Tegyük fel, (munkahipotézis) hogy úgy igaz a történet ahogy. Mi akkor a tanulság? A sráccal valami baj biztosan volt, az hogy az online pókerre kattant rá, az véletlen, lehetett volna a játékautomata, a biokukac vagy akármi. Abból, hogy valaki online pókeren elveszíti a pénzét, ugyanúgy nem következik, hogy be kell tiltani a pókert, mint ahogy azokból atörténetekből, amikor valaki részegen szembemegy a forgalommal nem következik, hogy be kell tiltani az autót.
1. Barátoktól, ismerősöktől kért kölcsön. Nem játékra, nyilván.
2. Sokan szerették és bíztak egyetlen szavában is. Mindig végtelenül korrekt volt. (...) Precíz, pontos, körültekintő.
3. Boldog ember volt / lehetett volna. Megvolt mindene (saját bevallása szerint is). Szeretet, megbecsülés vette körül.
4. Valószínüleg volt benne valami fatalizmus. Amikor megismertem, már akkor azt mondta, egyszer öngyilkos lesz. Nem tudta, miért. Csak érezte, gondolom.
5. Nem érzek kényszert, hogy fórumokat olvasgassak. Talán csak érdekelt egy ismeretlen világ.
Nem rinyált Ő sem. Szépen lassan bezárult előtte az összes kapu. Persze, most már én is okos vagyok. De azt hiszem, segíteni nem tudtam volna én sem.
Én az a fajta vagyok, akinek ha adnak 2 ingyen zsetont, a ruhatárnál veszi észre, hogy elfelejtette fölrakni a rulettre :-)
Csak egy kérdés:
Az a soktízmillió, amit Ő elveszített, kinek a zsebébe ment vajon?
Csak egy kérdés:
Csak egy kérdés:
Wilddrew: legjobb védekezés a támadás.
Ismered a mondást: akinek nem inge, nem veszi magára. Ha nem érint a játékszenvedély-vesztés témakör, miért ugrasz?
A történet csak annyi, hogy különböző támadások érik az elhunytat, mert a sajtóhoz fordult végső elszántságában, hogy ha már magán nem tud segíteni, legalább (esetleg) felhívja a figyelmet a veszélyekre. Az vesse rá az első követ, aki sosem hibázott még.
egyszerű halandónak ez a pénz a mai viszonyok között, kb. 20-30 éves keresete egy egész családnak!!!!! miről beszélünk még?????
Vicc az egész.
Zalatnay is ekkora nagyságrendben csalt, s hónapokig volt a mediaban. Itt meg egy bulvárcikk az egesz nevenincs oldalon....
Wilddrew: legjobb védekezés a támadás.
Ismered a mondást: akinek nem inge, nem veszi magára. Ha nem érint a játékszenvedély-vesztés témakör, miért ugrasz?
A történet csak annyi, hogy különböző támadások érik az elhunytat, mert a sajtóhoz fordult végső elszántságában, hogy ha már magán nem tud segíteni, legalább (esetleg) felhívja a figyelmet a veszélyekre. Az vesse rá az első követ, aki sosem hibázott még.
Te nyilván a drogfüggőkbe is rúgnál egyet, Littlemage. Tajgetosz-pozitív. Egye meg, amit főzött. Gondolom, Te szoktad osztani az erkölcsöt a névtelen alkoholisták bulijain is.