Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL2/5 AQs - Venetian - Las Vegas

Skiboy
Válasz BaLa kommentjére
2009. máj. 26. 15:01

Hero imidzs miatt szerintem itt a check a legjobb játék, KQ/K9 kivételével nem fizetne ki minket rosszabb lap.

Ne felejtsük el, hogy a preflop 3bet nagyon-nagyon ritka ezeken az asztalokon. 90%-ban az AK és JJ is csak megad preflop buttonról.

K-ból meg lehet nála még egy csomó, live game, ne felejtsük, ott jön mindenki K2s-sel is.

K9s még talán a megadó range-ben van, de rosszabb Kx biztos nincs.

want2push
Válasz Skiboy kommentjére
2009. máj. 26. 15:09

K9s még talán a megadó range-ben van, de rosszabb Kx biztos nincs.

6 max UTG limp/call játék után nem élnék ilyen feltételezésekkel. :D

Skiboy
Válasz want2push kommentjére
2009. máj. 26. 23:31

Folytatás:

Hero bet $200
Button call
UTG fold

pot: $677

River: :2d:

Hero ? (effektiv stack $510)

betis
2009. máj. 26. 23:37

szerintem check/fold

amúgy allin persze, a 370-es value betet kevesebbszer adja meg rosszabb lap mint az allint.

Romsy
2009. máj. 26. 23:37

shove, vagy allin, talán push

Sawa
Válasz Romsy kommentjére
2009. máj. 26. 23:41

shove, vagy allin, talán push

Kizárt dolog, ez nagyon rossz lenne.

Én inkább középre tolnám az összes zsetont.

Zoleee
Válasz Sawa kommentjére
2009. máj. 26. 23:53

Turn játék kapcsán csatlakozok BaLa véleményéhez és akkor nem is alakul ki ez a szituáció.... Abszolút ez a megoldás tetszik a legjobban.

Riveren, nem hiszem hogy tudom dobni, hisz a flopon két ember ellen emeltünk, az amcsi nem igazán gondolhatja, hogy nálunk AQ van. Tehát akár egy AK-al is biztonságban érezheti magát..... én itt már check/call

andree
Válasz technoinside kommentjére
2009. máj. 27. 1:15

bet bet bet/call
azért kéne emelésre dobnunk mert regek? ja igen, mert a regek nem szoktak megpróbálni kiemelni a potbol..

"Hero-ról kialakult kép tight-passzív" Full ringen, 3way potban barrelezik egy nit deepen. Ha regek akkor van annyi eszük, hogy ne blöfföljenek ilyen szituban. Vagy szted megéri?

want2push
Válasz andree kommentjére
2009. máj. 27. 1:59

Turn játék még véleményes, de a river nálam egyértelmű all in. Button zónája teli van K+weak kicker típusú lapokkal. Ezek ellen a legjobb játék a river bet. Ha turnön slowplayelte a fullt, az ellen nincs mit tenned, azt úgy is kifizeted, ha egyszer passzolsz a riveren.

Sawa
Válasz andree kommentjére
2009. máj. 27. 2:18

"Hero-ról kialakult kép tight-passzív" Full ringen, 3way potban barrelezik egy nit deepen. Ha regek akkor van annyi eszük, hogy ne blöfföljenek ilyen szituban. Vagy szted megéri?

Olvasd el figyelmesen a topicnyitót.

Élő ügyfélszolgálat