Lehet én vok tudatlan de ki az a Papp Gergő? :S
Lehet én vok tudatlan de ki az a Papp Gergő? :S
Ejjj-Ejj, hát nem nézünk tévét? :D
LOOOOOL :)
Akkor inkább fizetnék ki valamelyik fiatal profi nevezését azzal a feltétellel hogy kicsit "bohóckodik" a stábnak.
....bár lehet az nem volna olyan szórakoztató hallani, hogy suli/munka után még ráhúz egy-két éjszakaiműszakot és Fortunát is csak a szomszéd asztalnál látta még ....
:confused:
Egyébként lehet, hogy mi ebből még profitálhatunk is. Nem láttam a műsort, de ha jól értem ebből valamiféle show lesz. A TV2-t bámuló konzumidióták, akik imádják az összes showt, bármilyen gagyi és antikulturális, tuti nézni fogják, és ha csak egy kicsit is jól fog menni a srácnak, akkor egy csomó olyan ember elkezdhet játszani, aki most csak annyit lát majd, hogy hülyegyerek kiment és tudás nélkül is micsoda eredményt ért el...
Na, majd meglátjuk. "Remélem" Gyuri bácsi is szerepelni fog, mint "az egyetlen ember a világon, aki élvezhetővé teszi ezt a játékot".
Ő lesz a mi Moneymakerünk!!!
:D
Emberek, azért mert Papp Gergőt kiviszik WSOP-ra és befizették , jó magyar szokás szerint nem kell k....a anyázni!
Ez show, azért talán nem olyan hülye a pókerhez, kitudja megnyerni nem is, de ITM ben végezni lehet, hogy képes. Kis szerencsével és a tudásával összejöhet neki.
Lehet, hogy tehetséges játékos, valaki játszott már vele? Ja, senki csak, miért pont őt és miért nem engem .........!
Mi van savanyú a szölő!!!
Godmode jó játékos képes eljutni WSOP-ra. Hát istenem őt nem szponzorálják, ő majd a tudásával kerül ki WSOP-ra!!
Nos igen, lehet tehetséges játékos de lehet nem pont "vele" (mind1 ki ő) kéne bemutatni a játékot egy hónapos pókerpályafutás után.
Ez olyan minta Ganxtát vinnének dzseszbalett VB-re. :)
Emberek, azért mert Papp Gergőt kiviszik WSOP-ra és befizették , jó magyar szokás szerint nem kell k....a anyázni!
Ez show, azért talán nem olyan hülye a pókerhez, kitudja megnyerni nem is, de ITM ben végezni lehet, hogy képes. Kis szerencsével és a tudásával összejöhet neki.
Lehet, hogy tehetséges játékos, valaki játszott már vele? Ja, senki csak, miért pont őt és miért nem engem .........!
Mi van savanyú a szölő!!!
Godmode jó játékos képes eljutni WSOP-ra. Hát istenem őt nem szponzorálják, ő majd a tudásával kerül ki WSOP-ra!!
Godmode al kapcsolatban sztem nem érted a lényeget, kijutott volna, csak épp nem kapott vizumot.
A szőlő meg sztem nem savanyú, sztem tök jogosan háborognak itt :)
mellesleg nemhiszem hogy valaha valaki is játszott volna szerencsétlennel, ha azt se tudja mik azok a vakok, del ényegtelen :)
Én se értem mi ez a nagy kiakadás... Nem azért viszik, mert ő egy akármilyen jó pókerjátékos és segíteni akarnak neki, hogy résztvehessenek, hanem egy bulishow, hogy bepillantást nyerjenek az emberek ebbe a világba. Ennyi, nem több...