Olvasd el figyelmesen a topicnyitót.
Riveren, nem hiszem hogy tudom dobni, hisz a flopon két ember ellen emeltünk, az amcsi nem igazán gondolhatja, hogy nálunk AQ van. Tehát akár egy AK-al is biztonságban érezheti magát..... én itt már check/call
a turnon inkabb c/c jatszottam volna, mert szerintem draw-ja nem lehet annak, aki az image-ed ellen ezen a boardon megad megegy hivast (vagy feleannyi outja lenne, vagy feleakkora kasszart jatszana, attol fuggoen, hogy AK/KQ/QQ van nalad) szal ha a turnon callol, akkor Kx vagy full
logikus Kx kb 12-16 db van(AK/KQ/K9s/K8s), logikus full 5-16 attol fuggoen, hogy milyen gyakran tart PF KJo/KTo (szerintem ritkan) ill. milyen gyakran tart a flopon TT-vel (szerintem ezt is ritkan az UTG miatt) szal mondjuk legyen 6-8 full
a riveren
ha csekkelsz, betelni csak az AK es a fullok betelnek az tuti, valoszinuleg mindegyikkel all-int, tehat ez kicsit -EV (marmint a c/c, a c/f nagyon -EV :))
szerintem river bet $200-at megad a Kx, a fullok valoszinuleg rad toljak szal ez kb +$50
river bet all-int megadja az AK es a full, szal ez is egy kicsit -EV
szal szerintem ahogy alakult egy bet/fold $200 tunik okenak
bet/bet/bet
legviccesebb a check/fold riveren. na meg a check/call turnon.
a turnon inkabb c/c jatszottam volna, mert szerintem draw-ja nem lehet annak, aki az image-ed ellen ezen a boardon megad megegy hivast (vagy feleannyi outja lenne, vagy feleakkora kasszart jatszana, attol fuggoen, hogy AK/KQ/QQ van nalad) szal ha a turnon callol, akkor Kx vagy full
logikus Kx kb 12-16 db van(AK/KQ/K9s/K8s), logikus full 5-16 attol fuggoen, hogy milyen gyakran tart PF KJo/KTo (szerintem ritkan) ill. milyen gyakran tart a flopon TT-vel (szerintem ezt is ritkan az UTG miatt) szal mondjuk legyen 6-8 full
a riveren
ha csekkelsz, betelni csak az AK es a fullok betelnek az tuti, valoszinuleg mindegyikkel all-int, tehat ez kicsit -EV (marmint a c/c, a c/f nagyon -EV :))
szerintem river bet $200-at megad a Kx, a fullok valoszinuleg rad toljak szal ez kb +$50
river bet all-int megadja az AK es a full, szal ez is egy kicsit -EV
szal szerintem ahogy alakult egy bet/fold $200 tunik okenak
Jogos. Nem szúrtam ki, hogy sh lett az asztal. Viszont a turn továbbra is bet/fold nálam. 3way. Itt button blöffölni nem fog, mert van egy UTG megfoghatatlan range-el a potban, és egy nit pre emelő, aki barrelezik. Ha meg az UTG C/R-el, azt már végképp nem tudnám hová tenni. Egy fish ellen soha nem dobnám, de reg ellen ez olyan szitu, ahol különleges read nélkül el lehet dobni. Egyszerűen nem fog annyiszor blöffölni/valami random lapot túlértékelni, hogy +ev legyen turn stack off 160BB deepen. Azzal egyetértek, hogy a partiban button range-e nagyrészt Kx-ből áll, ami ellen riveren vaulebetelnünk kell. Ha meg riveren vaulebetelünk akkor dobhatatlan lesz odds miatt, vagy pedig alapból shoveolunk ugye, de ez szerintem teljesen más szituáció, mintha turnön kapnánk egy raise-t.
Turn játék után river allin. Vagy esetleg ha turnön nem bet, akkor ch/raise. Ha fullja van, az cooler :)
Spirivel értek egyet. Ha fullja van, az egy szomorú történet.
...van úgy, hogy a kisfröccs is megsavanyodik!
river allin
Jóember, ha több lap van, amit verünk, mint amennyi minket ver, akkor miért csekkolnál turnön?
Kihagytad még a QT-t, az 9 kombó, és simán jön turnön tovább, már csak ez eldönti a kérdést.
Ja meg trips-t biztos lecsekkol rivernél, lol.