c/r turn szörnyű
A turn check/raisen megjátszásnál nincsen rosszabb játék, az viszi a prímet idáig:)
Sztem meg button FD-n van tehát river check hogy megblöfföltessük
Miért?
3way csak nagyon erős lappal fog pozból emelni button, de QT, AJ-t biztos hogy elcheckel, ezek közül lehet csak AJ ellen van a river betben value, turn betben pedig mindkettő ellen.
Nálam mondjuk a turn bet is bet/call ilyen KQ, QJ handek miatt.
A másik, hogy ha valaki fosik betenni 160bb-t turn + river bettel, akkor minek választaná turnön a sokkal erősebb c/r játékot?? Ez teljesen érthetetlen.
A másik, hogy ha valaki fosik betenni 160bb-t turn + river bettel, akkor minek választaná turnön a sokkal erősebb c/r játékot?? Ez teljesen érthetetlen.
Szerintem ezt nem kéne túlbonyolítani, jo a bet turnön hiszen sorunk van, és a Kx kifizet, ha fullja van akkor reload, river bet 250 és call ha rádtólja, kb ennyit lehet tenni.
Az élő játékosok nem weaktight fishek, mint az ide írók többsége, inkább laza passzívak, akik felébrednek, ha találnak valamit. Azt írtam, ők mit csinálnának, nem azt, amit egy jó játékos. Menj el élőzni párszor, aztán meglátod miről beszélek.
nl300-as amerikai regulároktól azért nem kéne hanyattvágódni:)
nl300-as amerikai regulároktól azért nem kéne hanyattvágódni:)
Sztem sem. Parti végét azért megosztod velünk Skiboy?
Off.
betis: vizsga?
On.
betis: mikor repülsz a srácok után, hogy a fenti mondatot élőben is a tudtukra hozzad? :)