köszönjük a felvilágosítást.....
Ááá, megtaláltam. Berki Krisztián az. 3-szoros Európa-bajnok és a legutóbbi VB-n ezüstérmes is lett, mégse mehet Pekingbe.
wilddrew: ebben is van igazság, de nem lett volna jobb egy ki nem jutott magyar profit kivinni ilyen módon? Kivitték volna ezt a riporter gyereket is, hogy ő csinálja a műsort, de a profink indult volna a versenyen. Valószínűleg sikeresebb lett volna minden tekintetben. Mit mondjak, elég nagy gáz lesz, ha ez a Gergő 1-2 óra után kiesik...
Mindenben, Roniii, mindenben! :D (A világon semmi gondom nem volt azzal, amiket írtál. Írtam is utánna, hogy bocs, eléggé elragadtattam magam.)
Ááá, megtaláltam. Berki Krisztián az. 3-szoros Európa-bajnok és a legutóbbi VB-n ezüstérmes is lett, mégse mehet Pekingbe.
wilddrew: ebben is van igazság, de nem lett volna jobb egy ki nem jutott magyar profit kivinni ilyen módon? Kivitték volna ezt a riporter gyereket is, hogy ő csinálja a műsort, de a profink indult volna a versenyen. Valószínűleg sikeresebb lett volna minden tekintetben. Mit mondjak, elég nagy gáz lesz, ha ez a Gergő 1-2 óra után kiesik...
wilddrew: ebben is van igazság, de nem lett volna jobb egy ki nem jutott magyar profit kivinni ilyen módon?
Mit mondjak, elég nagy gáz lesz, ha ez a Gergő 1-2 óra után kiesik...
Én GodMode helyébe írnék egy mailt a TV2-nek valami jó szöveggel, hogy ugyanmár vegyék be a showba, és intézzék el neki a vízumot..Egy próbát megérne.. Szerintem..
"de ami igazságtalan az igazságtalan. Mert egy sportág világbajnoksága az ne arról szóljon, hogy egy amatőrrel milyen showt tudunk csinálni, hanem arról hogy a világ legjobbjai megmérkőznek egymással." Csak akkor annak a sportágnak a világbajnokságát nem ugy kellene lebonyolítani,hogy bárki befizethesse magát....igazságtalan akkor volna ha egyedül Papp Gergely indulhatna el nevezési díj fejében.A felvilágosítást nem kell megköszönni:)
sztem nem kell irigykedni, egy NAPLO riporter most ezt a munkat kapta, masok meg vilagkoruli utra mennek (Kordaek) oket se irigykedve nezte a tobbseg szerintem, meg igazsagtalansag se jart a fejekben.
itt a reggeli video
TV2 WEBCAST | Koffeinmentes
itt meg az elozmeny
TV2 WEBCAST | Aktív
es Gergo csak a 1500$os versenyen fog indulni, aki tanitja az fog a main eventen
A pókertermek megragadnak minden lehetőséget hogy reklámozzák magukat és mivel a szabályozások miatt reklámspot-ot nem vehet a kereskedelmi csatornáknál,kivéve asszem a sportcsatornákat,ezért így kerülik meg a dolgot amolyan bújtatott reklámmal.Ez kb. olyan mint a reteklubbon a találkozások támogatója az unibet volt,ők így kerülték meg a dolgot.És mivel valószínüleg ez a beszámoló főműsoridőben nagy nézettségű műsorban lesz leadva,jó eséllyel a napló-ban,ezért könnyen fogyasztható formába kell önteni hogy a jó esetben 1,5-2 millió nézőből minnél többet lehessen megfogni vele.