Én is láttam valameddig. A nagy helyzet az, hogy az első percekben én is jól mulattam (kínomban), de aztán inkább dühös lettem és el is kapcsoltam. Persze emlékszem, én is voltam kezdő (mint mindenki) és számomra se volt születésemtől kezdve természetes, hogy a sor után nem a full jön hanem a flös, meg azt se tudtam mi az a cbet, meg még rengeteg mindent nem tudok, sőt azt kell mondanom, hogy két évnyi játék után is van annyi kérdés és javítanivaló, mint az elején, csak kicsit már magasabb szinten. Szóval én is voltam abszolút fish, no de én kocsmába kezdem játszani, ócska papírkártyával 5/10, 10/20 forintos alapon, úgy ahogy azt illik. De ez, amit láttam, ez nemhogy nem illik, egyenesen a póker meggyalázása! Emelett értelme valóban nincs. Elegem van már abból, hogy ezek a főállású semmittevők (celebek) mindenhova betolják a mocskos pofájukat. Menjenek a dzsungelbe, aztán maradjanak is ott!
(Ja, itt megragadnám a lehetőséget: aki tudja a Big2 és/vagy a PAN póker szabályait, az küldje el nekem privibe, mert szükségem lenne rá(juk). és én nem találom sehol...)
Nem sokat láttam belőle, de szánalmas ez a műsor, a póker szégyene.
- JJJ flopon Karda Bea 46-al a kezében callolgat riverig, mert a másiknál úgysincs semmi.
- 810Q9x boardot A8 (asszem LL Junior) végighívja 3 utcán két ellenfél ellen, Tóth Gabi 55-el végigcallol mert úgy érzi jó lesz, "Szabi?" pedig KK-val a preflop call után szintén végigcallol, majd a végén el van ájulva magától hogy mekkorát játszott...
Nem tudom mi célból készült ez, de legalább annyi fáradságot vehetnének a celebek hogy a szabályokat megtanulják, + Korda helyében én nem adnám az arcom ehhez (a Pokerstars-ról ne is beszéljünk).
Én csak azt remélem, hogy a nem pókerező, illetve kezdő játékosoknak tetszik a dolog, és elkezdenek ennek hatására játszani :)
Többieknek pedig ajánlanám a pokertube.com-ot, poker after darkkal és HSP-vel.
Amúgy máshol a pro-am poker equalizer nevű műsorban is celebek voltak profikkal vegyítve, és az a műsor jól meg volt csinálva szerintem, tehát maga az 5let nem hamvában holt.
A topik címe "Póker a Tv-ben". Kérhetnélek benneteket, hogy tartsátok magatokat ehhez és a TV2-es műsort nem itt tárgyalnátok ki? Ha mégis mondanivalótok van róla, azt szigorúan a "Ha egy jót nevetni akarsz" téma alatt tegyétek.
Köszönöm minden jobb érzésű játékos nevében is.
A topik címe "Póker a Tv-ben". Kérhetnélek benneteket, hogy tartsátok magatokat ehhez és a TV2-es műsort nem itt tárgyalnátok ki? Ha mégis mondanivalótok van róla, azt szigorúan a "Ha egy jót nevetni akarsz" téma alatt tegyétek.
Köszönöm minden jobb érzésű játékos nevében is.
Végül ki nyert tegnap?
+1 Pola
Ez a műsor teljesen kész, próbáltam magam rávenni,hogy végignézzem tegnap, de egyszerűen nem ment, nem bírtam. Pár perc után ki kellett kapcsolnom.
WP PS.
Sírok basszus a pizsamás csávón. 9T-vel preflop ollé és aszongya, hogy ez balszerencse volt. Előtte tizes magassal az meg 300k-s hívást. Hiába energizálta a kártyát, és hiába ingázta a lapokat :)
A T-es magas river callnál én is leestem a székről. :Dmuszáj bővíteni a repertoárt, a GS-ra húzunk és tsait :eek:
Látjátok milyen kifizetődő xar műsort csinálni? Mindenki erről beszél és mindenki tudja miről van szó! Csináltak volna bezzeg vmi "közepes-átlagos" műsort, tuti egy szó nem esik róla sehol...