Sztem is ő az.
LOL Demján Sándor a tippem. Egyszer indult valami 100K USD versenyen.
Nyertetek :)
Tudom, hogy nagy hülyeség a vagyonnövekményt jövedelemnek tekinteni, de ha már így írták, akkor kiszámolva 2 órás órabér (nettó) volt neki a verseny.
Csak összehasonlításképp, viccből, tegyük fel, hogy valaki nettó 336 ezret keres egy hónapban (ez kb. 800 bruttó), az kb. 2 ezer/óra, tehát ő el tud indulni egy 3+1-es versenyen, ez van pariban :)
Sztem is ő az.
Nem egyszerű asztalhoz került az öreg, ember legyen a talpán aki itt megállja a helyét.:)
Csupa ismeretlen figurával játszott az ember.:)
mondjuk olvastam hoyg az everest el fog kezdeni nyomulni errefelé kelet juropba (és valóban mostanába kezdenek lenni magyarok is az asztaloknál egyre inkább)
de mér egy ilyen b@lf@szt kell kivinnni? :S kivinninek valami matematikuspalánta agy mérnökpalánta egyetemistát, annak még leneni sesélye 1 hónap alatt valamit virítani (a klasszikus -mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul? -jegyzet van? akkor holnapra :D alapján :D) + élete nagy lehetősége lenne. ehelyett ez totál pénzkidobás így szvsz ...
igaz attól a sok luzer nem kezdene pókerezni, így meg talán igen, de ez ország szinten nem jó, ha vezstik a píz't a luz' honfitársaink :(
Nem egyszerű asztalhoz került az öreg, ember legyen a talpán aki itt megállja a helyét.:)
CrisR #21-es hsz-ról jutott eszembe. Van a magyar tornasportban egy többszörös Európa-bajnok srác (lólengésben lett 2 hónapja harmadszorra is Európa-bajnok, de most nem jut eszembe a neve) és nem engedik indulni az Olimpián, helyette a világranglista 148. afrikai neve sincs tornász indul Pekingben, mert hogy az Afrika-Kupa győztes az mehet, az Európa bajnok az nem...
Hát kb ennyire igazságos ez a pokeres dolog is. Nekem nem savanyú a szőlő, mert nekem nem a WSOP a célom csak egy stabil cash game online, de ami igazságtalan az igazságtalan. Mert egy sportág világbajnoksága az ne arról szóljon, hogy egy amatőrrel milyen showt tudunk csinálni, hanem arról hogy a világ legjobbjai megmérkőznek egymással.
Elég röhejes lenne a mostani foci-EB, ha a TV2 kiállított volna egy csapatot és bevásárolta volna magát a csoportkörre.
Így egy bő hét után köszi hogy leírtad ugyanazt amit előtted már sokan mások!
A legjobb a témában, hogy előttem tucatnyian írtak negatív véleményt erről az egészről, de mindenki engem talált meg, mert én írtam az utolsót. Na mindegy. Van igazság abban amit írtok, de én a témát már lezártam (volna).
De abban is van igazság amit a negatív oldal írt le, vagyis hogy a magyar pokeresek egyre inkább elismerést nyernek a sportág világában a szép eredményekkel. Erre kimegy egy magyar srác, aki nem tudja mi az a vak és majd ott fog értetlenkedni és nem tudja majd hogy mit kell csinálni. Ez nekünk vagyis inkább nekik, a magyar pro pokereseknek lesz ciki.