Tecca
Válasz Lev729 kommentjére
2010. okt. 12. 0:34

Pre call soha nem jöhet szóba. Akkor sitout.

Sima call, ha nincs setje akkor kevés outja lehet. Soha nem dobnám későbbi utcán sem szinte semmilyen boardon 30/25 ellen.

titcar
Válasz Tecca kommentjére
2010. okt. 12. 1:34

flop call és turnon, riveren valszeg checkcall

sariboxer
2010. okt. 12. 14:49

Szerintetek mennyire jöhet szóba a preflop call?

ez eleg lol...

Lev729
Válasz sariboxer kommentjére
2010. okt. 12. 15:44

ez eleg lol...

Bocs, nekem ez is eszembe jutott.

Ok, ezek szerint orbitális baromság. Mindig tanul valamit az ember.

Roleks
2010. okt. 12. 16:00

Mi lett a te lépésed Skaidy?

Skaidy
Válasz Tecca kommentjére
2010. okt. 13. 21:03

Hát, megmondom őszintén, nem igazán tudtam mit kezdeni a helyzettel. Bepakolni semmiképp nem akartam (3bet/call kizárva), a call sem túl fényes így OOP. Lejárt az idő és eldobta a handet. Legalább csökkentettem a varianciát..:)
Egyébként simán lehet nála set (nem csak combo draw), ilyen deepen lazán lecallolhatja kis pokettel. Persze ugyanúgy lehet air is, ettől az arctól kitelik.

Várom a további véleményeket, hogy mi lenne itt a legjobb.

prosi83
Válasz Skaidy kommentjére
2010. okt. 13. 21:20

Ez szerintem set lesz, max. a TT-JJ-vel visszanéz. Mivel callol oop?!

GL Master, hétvégén valami?

sariboxer
Válasz prosi83 kommentjére
2010. okt. 13. 21:43

ismerem amugy az ellenfelet, kifejezetten jo jatekos, de eleg laza es nagyon aggressziv is, raadasul nyilvan tudja, hogy ez egy horror helyzet neked, tehat a flopon meg biztos, hogy a call lett volna a legjobb, igaz utana nehez lett volna folytatni a handet

sariboxer
2010. okt. 13. 21:46

Bocs, nekem ez is eszembe jutott.

Ok, ezek szerint orbitális baromság. Mindig tanul valamit az ember.

nem akartam bunko lenni, de ha nem az lebeg elotted, hogy mennyit nyerhetsz, hanem az, hogy mennyit veszithetsz, akkor tenyleg sit out a deep asztalrol, ahogy egyebkent javasolta is neked valaki

Lev729
Válasz sariboxer kommentjére
2010. okt. 13. 21:57

nem akartam bunko lenni, de ha nem az lebeg elotted, hogy mennyit nyerhetsz, hanem az, hogy mennyit veszithetsz, akkor tenyleg sit out a deep asztalrol, ahogy egyebkent javasolta is neked valaki

Teljesen igazotok van, szóval fordított helyzetben valószínűleg én is kiröhögtem volna magamat. :)
Elég buta gondolat volt tőlem, de most már mindegy. Legközelebb legalább jobban átgondolom mit is írok/kérdezek. :)

Élő ügyfélszolgálat