény?

Nézz meg pár ingyenes videót a pokertrikzen, abból kiderül majd.

HEX77
Válasz gorcsy kommentjére
2010. márc. 25. 22:20

Tudja vki hol kell kikapcsolni Bluefire-en az auto befizetést?
Seholsem találom csak "Subscription History" van de ott nemtudok sehova kattintani

Ha PayPal-al fizettél be akkor a PayPal oldalán meg tudod szüntetni az előfizetést.

Skaidy
Válasz TheKlansman kommentjére
2010. márc. 30. 17:34

vélemény?

Szerintem előbb gyúrj rá az angolra.
Nekem nem olyan rossz az angolom, és mégis keveset értek belőle. Sokszor hadarják a szavakat..
Mondjuk én ezt az angol tudást elsősorban angol filmek, sorozatok nézésével, meg játékokkal szereztem :)

yoofej
Válasz Skaidy kommentjére
2010. ápr. 7. 3:06

3bet potban valo jatekhoz segitseg

A Savvy+os 3-Bet fundamentals-on kivul tudtok olyan videot/videokat ajanlani, ami a 3bet potokban valo jatekra van kihegyezve?

Micro tethez (NL25-NL30) lenne ra szuksegem, de nagyon, mert az utobbi idoben (is) rengeteget bukok 3bet potokban. Rosszkor vagyok aggro, nagyon gyakran passzivan jatszok es tul sokszor eldobajak velem a jobb lapot (mondhatjuk egyszeruen, hogy szarul jatszok). Egyszeuen nem talalom a megoldast erre a problemara.

Ha esetleg tudtok a temahoz forumtopikot, vagy barmi egyeb dolgot, ami a segitsegemre lehet, azt is nagyon szivesen vennem.

attiati
Válasz yoofej kommentjére
2010. ápr. 7. 12:44

NLH/PLO Poker E-Books (cts, slowhabit, balugawhale, aejones, Imp Torrent - btjunkie

balugawhale 3 bet seminar-ját nézd meg belőle.

Bwinen nem biztos, hogy hasznát veszed, mondjuk én még nem néztem végig a videót. De nem biztos, hogy működni fog, ha a komplett asztalt fold to 3betje 30% körül mozog.

High_TT
Válasz attiati kommentjére
2010. ápr. 17. 14:14

pokerVT előfizetés eladó.
pm

csabadeak
Válasz High_TT kommentjére
2010. ápr. 20. 11:00

Be szeretnék fizetni

Melyik oldalt válasszam?
DC vagy Cardrunners?Eddig még nem fizettem be coaching site-ra, úgyhogy ez lenne az első. NL50-100 sh cg-re, főleg.
Ha már kiválasztottam mivel kezdjek? Kinek a videói a legjobbak? Mit ajánlotok, elsőre vagy valami sorrend?
Köszi!

Élő ügyfélszolgálat