Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

zoltanh
Válasz Arsen kommentjére
2012. jún. 23. 18:31

Meg lehet nem is a pókereseknek szánja ezeket a postokat, hanem családjának, barátainak.

Krono
Válasz mixbajnok kommentjére
2012. jún. 23. 18:52

igy igaz!

Te miért hiszed azt, hogy neked szólnak a tweetek?

BT86
Válasz Admin kommentjére
2012. jún. 23. 19:07

Mar miert kellene barkinek is kizarolag pokeres temarol tweetelnie?A felsorolt emberek sem csak pokerrol irnak.
De inkabb nem is altalanositok, vagy valaszolok valakinek hanem a sajat velemenyem irom le.
Engem erdekel,hogy ki mit csinal amikor nem a monitor elott vagy egy pokerasztalnal ul. Otleteket is adhat a szabadido kellemes/hasznos eltoltesere, emellett en orulok neki, ha valaki jol erzi magat, kozvetve vagy kozvetlenul a poker miatt eljut valahova stb. Emellett nem ertem, hogy ha valakinel nem az irigyseg es a rosszindulat az oka, akkor miert zavar egy boldog hangvetelu jolteltanapommert... tweet.
Mindenkinek van x ismerose,akiknek eredetileg szolnak ezek a tweetek. A PA csinalt egy twitter falat, hogy ezek az uzenetek meg konnyebben elerhetok legyenek. Mindig lesznek olyan tweetek amik nem erdeklik az embert. Ha ezeket nem akarod olvasni,regisztralj es akkor csak azoknak az uzeneteit latod,akike erdekel.
Nekem jol esik megosztani a mindennapjaim torteneseibol dolgokat az ismerosokkel/baratokkal. Sokaknak erre a facebook szolgal, de sokkal praktikusabb a twitter. Megosztjuk a pokeres torteneseket, gondoljatok bele meddig kene magyarazkodni, meg mennyi felreertett szitu lenne ha a facebookon tennenk ezt...

mixbajnok
Válasz Krono kommentjére
2012. jún. 23. 19:27

Te miért hiszed azt, hogy neked szólnak a tweetek?

Hol állitottam én ilyet Kropo?

kezdöpokeres
Válasz BT86 kommentjére
2012. jún. 23. 19:41

A PA csinalt egy twitter falat, hogy ezek az uzenetek meg konnyebben elerhetok legyenek. Mindig lesznek olyan tweetek amik nem erdeklik az embert. Ha ezeket nem akarod olvasni,regisztralj es akkor csak azoknak az uzeneteit latod,akike erdekel.

Ha regelek a twetter re akkol az én írásaim is megjelennek a pa oldalán, vagy van ennek valami feltétele vagy kérelmezni kell? Köszi a választ

BT86
Válasz Admin kommentjére
2012. jún. 23. 19:48

Ha regelek a twetter re akkol az én írásaim is megjelennek a pa oldalán, vagy van ennek valami feltétele vagy kérelmezni kell? Köszi a választ

Kivalasztod kiket szeretnel "kovetni" es azutan az o uzeneteik hasonloan fognal megjelenni mint a facebookon. Igy azoknak az uzeneteit olvashatod akike erdekel. Pontosabban tobbet is mert az akademiara a linket tartalmazo tweetek nem kerulnek ki. Az akademias twitter falra pedig akkor kerulsz ki,ha a PA kovetni fog teged. Ez csak rajtuk mulik.

kezdöpokeres
Válasz BT86 kommentjére
2012. jún. 23. 20:22

Kivalasztod kiket szeretnel "kovetni" es azutan az o uzeneteik hasonloan fognal megjelenni mint a facebookon. Igy azoknak az uzeneteit olvashatod akike erdekel. Pontosabban tobbet is mert az akademiara a linket tartalmazo tweetek nem kerulnek ki. Az akademias twitter falra pedig akkor kerulsz ki,ha a PA kovetni fog teged. Ez csak rajtuk mulik.

Ty.....

JociBalboa
Válasz kezdöpokeres kommentjére
2012. jún. 23. 21:12

szerintem Krono ittas élményei a legjobbak :P
mikorkitésmennyiértújjazottmeg :P

Krono
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. jún. 23. 21:43

szerintem Krono ittas élményei a legjobbak :P
mikorkitésmennyiértújjazottmeg :P

csak a nagyon kirívó eseteken szoktam fennakadni :D

Dinicsek
Válasz Admin kommentjére
2012. jún. 23. 22:35

Royalize asztaláról a WSOP honlapján is megemlékeztek:

6/23/2012 1:21:36 PM PST (about 10 minutes ago)

Tough Draw

As we were walking throughout the room we noticed one particularly stacked table. Seated in seats one, two and three are John Racener, Scott Montgomery and Shannon Shorr respectively. A few spots over in seat six is Tristan Wade.

Together, those four players have over $15 million in live tournament earnings.

...not too shabby.

Élő ügyfélszolgálat