Póker Fórum Archívum > Media > TV2 vs póker

wilddrew
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jún. 24. 15:25

köszönjük a felvilágosítást.....

Ha már nem tudtok túllépni az "igazságosság" kérdésén... :) Egyébként szerintem teljesen igazságos a dolog - valaki kitalálta, hogy népszerűsíti az oldalát és a pókert itthon, együttműködik egy tv-vel, befizetnek valakit, akit kiválasztottak erre. Nem volt válogató, nem veszik el az indulás lehetőségét senki elől. Szerintem ez igazságos.

Ha te befizetnél valakit a versenyre, akkor a te jogod kiválasztani a te szempontjaid alapján, hogy ki legyen az...

Bodza18
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jún. 24. 15:33

Ááá, megtaláltam. Berki Krisztián az. 3-szoros Európa-bajnok és a legutóbbi VB-n ezüstérmes is lett, mégse mehet Pekingbe.
wilddrew: ebben is van igazság, de nem lett volna jobb egy ki nem jutott magyar profit kivinni ilyen módon? Kivitték volna ezt a riporter gyereket is, hogy ő csinálja a műsort, de a profink indult volna a versenyen. Valószínűleg sikeresebb lett volna minden tekintetben. Mit mondjak, elég nagy gáz lesz, ha ez a Gergő 1-2 óra után kiesik...

CrisRoniii7
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. jún. 24. 15:38

Mindenben, Roniii, mindenben! :D (A világon semmi gondom nem volt azzal, amiket írtál. Írtam is utánna, hogy bocs, eléggé elragadtattam magam.)

:) Nem láttam,de én is bocs,én is elragadtadtam magam!Ja és nekem sem volt semmi gondom,szeretem az építő jellegű vitákat!:)
GL

CrisRoniii7
2008. jún. 24. 15:41

Ááá, megtaláltam. Berki Krisztián az. 3-szoros Európa-bajnok és a legutóbbi VB-n ezüstérmes is lett, mégse mehet Pekingbe.
wilddrew: ebben is van igazság, de nem lett volna jobb egy ki nem jutott magyar profit kivinni ilyen módon? Kivitték volna ezt a riporter gyereket is, hogy ő csinálja a műsort, de a profink indult volna a versenyen. Valószínűleg sikeresebb lett volna minden tekintetben. Mit mondjak, elég nagy gáz lesz, ha ez a Gergő 1-2 óra után kiesik...

Nem baj lesz aki felduplázza Negreanut :D vagy vmelyik agresszort :)

wilddrew
2008. jún. 24. 15:43

wilddrew: ebben is van igazság, de nem lett volna jobb egy ki nem jutott magyar profit kivinni ilyen módon?

Talán úgy gondolkodtak, hogyha valaki tényleg olyan jó, akkor az kijut... Ha meg nem jut ki, akkor nem elég jó/szerencsés.

Ettől függetlenül, valamennyire érdekesnek kell lennie a nézők szempontjából. Így is lesznek riportok a kint játszó magyarokkal.

kisrapi
2008. jún. 24. 15:43

Mit mondjak, elég nagy gáz lesz, ha ez a Gergő 1-2 óra után kiesik...

Szerintem meg nem lesz gáz, a koncepciót ugyan nem ismerem, de gondolom az volt az alap ötlet, hogy nézzük meg, hogy egy teljesen kezdő 1-2 hónapnyi "kemény" felkészüléssel mit tud a prok között, és ebből kreálnak majd valamiféle showt, vagy riportot....ehez az everest gyorsan adta a nevét meg a lehetőséget...szvsz kár itt kárálni hogy hány magyar pro meg nem jut ki, mert ez nem erről szól...hanem hogy bemutassák Vegast, a WSOPT, a hangulatot...meg hogy egy teljesen amatőr hogy érzi magát, hogy látja majd kinn a dolgokat, és hogy fog játszani ilyen előzmények után...
Szerintem ez sokkal érdekesebb egy a pókert nem ismerő átlag ember számára, mert ha esetleg jól szerepel(amire azért nyilván kicsi az esély) akkor ott lesz az, hogy tanulok én is egy hónapig és jövőre ott leszek....(pókerezzünk vazze)
Ha meg kiesik 2 óra után, akkor majd az jön hogy jajj de szép is volt, meg micsoda élmény, meg azért ez mégiscsak a prok játéka....
Szerintem lehet(ne?) ebből egy viszonylag normális műsort kreálni, majd meglátjuk sikerül -e?!

psycho
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jún. 24. 15:58

Én GodMode helyébe írnék egy mailt a TV2-nek valami jó szöveggel, hogy ugyanmár vegyék be a showba, és intézzék el neki a vízumot..Egy próbát megérne.. Szerintem..

rogyion
2008. jún. 24. 16:05

"de ami igazságtalan az igazságtalan. Mert egy sportág világbajnoksága az ne arról szóljon, hogy egy amatőrrel milyen showt tudunk csinálni, hanem arról hogy a világ legjobbjai megmérkőznek egymással." Csak akkor annak a sportágnak a világbajnokságát nem ugy kellene lebonyolítani,hogy bárki befizethesse magát....igazságtalan akkor volna ha egyedül Papp Gergely indulhatna el nevezési díj fejében.A felvilágosítást nem kell megköszönni:)

ooooobi
Válasz rogyion kommentjére
2008. jún. 24. 16:33

sztem nem kell irigykedni, egy NAPLO riporter most ezt a munkat kapta, masok meg vilagkoruli utra mennek (Kordaek) oket se irigykedve nezte a tobbseg szerintem, meg igazsagtalansag se jart a fejekben.
itt a reggeli video
TV2 WEBCAST | Koffeinmentes

itt meg az elozmeny

TV2 WEBCAST | Aktív

es Gergo csak a 1500$os versenyen fog indulni, aki tanitja az fog a main eventen

zend
Válasz rogyion kommentjére
2008. jún. 24. 16:33

A pókertermek megragadnak minden lehetőséget hogy reklámozzák magukat és mivel a szabályozások miatt reklámspot-ot nem vehet a kereskedelmi csatornáknál,kivéve asszem a sportcsatornákat,ezért így kerülik meg a dolgot amolyan bújtatott reklámmal.Ez kb. olyan mint a reteklubbon a találkozások támogatója az unibet volt,ők így kerülték meg a dolgot.És mivel valószínüleg ez a beszámoló főműsoridőben nagy nézettségű műsorban lesz leadva,jó eséllyel a napló-ban,ezért könnyen fogyasztható formába kell önteni hogy a jó esetben 1,5-2 millió nézőből minnél többet lehessen megfogni vele.

Élő ügyfélszolgálat