Roleks
Válasz bordas88 kommentjére
2010. okt. 11. 21:39

56ss ellen is flip... de szerintem lehet nála KK QQ is akár... Bár lehet hogy hülyeséget beszélek...még nagyon messze van tőlem ez a szint:D

Még Nl10en sem tenném itt be a stackemet AAval és a helyében QQ KKval sem, ahhoz nagyon nagyon buta fish kell legyen 250bb és olasz :D De ő nem igazán fish LAGGY és fish között van szerintem.

bordas88
2010. okt. 11. 21:48

Na akkor várom valamelyik profink megoldását.
Ha flopon csak megadom OOP nagyon kellemetlen helyzetbe kerülünk a későbbi utcákon.

gorcsy
2010. okt. 11. 21:54

Ha flopon csak megadom OOP nagyon kellemetlen helyzetbe kerülünk a későbbi utcákon.

Flop 3bettel meg mindent eldobatunk amit verünk kb és a range elég jelentős része lesz itt blöff sztem szóval még mindig a call mellett vagyok

Roleks
2010. okt. 11. 21:55

Van backdoor fd-nk, overünk+ A is jól jönne.. Dobni weak, 4bet/callolni nem szeretnék, mert akkor tuti verve vagyunk.
Deepen nagyon ritkán teszik be floppon overekkel.

sariboxer
2010. okt. 11. 21:55

ja, jo szar helyzet, flopon call a legjobb, aztan majd meglatjuk

csoda
Válasz sariboxer kommentjére
2010. okt. 11. 22:08

A cd-s egyik oktato pont egy ilyn hend elemzesekor mondta, hogy 3bet potba o ha kicsit deep 150bb+, akkor o oop bol soxor elcsekkeli a floppot.
Ez persze csak akkor muxik ha cr el neha, bloffbol is ...
De pont az ilyen deep, kasszak felesleges felpumlalasa kapcsan irta.
A lapvedesre meg azt mondta, hogy hulyesg ilyen szituacioban, hisz mar mindketten sok penzt raktatok a kasszaba, el kell tudni dobni ha ugy erzed lejavultak.
Sajnos nem emlexem meik resz, a King for a day-ben van.

KorMil
Válasz csoda kommentjére
2010. okt. 11. 22:15

Nekem közöm nincs nl400 játékhoz :) (nem is lesz) de azért kíváncsi lennék arra, h 99-en kívül mitől tartotok? szerintem itt még így is sokkal többször leszünk elől, mint hátul, de lehet hogy hülyeséget beszélek

mese
Válasz KorMil kommentjére
2010. okt. 11. 22:18

Nekem közöm nincs nl400 játékhoz :) (nem is lesz) de azért kíváncsi lennék arra, h 99-en kívül mitől tartotok? szerintem itt még így is sokkal többször leszünk elől, mint hátul, de lehet hogy hülyeséget beszélek

ez azért nem NL10, hogy csak top settel raiselnek! szerintem is az a jó amit a többiek írnak, csak call és turnon újraértékel, de amekkora CS vagyok biztos calldownolnám:D

bordas88
Válasz mese kommentjére
2010. okt. 11. 23:51

És tönön akkor hogyan tovább?
1.turn blank
2.esik az FD
3.esik a sor
4.duplikálódik

Lev729
2010. okt. 12. 0:10

Szerintetek mennyire jöhet szóba a preflop call?

A statok alapján egy aggro játékos az ellen. Na már most ő szerintem soha semmit nem fog eldobni pozícióból, ilyen deepen.

Ilyenkor pedig, ha nincs legalább setünk, akkor kb. azt csinál velünk amit akar.
Szóval, lehet hogy nem túl "szokványos", de egy ilyen agro ellenfél ellen, oop, ilyen deepen én a pre callra szavazok. (Utána sem sajnálnám nagyon eldobni.)

Élő ügyfélszolgálat