Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

pennywise
Válasz redoubtable kommentjére
2012. jún. 25. 13:16

A maffia meg lehozatta a meccset 0-0 ás döntetlenre és benyelték a téteket.

Melyik? A nyíregyi corleone?

mixbajnok
Válasz orias_donk kommentjére
2012. jún. 30. 7:58

"
GalambosTarzan 2012/06/30 - 05:38:56
Ropke kb. 3 het varolista utan ma mar kezhez is kapom a jatekot :) Holnaptol vegkepp annyi a nemletezo szabadidomnek,de erre vartam 10 evig!"

10 éve arra vársz hogy kijöjjön a diablo3?? nice life jokeman

zulusierra
Válasz mixbajnok kommentjére
2012. jún. 30. 12:15

"
GalambosTarzan 2012/06/30 - 05:38:56
Ropke kb. 3 het varolista utan ma mar kezhez is kapom a jatekot :) Holnaptol vegkepp annyi a nemletezo szabadidomnek,de erre vartam 10 evig!"

10 éve arra vársz hogy kijöjjön a diablo3?? nice life jokeman

miota lett divat ez a kacsázás? egész egyszerüen beszarok amikor pókeres rendezvényen a vegasban tartózkodó magyaroktól egytől egyig kacsázós tweeteket kell olvasnom! miért pont kacsa? miért nem kutya, liba, gúnár vagy bármi más?

Ugyanúgy elterjedt mint a fish vagy a donk, mintha nem tudnád...
Te is fish-ezel, mókusozol, donkozol amikor épp nem azon vagy felháborodva hogy más ezt csinálja.
Ma reggel felkeltél, beléptél ide, beszóltál Galambos Tarzannak, Holdenpernek, a vegasiaknak, meg volt még vagy 4 teljesen haszontalan hsz-od és indulhat a nap.
Get a life.
Ban plz.

iváno
Válasz zulusierra kommentjére
2012. jún. 30. 13:22

Te is fish-ezel, mókusozol, donkozol amikor épp nem azon vagy felháborodva hogy más ezt csinálja.
Ma reggel felkeltél, beléptél ide, beszóltál Galambos Tarzannak, Holdenpernek, a vegasiaknak, meg volt még vagy 4 teljesen haszontalan hsz-od és indulhat a nap.
Get a life.
Ban plz.

+111

mixbajnok
Válasz zulusierra kommentjére
2012. jún. 30. 19:54

Get a life.
Ban plz.

Lolllllllll. a nap még csak most fog megindalni. mingyá zuzunk az éjszakába én meg pár haver!

dieffenbachia
Válasz mixbajnok kommentjére
2012. júl. 7. 11:58

Zoleee_ 2012/07/07 - 09:31:06
13-an chiparanyosan osztottunk. 5,9k at kaptam. Ez a verseny meg pont beletartozott a csomagba, szoval a befektetők örülhetnek :-)

13 fős deal meglepő. Ilyen kicsapós volt a vége vagy hogy született ez az ötlet?
Mennyi volt az eleje, átlag bb mennyi volt?
Szép eredmény gratulálok.

Galambos Tarzan
Válasz dieffenbachia kommentjére
2012. júl. 7. 12:58

Zoleee_ 2012/07/07 - 09:31:06
13-an chiparanyosan osztottunk. 5,9k at kaptam. Ez a verseny meg pont beletartozott a csomagba, szoval a befektetők örülhetnek :-)

13 fős deal meglepő. Ilyen kicsapós volt a vége vagy hogy született ez az ötlet?
Mennyi volt az eleje, átlag bb mennyi volt?
Szép eredmény gratulálok.

Ha nézted a twitterfalat korábban is, akkor olvashattad, hogy 330K -s AVG -nél 30K -s vak volt, szal már korábban is 10BB -s stackekkel mehetett a tilitoli. Valószínűleg gamblerkedés lett volna az FT. Ilyen szempontból teljesen érhető a 13 fős deal, de azért az eredeti kifizetési struktúra engem is érdekelne.

GG Zoli!

Zoleee
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 7. 20:08

Ha nézted a twitterfalat korábban is, akkor olvashattad, hogy 330K -s AVG -nél 30K -s vak volt, szal már korábban is 10BB -s stackekkel mehetett a tilitoli. Valószínűleg gamblerkedés lett volna az FT. Ilyen szempontból teljesen érhető a 13 fős deal, de azért az eredeti kifizetési struktúra engem is érdekelne.

GG Zoli!

Eredeti kifizetés így nézett ki kb:

1. hely - 22k
2. hely - 13,4k
3. hely - 8,8k
4. hely - 6,3k
5. hely - 4,8k
6. hely - 3,4k
7. hely - 2,6k
8. hely - 1,9k
9. hely - 1,5k
10-12 hely - 1,2k
13. hely - 1k

Szóval én kb a 4. helyért járó lóvét kaptam, úgy hogy 13-an voltunk és 11bb-vel átlag stack voltam. Azt hiszem ezt nevezik ésszerű variancia csökkentésnek :D

JuhaAasz
Válasz Zoleee kommentjére
2012. júl. 7. 20:21

Eredeti kifizetés így nézett ki kb:

1. hely - 22k
2. hely - 13,4k
3. hely - 8,8k
4. hely - 6,3k
5. hely - 4,8k
6. hely - 3,4k
7. hely - 2,6k
8. hely - 1,9k
9. hely - 1,5k
10-12 hely - 1,2k
13. hely - 1k

Szóval én kb a 4. helyért járó lóvét kaptam, úgy hogy 13-an voltunk és 11bb-vel átlag stack voltam. Azt hiszem ezt nevezik ésszerű variancia csökkentésnek :D

ésszerű döntés volt tényleg, gratula :)

Galambos Tarzan
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. júl. 7. 20:25

Igen, én is így gondolom. Inkább a biztos 6K, mint a bizonytalan 9K vagy ki tudja mennyi. A BI -hez képest így is szépet szakítottál, szóval jó befektetés volt, a többi meg nem érdekes :)

Egyébként ha deepebb az állás, akkor is belemész 13 főnél a dealbe?

Élő ügyfélszolgálat