Póker Fórum Archívum > Media > Szerencsejáték kacsák és hírek a magyar sajtóban

wilddrew
Válasz Angie kommentjére
2008. jún. 30. 13:46

Sziasztok. Bulvár ide vagy oda, az eset István barátommal megesett. Raktározzátok el Magatokban, igen, ilyen létezik.

És? Minek vett fel 100millió hitelt? Így járt... De emiatt nem az említett oldalak a felelősek, hanem ő egyedül... Ahogy mindenki a saját hibáiért felelős...

GreEko
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jún. 30. 13:51

most beirhatnám kicsit morbidan a kedvenc mottom: (és be is irom)
Aki hülye, haljon meg!

Littlemage
Válasz Angie kommentjére
2008. jún. 30. 13:59

Sziasztok. Bulvár ide vagy oda, az eset István barátommal megesett. Raktározzátok el Magatokban, igen, ilyen létezik.

Nagyon sok helyen sántít ez a történet. Egyik cikkben még Iván volt... aztán olyan tényleg nincs ám, hogy valaki egy teremben hitelből pókerezik. 100 misit meg csak ugy nem dobnak hozzá az emberhez, tudom, mert ezzel foglalkoztam.

S tényleg egyáltalán miről beszélünk? azon kívűl, hogy nekem ez a cikk egyik fülemen be, másikon ki, ha igaz is a sztory, amire azért nem fogadnék. Volt egy csávó, valahonnan kerített pénzt magának, s elbaszta. egyszerűen gyenge volt, durván semmi köze nem volt úgy egyáltalán az élethez, ha ilyet megcsinált. Igazándiból nem is akart élni, hisz maga vetett véget az életének. Ha valakinek nincs akkora önuralma, hogy megálljon a lábán, vagy ilyenkor hol van az a barát, akinek a lakásában volt??? Meg a többi????

Nem is szóltam hozzá idáig se, mert baromságnak tartom alapból, ha meg meg is történt, akkor sincs bennem egy darab sajnálat se, hisz maga akarta magának.

Sokkal több sajnálatot érzek egy közlekedési balesetben elhunyt vétlen iránt, vagy aki erőszak áldozata lett.

Agostininek van egy mottója: ne csinálj hülyeséget. Ill hallottam ilyet is, hogy hulljon a férgese. Túl a 3. xen valakinek ennyi esze van, I.j.

Angie
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 30. 14:34

Egyem azt a toleráns zuzátokat. Nem esedezett itt senki sajnálatért, főleg nem olyanoktól, akik nem ismerték az Embert.
Nincs is tennivalótok, csak játsszatok nyugodtan, bátran.
Mellesleg a story sajnos úgy igaz, ahogy megírták, kicsit bulvárosan, de mégis. Igen, voltak olyan barátai, akik gondolkodás nélkül adtak neki kölcsön. És ez így ment, ameddig el nem játszotta az összes bizalmi tőkét. Akkor már nem akarta kihúzni senki a bajból. Aki ki akarta húzni, annak meg nem volt mivel.
Csak annyit kérek, ne bántsátok. Eltemették pénteken, békét találhat-e a lelke?
Szeretnivaló ember volt. Nem volt elég a szeretet, itt sajnos kevés volt. Hagyjátok békében az emlékét. Főleg, ha nem ismertétek. Köszönöm.

wilddrew
Válasz Angie kommentjére
2008. jún. 30. 14:38

Hagyjátok békében az emlékét. Főleg, ha nem ismertétek. Köszönöm.

Nem mi találtuk ki, hogy szapuljuk, ő jelentkezett a sajtónál, hogy szapuljon... Ennyi... IJ.

Remiel
Válasz Angie kommentjére
2008. jún. 30. 14:39

Ha elraktározom sem változtat semmin ez a hozzászólás, kedves új tag. Ettől még a világ legnagyobb marhasága 103 milla adósságot összelapátolni, főleg onlány pokeren, úgy, hogy előtte ugyanazon 1-1,5 millió tiszta profit termelődött... ez nekem akkor is amolyan urbán legenda marad, vagy az online játék ellen kitalált agitprop...

Ha pedig mégis így történt, minden tisztelettel - mert ugye vagy jót, vagy semmit - de csak gratulálni tudok a teljesítményhez és a választott megoldáshoz...

Angie
2008. jún. 30. 14:40

Persze, a megkeresett médiumok, sajtóorgánumok javasolták neki, hogy azért talán mégis hadd változtassák meg nevét. Neki már nem számított, azt mondta, bármikor adja saját nevét, ha ezzel eléri, hogy felfigyeljen a közvélemény a tiltott szerencsejátékok veszélyeire (bocsánat, online póker). Épp olyan volt, mint a dzsentrik a század elején. Akik eljátszották a gatyájukat is, adósságokba keveredtek, aztán öngyilkossággal léptek ki a problémákból. Kései utód.

wilddrew
Válasz Angie kommentjére
2008. jún. 30. 14:44

Persze, a megkeresett médiumok, sajtóorgánumok javasolták neki, hogy azért talán mégis hadd változtassák meg nevét. Neki már nem számított, azt mondta, bármikor adja saját nevét, ha ezzel eléri, hogy felfigyeljen a közvélemény a tiltott szerencsejátékok veszélyeire (bocsánat, online póker). Épp olyan volt, mint a dzsentrik a század elején. Akik eljátszották a gatyájukat is, adósságokba keveredtek, aztán öngyilkossággal léptek ki a problémákból. Kései utód.

Szerintem nem tiltott az online szerencsejáték, vagy ha mégis talál az ember ilyenre utaló tv.t a magyar tv.k között, az ellentétes az európai unió szolgáltatások szabad áramlására vonatkozó felsőbb rendű tv.ével.

És miért a sajtóhoz fordult? Miért nem a texas holdemhez, ha annyira ment neki hosszútávon??? Én személy szerint elég sokat buktam pókeren, mégse rinyálok, hanem megpróbálom rendberakni a dolgokat...

Kamu médiahack ez az egész...

puskinl
2008. jún. 30. 14:53

Szép napot mindenkinek!
Nos, ha már megjelent itt egy benfentes is, aki ismeri a cikk főszereplőjét, talán tisztázhatna egy-két dolgot.

- Hogyan tud valaki ekkora hitelt fölvenni?
- Ha fölvette, nyilván vmilyen fedezetre kapta (még az uzsorás sem ad csak úgy pénzt a semmire) Közben látom Angie azt írja barátoktól. Hmmm. Jó barátok.
- Jó lenne megismerni a hátterét (család, környezet, munkahely), mert hogy az is kimaradt.
- Érdekelne, hogy ha játékfüggő (volt) az illető, miért nem úgy viselkedett. A függő nyerni akar, mindenáron. És ugye ő azt mondja, NL Holdemen nyert..., Omahán meg bukott. Fura.
- És egy kérdés Angie-hez. Ha már így járt a barátod, miért érzel kényszert, hogy pókeres fórumokat olvass?

Angie
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jún. 30. 14:55

Nem rinyált Ő sem. Szépen lassan bezárult előtte az összes kapu. Persze, most már én is okos vagyok. De azt hiszem, segíteni nem tudtam volna én sem.
Én az a fajta vagyok, akinek ha adnak 2 ingyen zsetont, a ruhatárnál veszi észre, hogy elfelejtette fölrakni a rulettre :-)

Élő ügyfélszolgálat