Póker Fórum Archívum > Media > TV2 vs póker

Bodza18
Válasz zend kommentjére
2008. jún. 24. 16:52

OK, meggyőztetek. Egy srácnak aki még életében nem pokerezett, annak valóban a Világbajnokságon a helye.

wilddrew
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. jún. 24. 16:53

OK, meggyőztetek. Egy srácnak aki még életében nem pokerezett, annak valóban a Világbajnokságon a helye.

Ha befizeti az indulási díjat, akárki indulhat, innentől kezdve értelmetlen a kérdés, hogy kinek van és kinek nincs helye a wsop versenysorozatban...

zend
2008. jún. 24. 17:06

Média szempontból mindenképp,10 média szakemberből 9 ezt ajánlaná,és mind Coolgate-el mosna fogat.:D

1000dollarchain
Válasz wilddrew kommentjére
2008. jún. 24. 17:07

tényleg nem értem miért vagytok kiakadva néhányan. wilddrew-val értek egyet a téma nagyvonalaiban (már amennyit eddig megfogalmazott). szabad a nevezés, az indul aki akar. korlátlan az indulók száma (nem fog betelni, ezt Ricsi blogjában olvastam), minden országból annyian indulnak ahányan akarnak (tudnak) tehát senki nem veszi el senki elől a helyet.

kérdezzétek meg a környezetekben élő mondjuk 20 embert hogy kit látnának szivesebben egy ilyen show (műsorban) Papp Gergőt vagy egy magyar teljesen ismereten (sajnos) regulárt (aki ilyen olyan okból nem jutott ki).

a kapott eredményt szorozzátok fel 500.000-rel meglesz az átlag az egész országra és gondoljátok át az egészet egy kereskedelmi TV szemével. nézzetek reálisan a világra.

a műsor koncepciója meg nyilván az hogy egy amatőr, de a szabályokat értő ember meddig jut el egy olyan versenyen ahol többnyire abból élő profik vannak.

gondolom ha sokáig megy majd azt mondják, hogy ezek szerint a szerencse tényező jelen van a játékban, ha pedig hamar kiesik akkor majd levonják a tanulságot, hogy bizony ez komoly felkészülést/tapasztalatot stb. igényel.

várom a véleményeiteket!

szaki
2008. jún. 24. 17:09

szvsz a ME-n indul a legtobb amator
Aki meg pro versenyjatekos es nem tudja kifizetni vagy etc. a feet az meg ugye mitol is pro?

PS. a vizum az mas kerdes azt el lehet benazni

plusevHUN
Válasz szaki kommentjére
2008. jún. 25. 0:01

a póker tanár: Vitézy Péter, ő kommentálta a NEPO.döntőjét. Amúgy enm tudom kicsoda.

chubbyhun
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. jún. 25. 8:41

a sok fiatal itt méltatlankodik :)

Egy nyílt versenyen az indul, aki befifet, vagy akit befizetnek. Az Everest felhívását olvastam, külön hangsúlyozták, hogy a jó megjelenés és a jó kommunikációs készség fontosabb, mint a tudás, és eredméyenyek. A srác biztos játszott már, csak így mennyivel mesésebb a sztori, mintha azt mondanák, hogy két éve grindol, és már felment NL200-ra is.

Majd jól le fog égni? Ugyan, olyan statisztikákat fognak beállítani, ami pozitív lesz. Utolsó előtti lesz? Megelőzött egy profit :) Utolsó? Óriási peche volt. Ne higgyük már azt, hogy a nagyközönség számára nagymesteri szintű elemzést fognak készíteni.

EZ ARRÓL SZÓL, HOGY MINÉL TÖBB ÚJ JÁTÉKOS JELENJEN MEG, AKIK BEFIZETNEK A TEREMBE. NEM MÁSRÓL.

Még valami. Ez egy nyílt verseny, ahol nagyon kevés esély van.

A 10k USd main eventen hányszor nyert Ivey, vagy Negreanu? Egyszer sem, talán még döntő asztalon sem voltak.

Másik találos kérdés. Ki az a magyar ember, aki eddig a legmagasabb nevezési díjas versenyen indult?

Bodza18
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. jún. 25. 8:51

a póker tanár: Vitézy Péter, ő kommentálta a NEPO.döntőjét. Amúgy enm tudom kicsoda.

Vitézy Péter az a szemüveges srác, aki a Budapest Poker Open I-et kommentálta a Sport Klubon. Hazai pokerversenyek szervezésében szokot bene lenni.

dzsairosz
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. jún. 25. 9:19

Másik találos kérdés. Ki az a magyar ember, aki eddig a legmagasabb nevezési díjas versenyen indult?

LOL Demján Sándor a tippem. Egyszer indult valami 100K USD versenyen.

Zehy
Válasz dzsairosz kommentjére
2008. jún. 25. 9:32

LOL Demján Sándor a tippem. Egyszer indult valami 100K USD versenyen.

Sztem is ő az.

Élő ügyfélszolgálat