Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

mixbajnok
Válasz Dinicsek kommentjére
2012. jún. 23. 22:47

qwertibie 2012/06/23 - 20:36:53
1.92 odds volt a spanyolokra? ha ezt tudom előtte a rollom felteszem

előzetesen nem volt ez olyan tuti de amit a franciák müveltek ma is.. bünngyengék

redoubtable
Válasz mixbajnok kommentjére
2012. jún. 24. 23:47

qwertibie 2012/06/23 - 20:36:53
1.92 odds volt a spanyolokra? ha ezt tudom előtte a rollom felteszem

előzetesen nem volt ez olyan tuti de amit a franciák müveltek ma is.. bünngyengék

Én tuti spanyolra vettem.

redoubtable
Válasz Admin kommentjére
2012. jún. 24. 23:47

KronoP 2012/06/24 - 21:25:44
Anglia megérdemelte.... így nem lehet rúgni 11eseket...

Bunda volt...

mátííí
Válasz redoubtable kommentjére
2012. jún. 24. 23:57

KronoP 2012/06/24 - 21:25:44
Anglia megérdemelte.... így nem lehet rúgni 11eseket...

Bunda volt...

mi volt abba bunda hogy nem tudnak tizit rugni?angol drukker vagyok de sajna megérdemelték:S

JociBalboa
Válasz mátííí kommentjére
2012. jún. 25. 1:44

mi volt abba bunda hogy nem tudnak tizit rugni?angol drukker vagyok de sajna megérdemelték:S

játszottak vagy 10 percet az angolok... tök belelkesedtem, menyaszonyom: "b+már a 3ik percben anyázol mi lesz itt?" utánna meg.. :S

hajrá nem tom 1ik :D

redoubtable
Válasz mátííí kommentjére
2012. jún. 25. 7:37

Én nem akarlak meggyőzni téged. De nézd már vissza a meccset. Egyértelműen 120 perc döntetlenre játszottak a csapatok. Ebbe van a legnagyobb pénz. A 120 percnyi 0-0 ás döntetlenben.

yoofej
2012. jún. 25. 9:50

Én nem akarlak meggyőzni téged. De nézd már vissza a meccset. Egyértelműen 120 perc döntetlenre játszottak a csapatok. Ebbe van a legnagyobb pénz. A 120 percnyi 0-0 ás döntetlenben.

Ha allandoan ilyen qrva okos vagy a bundazott meccsek kimenetelet illetoen, akkor miert nem gazdagodtal meg meg beloluk? Ja, tenyleg, utolag barki ra tudja mondani, hogy ebben volt a legnagyobb penz...

redoubtable
Válasz yoofej kommentjére
2012. jún. 25. 11:52

Ha allandoan ilyen qrva okos vagy a bundazott meccsek kimenetelet illetoen, akkor miert nem gazdagodtal meg meg beloluk? Ja, tenyleg, utolag barki ra tudja mondani, hogy ebben volt a legnagyobb penz...

pont rábasztál mert megtettem...

yoofej
2012. jún. 25. 12:01

pont rábasztál mert megtettem...

eddig minden alkalommal, amikor "biztos" voltal benne, pl a BL-ben is?

redoubtable
Válasz yoofej kommentjére
2012. jún. 25. 12:10

eddig minden alkalommal, amikor "biztos" voltal benne, pl a BL-ben is?

nem minden alkalommal. És nem is szoktam sport fogadni rendszeresen. Ha játszok is 1-2-3K FT al. De ez most tök egyértelmű volt hogy 0-0 ás döntetlen lesz. Az összes fogadóirodában fel volt húzva az angol és az olasz győzelem is 2.6 felé. Az olaszok verették az olaszokat, az angolok az angolokat. A semlegesek választottak valakit. A maffia meg lehozatta a meccset 0-0 ás döntetlenre és benyelték a téteket.

Mi jellemző az angol focira? Hogy kilenc percig tepernek mint az állat, majdnem ugyan az igaz az olaszra is. Erre mi történt? 120 percig simogatták egymást ,és húzták befele a téteket.

Élő ügyfélszolgálat