Sziasztok. Bulvár ide vagy oda, az eset István barátommal megesett. Raktározzátok el Magatokban, igen, ilyen létezik.
most beirhatnám kicsit morbidan a kedvenc mottom: (és be is irom)
Aki hülye, haljon meg!
Sziasztok. Bulvár ide vagy oda, az eset István barátommal megesett. Raktározzátok el Magatokban, igen, ilyen létezik.
Egyem azt a toleráns zuzátokat. Nem esedezett itt senki sajnálatért, főleg nem olyanoktól, akik nem ismerték az Embert.
Nincs is tennivalótok, csak játsszatok nyugodtan, bátran.
Mellesleg a story sajnos úgy igaz, ahogy megírták, kicsit bulvárosan, de mégis. Igen, voltak olyan barátai, akik gondolkodás nélkül adtak neki kölcsön. És ez így ment, ameddig el nem játszotta az összes bizalmi tőkét. Akkor már nem akarta kihúzni senki a bajból. Aki ki akarta húzni, annak meg nem volt mivel.
Csak annyit kérek, ne bántsátok. Eltemették pénteken, békét találhat-e a lelke?
Szeretnivaló ember volt. Nem volt elég a szeretet, itt sajnos kevés volt. Hagyjátok békében az emlékét. Főleg, ha nem ismertétek. Köszönöm.
Hagyjátok békében az emlékét. Főleg, ha nem ismertétek. Köszönöm.
Persze, a megkeresett médiumok, sajtóorgánumok javasolták neki, hogy azért talán mégis hadd változtassák meg nevét. Neki már nem számított, azt mondta, bármikor adja saját nevét, ha ezzel eléri, hogy felfigyeljen a közvélemény a tiltott szerencsejátékok veszélyeire (bocsánat, online póker). Épp olyan volt, mint a dzsentrik a század elején. Akik eljátszották a gatyájukat is, adósságokba keveredtek, aztán öngyilkossággal léptek ki a problémákból. Kései utód.
Persze, a megkeresett médiumok, sajtóorgánumok javasolták neki, hogy azért talán mégis hadd változtassák meg nevét. Neki már nem számított, azt mondta, bármikor adja saját nevét, ha ezzel eléri, hogy felfigyeljen a közvélemény a tiltott szerencsejátékok veszélyeire (bocsánat, online póker). Épp olyan volt, mint a dzsentrik a század elején. Akik eljátszották a gatyájukat is, adósságokba keveredtek, aztán öngyilkossággal léptek ki a problémákból. Kései utód.
Szép napot mindenkinek!
Nos, ha már megjelent itt egy benfentes is, aki ismeri a cikk főszereplőjét, talán tisztázhatna egy-két dolgot.
- Hogyan tud valaki ekkora hitelt fölvenni?
- Ha fölvette, nyilván vmilyen fedezetre kapta (még az uzsorás sem ad csak úgy pénzt a semmire) Közben látom Angie azt írja barátoktól. Hmmm. Jó barátok.
- Jó lenne megismerni a hátterét (család, környezet, munkahely), mert hogy az is kimaradt.
- Érdekelne, hogy ha játékfüggő (volt) az illető, miért nem úgy viselkedett. A függő nyerni akar, mindenáron. És ugye ő azt mondja, NL Holdemen nyert..., Omahán meg bukott. Fura.
- És egy kérdés Angie-hez. Ha már így járt a barátod, miért érzel kényszert, hogy pókeres fórumokat olvass?
Nem rinyált Ő sem. Szépen lassan bezárult előtte az összes kapu. Persze, most már én is okos vagyok. De azt hiszem, segíteni nem tudtam volna én sem.
Én az a fajta vagyok, akinek ha adnak 2 ingyen zsetont, a ruhatárnál veszi észre, hogy elfelejtette fölrakni a rulettre :-)