Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL2/5 AQs - Venetian - Las Vegas

BaLa
Válasz betis kommentjére
2009. máj. 27. 16:42

c/r turn szörnyű

A turn check/raisen megjátszásnál nincsen rosszabb játék, az viszi a prímet idáig:)

Miért?

Yomb1e
Válasz BaLa kommentjére
2009. máj. 27. 16:43

Sztem meg button FD-n van tehát river check hogy megblöfföltessük Image

betis
Válasz BaLa kommentjére
2009. máj. 27. 16:45

Miért?

mert a check/raisere még a legidiótább játékos is el tudja dobni a határeset lapját+eldobja az összes drawját itt, cserébe gyönyörűen belenézel az összes fullba, amit a turn bet/fold játékkal valahogy ki tudsz védeni.

Romsy
Válasz betis kommentjére
2009. máj. 27. 16:57

3way csak nagyon erős lappal fog pozból emelni button, de QT, AJ-t biztos hogy elcheckel, ezek közül lehet csak AJ ellen van a river betben value, turn betben pedig mindkettő ellen.

Nálam mondjuk a turn bet is bet/call ilyen KQ, QJ handek miatt.

A másik, hogy ha valaki fosik betenni 160bb-t turn + river bettel, akkor minek választaná turnön a sokkal erősebb c/r játékot?? Ez teljesen érthetetlen.

cnut01
Válasz Romsy kommentjére
2009. máj. 27. 17:23

A másik, hogy ha valaki fosik betenni 160bb-t turn + river bettel, akkor minek választaná turnön a sokkal erősebb c/r játékot?? Ez teljesen érthetetlen.

+1 még FR-es szemmel is.

Terrorka
Válasz cnut01 kommentjére
2009. máj. 27. 17:32

Szerintem ezt nem kéne túlbonyolítani, jo a bet turnön hiszen sorunk van, és a Kx kifizet, ha fullja van akkor reload, river bet 250 és call ha rádtólja, kb ennyit lehet tenni.

F16Fairlane
Válasz Sawa kommentjére
2009. máj. 27. 17:35

Az élő játékosok nem weaktight fishek, mint az ide írók többsége, inkább laza passzívak, akik felébrednek, ha találnak valamit. Azt írtam, ők mit csinálnának, nem azt, amit egy jó játékos. Menj el élőzni párszor, aztán meglátod miről beszélek.

Ja, altalaban nem zavar a mozgasban a kartya, kb. 20 eve jatszom eloben nagyjabol minden olyan jatekot penzben, amit penzben lehet jatsznani, es azt is amit nem. Mondjuk a BP-i kaszinokat valoban nem latogatom, az ismert okokbol (gyokerek es ffejek a jatekosok, kis tet stb.)
amiket irtam, arra alapoztam, hogy skiboy leirasa alapjan az ellenfel egy hivatasos amerikai jatekos, nem a jando neni, vagy autofeltoro johhny a royalebol
szal elfogadom, hogy adott esetben eldob Kx-et / de betel is Kx-et attol fuggoen, hogy gyengeseget/erot eszlel
es jo esellyel nem jatsza tul a gagyi drawjat

jo a thread
skiboy irjal meg ilyen ámerikás partikat kivancsi vagyok milyenek
ezek a profi gamblerek

betis
Válasz F16Fairlane kommentjére
2009. máj. 27. 17:37

nl300-as amerikai regulároktól azért nem kéne hanyattvágódni:)

bojanika
Válasz betis kommentjére
2009. máj. 27. 19:01

nl300-as amerikai regulároktól azért nem kéne hanyattvágódni:)

Sztem sem. Parti végét azért megosztod velünk Skiboy?

Off.
betis: vizsga?
On.
betis: mikor repülsz a srácok után, hogy a fenti mondatot élőben is a tudtukra hozzad? :)

betis
Válasz bojanika kommentjére
2009. máj. 27. 19:05

Sztem sem. Parti végét azért megosztod velünk Skiboy?

Off.
betis: vizsga?
On.
betis: mikor repülsz a srácok után, hogy a fenti mondatot élőben is a tudtukra hozzad? :)

jéééjjj behúztam mindkét flippet a héten, 13-án megyünk gerivel és koryval, úgyhogy addig még lubickolhat a sok fish argentínával az élen:)

Élő ügyfélszolgálat