Bluefire-en ki lehet kapcsolni az autó újrabefizetést?
Netteller kártyával fizettem be
Melyik oldalt válasszam?
DC vagy Cardrunners?Eddig még nem fizettem be coaching site-ra, úgyhogy ez lenne az első. NL50-100 sh cg-re, főleg.
Ha már kiválasztottam mivel kezdjek? Kinek a videói a legjobbak? Mit ajánlotok, elsőre vagy valami sorrend?
Köszi!
Dc-n a 7 nap alatt amit letöltök, a 7 nap után is meg tudom nézni? Nem kell valami jelszó , hogy később mis meg tudjam nézni? Mert 7 nap alatt rengeteg videót le lehet szedni , elég gyors a netem. Amúgy kinek a videót szedjem akkor le?
Dc-n a 7 nap alatt amit letöltök, a 7 nap után is meg tudom nézni? Nem kell valami jelszó , hogy később mis meg tudjam nézni? Mert 7 nap alatt rengeteg videót le lehet szedni , elég gyors a netem. Amúgy kinek a videót szedjem akkor le?
Igen a DC videói DRM mentesek vagyis akármikor meg tudod nézni. Foxwoodsfiend, Hielko, improva, Krantz videóit ajánlom.
Amúgy itt találsz egy átfogó leírást a dc-hez.DC Video Guide (Updated - Sept 2009 with links!) : Research & Development! : Poker Forums at DeucesCracked.com
DC letoltes
Sziasztok,
tarsulnek Deucescracked videok letoltese, regisztralasa temakorben,
sajnos nincs tul gyors netem, ezert keresek olyan jatekosokat, akkikel tudnank egyuttmukodni.
valaszokat elore is koszonom.
Tarisznya
és ezt a 7 nap freet hogy lehet használni? regisztráltam, de bankkártya számot kér.
és ezt a 7 nap freet hogy lehet használni? regisztráltam, de bankkártya számot kér.
nem értem, valamiért nem működik ez az egész, nem fogadja el a kártyám vagy nemtudom.
1 error prohibited this user from being saved
There were problems with the following fields:
* A duplicate record with id 4781191 already exists. --- !ruby/object:ActiveMerchant::Billing::Response authorization: "4781191" avs_result: code: postal_match: street_match: message: cvv_result: code: message: fraud_review: message: Successful. params: messages: result_code: Ok message: code: I00001 text: Successful. profile: payment_profiles: customer_payment_profile_id:
stb stb, ezt írja ki. lehet az a baja h nem dombornyomott a kártya? de terembe tudok vele fizetni, szóval nem értem.
ha vki tudja a választ írja meg pls, köszi