Póker Fórum Archívum > Media > Coaching siteok

gorcsy
Válasz HEX77 kommentjére
2010. ápr. 20. 11:37

Bluefire-en ki lehet kapcsolni az autó újrabefizetést?
Netteller kártyával fizettem be

medgypeti
Válasz csabadeak kommentjére
2010. ápr. 20. 11:50

Melyik oldalt válasszam?
DC vagy Cardrunners?Eddig még nem fizettem be coaching site-ra, úgyhogy ez lenne az első. NL50-100 sh cg-re, főleg.
Ha már kiválasztottam mivel kezdjek? Kinek a videói a legjobbak? Mit ajánlotok, elsőre vagy valami sorrend?
Köszi!

Cardrunnershez FTP-s accal hozzá lehet jutni, havi 5500 pont kell csak.Teljesen mindegy, hogy milyen affiliaten keresztük regisztáltál, ez az FTP és a CR promója.Truly Free Poker Training

DC-t meg 7 napig kipróbálhatod ingyen, azalatt letölthetsz mindent amit bírsz, aztán utána meglátod, hogy akarod-e még használni.

csabadeak
Válasz medgypeti kommentjére
2010. ápr. 20. 12:06

Dc-n a 7 nap alatt amit letöltök, a 7 nap után is meg tudom nézni? Nem kell valami jelszó , hogy később mis meg tudjam nézni? Mert 7 nap alatt rengeteg videót le lehet szedni , elég gyors a netem. Amúgy kinek a videót szedjem akkor le?

medgypeti
2010. ápr. 20. 12:16

Dc-n a 7 nap alatt amit letöltök, a 7 nap után is meg tudom nézni? Nem kell valami jelszó , hogy később mis meg tudjam nézni? Mert 7 nap alatt rengeteg videót le lehet szedni , elég gyors a netem. Amúgy kinek a videót szedjem akkor le?

Igen a DC videói DRM mentesek vagyis akármikor meg tudod nézni. Foxwoodsfiend, Hielko, improva, Krantz videóit ajánlom.
Amúgy itt találsz egy átfogó leírást a dc-hez.DC Video Guide (Updated - Sept 2009 with links!) : Research & Development! : Poker Forums at DeucesCracked.com

csabadeak
2010. ápr. 20. 12:20

Igen a DC videói DRM mentesek vagyis akármikor meg tudod nézni. Foxwoodsfiend, Hielko, improva, Krantz videóit ajánlom.
Amúgy itt találsz egy átfogó leírást a dc-hez.DC Video Guide (Updated - Sept 2009 with links!) : Research & Development! : Poker Forums at DeucesCracked.com

Köszi szépen!

tarisznya
2010. ápr. 20. 12:54

DC letoltes

Sziasztok,

tarsulnek Deucescracked videok letoltese, regisztralasa temakorben,
sajnos nincs tul gyors netem, ezert keresek olyan jatekosokat, akkikel tudnank egyuttmukodni.

valaszokat elore is koszonom.

Tarisznya

brasco
Válasz tarisznya kommentjére
2010. ápr. 20. 13:16

és ezt a 7 nap freet hogy lehet használni? regisztráltam, de bankkártya számot kér.

medgypeti
Válasz brasco kommentjére
2010. ápr. 20. 13:27

és ezt a 7 nap freet hogy lehet használni? regisztráltam, de bankkártya számot kér.

Beregisztrálod a kártyádat, a 7.napon pedig lemondod az előfizetést és akkor nem vonják le az első havit.

brasco
2010. ápr. 22. 9:11

nem értem, valamiért nem működik ez az egész, nem fogadja el a kártyám vagy nemtudom.

1 error prohibited this user from being saved

There were problems with the following fields:

* A duplicate record with id 4781191 already exists. --- !ruby/object:ActiveMerchant::Billing::Response authorization: "4781191" avs_result: code: postal_match: street_match: message: cvv_result: code: message: fraud_review: message: Successful. params: messages: result_code: Ok message: code: I00001 text: Successful. profile: payment_profiles: customer_payment_profile_id:

stb stb, ezt írja ki. lehet az a baja h nem dombornyomott a kártya? de terembe tudok vele fizetni, szóval nem értem.

brasco
Válasz brasco kommentjére
2010. ápr. 22. 19:27

ha vki tudja a választ írja meg pls, köszi

Élő ügyfélszolgálat