Póker Fórum Archívum > Media > DeucesCracked

Sai
Válasz törpapa kommentjére
2009. jún. 1. 17:55

jók bizony

yoofej
Válasz törpapa kommentjére
2009. aug. 17. 12:19

Hali!

Ki szerettem volna próbálni ezt az oldalt.
De sajnos hibát ír ki: "Failure capturing funds. textThe transaction was unsuccessful.codeE00027"

A hibakód jelentése: "The test transaction was unsuccessful. An approval was not returned for the test transaction."

Valahogy nem lehetne a próbaterhelést kihagyni és anélkül élni a 7 napos tesztidővel? Egy próba miatt nem akarok pénzt átmozgatni az usd-s számlámra.

Köszönöm

Pontosan hogy mukodik ez a probaterheles dolog?

Mikor tortenik tenylegesen penzlevonas, ill abban az esetben, ha megadom a valos kartyaszamomat, hogyan tudom megoldani, hogy ne vonjanak le lovet innen?

Amig nem dontottem el, h melyik coaching site-ra fogok befizetni, addig itt csak a trial erdekelne.

Koszi a segitseget.

medgypeti
Válasz yoofej kommentjére
2009. aug. 17. 12:25

Mikor tortenik tenylegesen penzlevonas, ill abban az esetben, ha megadom a valos kartyaszamomat, hogyan tudom megoldani, hogy ne vonjanak le lovet innen?

Amig nem dontottem el, h melyik coaching site-ra fogok befizetni, addig itt csak a trial erdekelne.

Koszi a segitseget.

Beregisztrálod a kártyádat, 7napig letöltöd az összes videót, majd a 7.napon mielőtt lejárna a trial akkor lemondod az előfizetést, és nem terhelődik semmi a kártyádra.DC-t amúgy tényleg csak ajánlani tudom, megéri rá előfizetni is.

Kis eligazítás a videókhoz:
Poker Discussion: DC Video Guide (Updated - April 2009)

ceewyl
Válasz medgypeti kommentjére
2009. aug. 17. 13:02

Beregisztrálod a kártyádat, 7napig letöltöd az összes videót, majd a 7.napon mielőtt lejárna a trial akkor lemondod az előfizetést, és nem terhelődik semmi a kártyádra.DC-t amúgy tényleg csak ajánlani tudom, megéri rá előfizetni is.

(Szerintem ha már valaki lekapkodja a videókat, akkor illik legalább egy hónapig előfizetni, de ez csak magánvélemény.)

Valandir
2009. aug. 17. 13:33

Koszi a segitseget.

Pénzt nem vonnak le,de egy nullás tranzakciót csinálnak,hogy valósak e a kártya adatok.

azért vinyóval készülj,mert eddig csak a micro limites videók majd 20Gb-ot foglalnak, viszont a letöltési sebesség az kifogástalan :)

yoofej
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 17. 13:38

(Szerintem ha már valaki lekapkodja a videókat, akkor illik legalább egy hónapig előfizetni, de ez csak magánvélemény.)

Teljesen jogos a gondolat. Konyvekkel is ugy voltam, ha csak 1 beulot nyerek egy ott olvasott gondolat segitsegevel, akkor mar megerte megvennem, marpedig feltetelezem, h az ilyen helyeken tanult dolgok nem 1 BI pluszhoz segithetnek hozza...

Valoszinuleg az lesz, hogy nyitok egy deviza alapu szamlat (ugy gondolom, USD lenne a legcelszerubb) a forint alapu melle, arra kezdetben rarakom a 30 USD-t, ha pedig meg szeretnem hosszabbitani 1 honap utan is az elofizumat, akkor mindig annyit rakok ra, amennyi kell.

Rafinal azt mondtak, h deviza szamlanak nincs szamlavezetesi dija es ha kp-ban fizetem ra be az osszeget abban a penznemben, amin a szamla van, akkor annak sincs koltsege.

A Ft szamlamhoz dombornyomott VISA-m van, de ha jol tudom a nem dombornyomott kartyaval is lehet fizetni az ilyen helyeken neten? Plz javitsatok ki, ha nem igy van. :)

Lev729
2009. aug. 17. 14:02

Kösz a linket!

yoofej
2009. aug. 17. 17:02

Koszi, nagyon jonak tunik a guide. Ugy nezem, ezek az oktato videok, es ebben nincsenek benne a tenyleges jatekrol keszult session rewiev-k. Ezt kovetve el is lehet indulni, vagy tudtok mas sorrendet ajanlani a kezdeshez, esetleg mely DC videokkal tudnam kiegesziteni ezeket eloszor NL25-re, kesobb NL50-re?

Ez alapjan ugy veszem eszre, DC inkabb HEM-et favorizalja PT-vel szemben. PT statok kiertekelesevel mennyit foglalkoznak?

A bekezdesekben lelvo cimek ugye a videok cimei (pl.: Baby Steps, From the Ground Up, Turning the Corner)?

Littlemage
2009. szept. 17. 15:39

ezek a sorozatok cimei, melyek altalaban tobb videobol all.

Powerotti
Válasz Littlemage kommentjére
2009. szept. 29. 23:53

Hiányzik egy rész ebből a sorozatból:

The Mathematics of NL Holdem: Episode 5 (WiltOnTilt)

Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm!

Élő ügyfélszolgálat