MTT szempontjából jó a Deucescracked? Vagy esetleg valami mást ajánlotok?
Sajnos azt nem ismerem,
Cardrunnerst szoktam nézni, TIMEX, muckducks, mlagoo elég jó
ha FTP-n játszól és elég pontot szerzel, akkor ingyenenes 1-2-3-4 hétre reggelni kell a truly free poker trainingre
Ja és jövő hónaptól a stoxpoker video anyagát is ide teszik fel elméletileg
Bluefire-en ki lehet kapcsolni az autó újrabefizetést?
Netteller kártyával fizettem be
Milyen oldalon vannak jó videók , coaching és stratégiai cikkek?
Sziasztok. Elég új vagyok még itt, és mindenképp szeretném fejleszteni a póker tudásom. Milyen oldalakat (akár angol vagy francia nyelvű is jöhet) tudnátok ajánlani, ahol jó videók vannak, jó coachok vagy rengeteg cikk ?
Ami itthoni, a pókerakadémiát ismerem, külföldről a deucescracked.com-ról hallottam még jókat. Vélemény ?:)
Sziasztok. Elég új vagyok még itt, és mindenképp szeretném fejleszteni a póker tudásom. Milyen oldalakat (akár angol vagy francia nyelvű is jöhet) tudnátok ajánlani, ahol jó videók vannak, jó coachok vagy rengeteg cikk ?
Ami itthoni, a pókerakadémiát ismerem, külföldről a deucescracked.com-ról hallottam még jókat. Vélemény ?:)
DC-n hogyan lehet aktiválni a 7napo ingyenes időszakot?
technikai segitseg
Sziasztok,
technikai segitseget kerek szepen.
hogyan tudom leszedni a Deucescsrakedrol vagy a Pokersavyrol a videokat?
otleteket, valaszokat elore is koszonom.