56ss ellen is flip... de szerintem lehet nála KK QQ is akár... Bár lehet hogy hülyeséget beszélek...még nagyon messze van tőlem ez a szint:D
Na akkor várom valamelyik profink megoldását.
Ha flopon csak megadom OOP nagyon kellemetlen helyzetbe kerülünk a későbbi utcákon.
Ha flopon csak megadom OOP nagyon kellemetlen helyzetbe kerülünk a későbbi utcákon.
ja, jo szar helyzet, flopon call a legjobb, aztan majd meglatjuk
A cd-s egyik oktato pont egy ilyn hend elemzesekor mondta, hogy 3bet potba o ha kicsit deep 150bb+, akkor o oop bol soxor elcsekkeli a floppot.
Ez persze csak akkor muxik ha cr el neha, bloffbol is ...
De pont az ilyen deep, kasszak felesleges felpumlalasa kapcsan irta.
A lapvedesre meg azt mondta, hogy hulyesg ilyen szituacioban, hisz mar mindketten sok penzt raktatok a kasszaba, el kell tudni dobni ha ugy erzed lejavultak.
Sajnos nem emlexem meik resz, a King for a day-ben van.
Nekem közöm nincs nl400 játékhoz :) (nem is lesz) de azért kíváncsi lennék arra, h 99-en kívül mitől tartotok? szerintem itt még így is sokkal többször leszünk elől, mint hátul, de lehet hogy hülyeséget beszélek
Nekem közöm nincs nl400 játékhoz :) (nem is lesz) de azért kíváncsi lennék arra, h 99-en kívül mitől tartotok? szerintem itt még így is sokkal többször leszünk elől, mint hátul, de lehet hogy hülyeséget beszélek
És tönön akkor hogyan tovább?
1.turn blank
2.esik az FD
3.esik a sor
4.duplikálódik
Szerintetek mennyire jöhet szóba a preflop call?
A statok alapján egy aggro játékos az ellen. Na már most ő szerintem soha semmit nem fog eldobni pozícióból, ilyen deepen.
Ilyenkor pedig, ha nincs legalább setünk, akkor kb. azt csinál velünk amit akar.
Szóval, lehet hogy nem túl "szokványos", de egy ilyen agro ellenfél ellen, oop, ilyen deepen én a pre callra szavazok. (Utána sem sajnálnám nagyon eldobni.)