Hero imidzs miatt szerintem itt a check a legjobb játék, KQ/K9 kivételével nem fizetne ki minket rosszabb lap.
K9s még talán a megadó range-ben van, de rosszabb Kx biztos nincs.
Folytatás:
Hero bet $200
Button call
UTG fold
pot: $677
River: :2d:
Hero ? (effektiv stack $510)
szerintem check/fold
amúgy allin persze, a 370-es value betet kevesebbszer adja meg rosszabb lap mint az allint.
shove, vagy allin, talán push
shove, vagy allin, talán push
Turn játék kapcsán csatlakozok BaLa véleményéhez és akkor nem is alakul ki ez a szituáció.... Abszolút ez a megoldás tetszik a legjobban.
Riveren, nem hiszem hogy tudom dobni, hisz a flopon két ember ellen emeltünk, az amcsi nem igazán gondolhatja, hogy nálunk AQ van. Tehát akár egy AK-al is biztonságban érezheti magát..... én itt már check/call
bet bet bet/call
azért kéne emelésre dobnunk mert regek? ja igen, mert a regek nem szoktak megpróbálni kiemelni a potbol..
Turn játék még véleményes, de a river nálam egyértelmű all in. Button zónája teli van K+weak kicker típusú lapokkal. Ezek ellen a legjobb játék a river bet. Ha turnön slowplayelte a fullt, az ellen nincs mit tenned, azt úgy is kifizeted, ha egyszer passzolsz a riveren.
"Hero-ról kialakult kép tight-passzív" Full ringen, 3way potban barrelezik egy nit deepen. Ha regek akkor van annyi eszük, hogy ne blöfföljenek ilyen szituban. Vagy szted megéri?