Póker Fórum Archívum > Media > DeucesCracked

titcar
Válasz pindrokk kommentjére
2008. nov. 11. 23:23

fentebb említettétek a "Real Life Micro NL Grinder" sorozatot, ebből viszotn van vagy 5, melyiket ajánljátok? vagy mindet? :D

pindrokk
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 11. 23:28

fentebb említettétek a "Real Life Micro NL Grinder" sorozatot, ebből viszotn van vagy 5, melyiket ajánljátok? vagy mindet? :D

Én az unlimitedet nézem most, tetszik a sorozat. A többivel sem hiszem, hogy mellé nyúlnál

medgypeti
2008. nov. 12. 0:48

Hogy érted hogy van vagy 5?Két sorozat van ebből.

titcar
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 12. 1:16

Hogy érted hogy van vagy 5?Két sorozat van ebből.

ja most nézem az 5ből 4 limites :D

medgypeti
2008. nov. 12. 1:41

ja most nézem az 5ből 4 limites :D

Vagy HU:)

törpapa
Válasz zoltanh kommentjére
2009. márc. 27. 23:14

Hali!

Ki szerettem volna próbálni ezt az oldalt.
De sajnos hibát ír ki: "Failure capturing funds. textThe transaction was unsuccessful.codeE00027"

A hibakód jelentése: "The test transaction was unsuccessful. An approval was not returned for the test transaction."

Valahogy nem lehetne a próbaterhelést kihagyni és anélkül élni a 7 napos tesztidővel? Egy próba miatt nem akarok pénzt átmozgatni az usd-s számlámra.

Köszönöm

medgypeti
Válasz törpapa kommentjére
2009. márc. 28. 9:21

Hali!

Ki szerettem volna próbálni ezt az oldalt.
De sajnos hibát ír ki: "Failure capturing funds. textThe transaction was unsuccessful.codeE00027"

A hibakód jelentése: "The test transaction was unsuccessful. An approval was not returned for the test transaction."

Valahogy nem lehetne a próbaterhelést kihagyni és anélkül élni a 7 napos tesztidővel? Egy próba miatt nem akarok pénzt átmozgatni az usd-s számlámra.

Köszönöm

Szerintem nem.

törpapa
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 28. 17:17

Köszi, akkor buta maradok még egy darabig.

törpapa
2009. jún. 1. 16:15

DC-s omaha videókról mi a véleményetek ?

Romsy
2009. jún. 1. 16:23

jók.

Élő ügyfélszolgálat