A T-es magas river callnál én is leestem a székről. :D
(Ja, itt megragadnám a lehetőséget: aki tudja a Big2 és/vagy a PAN póker szabályait, az küldje el nekem privibe, mert szükségem lenne rá(juk). és én nem találom sehol...)
Breeth az MTV-ben
Egy kis info mindenkinek, ma este kb fél óra múlva Breeth az MTV (MusicTelevision) műsorában a Swungban lesz látható! Téma: Online poker
Egy kis info mindenkinek, ma este kb fél óra múlva Breeth az MTV (MusicTelevision) műsorában a Swungban lesz látható! Téma: Online poker
ez a gyula csak azert van ott h a musorvezeto porig alazza? =DD
ez a gyula csak azert van ott h a musorvezeto porig alazza? =DDja :D
Eljutottunk oda, hogy a TV2 műsora nem viccces, hanem szánalmas és dühítő. Szerintem olyan ember nem látta ezt a műsort, aki legalább az alapvető szabályokkal tisztában van.
Board :7s::8s::Qs::2s::4s:
Korda: "Mindkét játékosnak színsora van." Kiírás: Színsor. Kommentár: "Mindkét játékosnak színsora van, ami a legerősebb kombináció a pókerben"
A "játékosok" mostmár bevallottan pókerezni sem tudnak. Gáz. Vérgáz.
Miért?A Korda tud kártyázni???
Ez a műsor tényleg szánalmas.
Kérdés, hogy a PS miért adja a nevét olyan műsorhoz, ahol olyan emberek játszanak, akik bevallottan, még kártyát sem láttak életükben.
Vér"fish"itésnek is kevésbé idióta műsort kéne nyomni...
nekem tetszett bódiguszti játéka, egyszer se találtam volna ki hogy mi van nála.
a leggyengébb pedig bagi iván volt és lljunior (bár ő nagy ember mint énekes).
mégha rossz is a műsor azért lehet tanulni belőle amikor próbálod találgatni lapokat. már csak móka kedvéért is.
de nem egy wsop XDD