Godmode
2008. aug. 13. 1:46

200NL: Ceewyl ellen

***** Hand History for Game *****
$200.00 USD NL Texas Hold'em
Table Siarut (Real Money)
Seat 2 is the button
Seat 1: -Apollo- ( $407.00 USD )
Seat 2: Ceewyl ( $473.78 USD ) 14/10/3.2
Seat 3: Godmode79 ( $202.00 USD )
Seat 5: tcb21 ( $185.80 USD )
Seat 6: eposs ( $258.30 USD )
Godmode79 posts small blind [$1.00 USD].
tcb21 posts big blind [$2.00 USD].
Dealt to Godmode79 [ :Qc: :Ac: ]
eposs folds
-Apollo- folds
Ceewyl raises [$8.00 USD]
Godmode79 calls [$7.00 USD]
tcb21 folds
** Dealing Flop ** [ :6h:, :6c:, :Tc: ] (18$)
Godmode79 checks
Ceewyl bets [$12.00 USD]
Godmode79 raises [$40.00 USD]
Ceewyl calls [$28.00 USD]
** Dealing Turn ** [ :Kh: ] (98$)
Godmode79 bets [$74.50 USD]
Ceewyl calls [$74.50 USD]
** Dealing River ** [ :Ah: ] (247$)
Godmode79 bets [$78.50 USD]
Ceewyl calls [$78.50 USD]

Mit gondoltok a lejatszasrol? Eleg tanacstalan vagyok ezzel a handdel kapcsolatban... :(

BaLa
Válasz Godmode kommentjére
2008. aug. 13. 2:34

Preflop nem kellene 3betelni? A button emelő range-e nyilván szélesebb, mint 10%, ami ellen vezet az AQ, ezenkívül pozícióból megadhat olyan dominált lapokkal, mint AJ, KQ.

Postflop szerintem jó volt. Ugyanígy játszanám.

Argentína
Válasz BaLa kommentjére
2008. aug. 13. 4:48

Button raise-t AQs-sel kotelezo 3betelni!

Utána meg oop duplázodo boardon reraiselni flushdraw-val...

Most látom az ellenfél 14/10-es beton, nem sok lappal adja meg a 3beted...:)

Zoleee
Válasz Argentína kommentjére
2008. aug. 13. 8:00

A flop call után én valószínű nem nyomulok tovább. Szerintem egy 66T boardon bet2/3 pot majd reraisre call, magyarul check raiset megad. Csak 3 lap lehet TT, KK, AA.....

Szerintem check raise sem jó a flopon. Inkább nyitnák, ha visszaemelne, akkor meg rátolnám.

Jobban belegondolva, egy ilyen feszes játékos ellen jó lehet a check raise, hogy kiderítsd tényleg erős e... De ha ez volt a szándékod, akkor nem értem miért emelsz tovább a turnön. Ha nem duplázódik a board gutshot plusz nut színdrawal érdemes, de egy ilyen boardon egy ilyen feszes játékos jött tovább a check raisedre, akkor check és ha megadja az oddsot call, ha nem akkor fold.....

ceewyl
2008. aug. 13. 9:01

Jujj, ennek külön topik.
Én tudom, mi volt Ceewylnél. :)

A 14/10 nálam 16/12, de ez sokat nem változtat a dolgon, tényleg (túl) feszes vagyok.

Godmode
Válasz ceewyl kommentjére
2008. aug. 13. 14:08

Nalam is standard 3-betelo lap az AQs, de az en statjaim szerint Ceewyl-nel 17.5% a lopas, ugyhogy inkabb olcson akartam egy olyan floppot latni, ami eltalal engem... Turnnel azert folytattam a nyitast, mert bar a K nem a legjobb lap volt, de megis adott meg 3 outot, illetve ugy ereztem, ha drawja van, akkor itt mindenkeppen el kell dobnia, nem huzhat tovabb... Riveren meg mar ugye tul nagy volt a pot, es bar nem is az elore tervezett outok egyike jott le, de arra is gondoltam, hogy esetleg a backdoor flush megijesztheti es lehet eselyem... Ezek szerint nem volt annyira veszes a megjatszas?

Remelem te is csinalsz majd nekem uj topikot... ;)

Terrorka
2008. aug. 13. 14:38

Megmondom őszintén ha adják a check raisemet akkor mindig ovatosan jáccok. sokszor én is huzora raktam az ellenfeleket és turnön tovább nyitottam, és azt kell hogy mondjam hogy az esetek 90% -ba vesztettem, szetbe/AA/2 párba futottam. szoval turn check/call ha megvan a banki esély, egyébként dobnám.

ceewyl
2008. aug. 13. 14:39

Remelem te is csinalsz majd nekem uj topikot... ;)

Ha topikot nem is csinálok, néhány beülőm biztos fog nálad landolni. ;)

Így utólag, látva a lapodat a turn callom elég nagy hiba volt, de egyszerűen a pf call, flop c/r játékkal nem tudtam, hogy mire tegyelek. Nem flush-drawra gondoltam, hogy őszinte legyek, hanem egy közepes párra, és nem akartalak kiűzni a potból, mert úgy éreztem, hogy jobb vagyok. :)

want2push
2008. aug. 13. 16:37

Preflop 3bet, a flopon check/raise. A parti legvéleményesebb része természetesen a turn játék. Hívjunk-e vagy sem, miután megadta a flop c/r-t.

Saját tapasztalatom, hogy ilyenkor többnyire már ritkán dobnak. Persze figyelembe véve az out-jaid számát, nem tartom feltétlen rossznak.

Littlemage
2008. aug. 13. 16:38

akkor ezek szerint godmode nyert? :)

Élő ügyfélszolgálat