kisrapi
Válasz Lev729 kommentjére
2010. okt. 13. 22:07

Teljesen igazotok van, szóval fordított helyzetben valószínűleg én is kiröhögtem volna magamat. :)
Elég buta gondolat volt tőlem, de most már mindegy. Legközelebb legalább jobban átgondolom mit is írok/kérdezek. :)

Biztos sok HSP-t néztél, a régi öreg prok deepen nagyon sokszor így játszanak.

Skaidy
Válasz kisrapi kommentjére
2010. okt. 14. 0:45

Azér nem akartam OOP callolni, mert ha itt csak egy fd-je van, akkoris rohatd nehéz e helyzet, turnon a 380-ba belever 200-at és meg vagyok lőve, vagy 170-t most lényegtelen, c/r-elni semmi értelme ami eddig vert az ezután is fog, a range meg any2 ilyen deepen.

Szóval ha callolok turnon is callolnom kell elméletileg még, mert lehet h raissel előkészíti h ellopja a kasszát. Riveren meg ott állok egy 700-as potban előttem potnyi pénz és chekkelnem kell. Ha leesik a flushdraw turnon akkor settel bepasszol, ha meg rámemel akkor meg kénytelen vagyok 2 k-s potot játszani mondjuk 35% equitivel.

Flop c/c esetleg, de akkor meg nemtudom mi van, ha flopon c/r-t játszunk ennyire deepség miatt az A pontba jutunk, nem tudjuk mi van és óriási a kassza.

Nl400++ regek, mi a teendő?

Én így tizedszerre átnézve esetleg call turn bet/fold amit még elképzelhetőnek tartok nem szín turnon, de az meg azért elég drága, mondjuk 200/ fold.

zoltanh
Válasz Skaidy kommentjére
2010. okt. 14. 9:33

Flop c/c esetleg, de akkor meg nemtudom mi van, ha flopon c/r-t játszunk ennyire deepség miatt az A pontba jutunk, nem tudjuk mi van és óriási a kassza.

De ahogy játszottad úgy sem tudtad mi van :) magas a raise értéke, szóval gondolhattál rá, hogy air-el is rád fog emelni, hogy kellemetlen szituba hozzon.
Nekem így a ch/c tetszik a legjobban.
Régen játszottam 250bb asztalon full beülővel, de sok kellemetlen szitu miatt inkább már csak 100bb-el ülök be arra is.
Akkor posztoltam egy handet is, igaz ez csak nl100

https://poker-akademia.com/vBulletin/small-stakes-no-limit-hold-em/12572-fr-nl100-kk-oop-250bb-deep-asztalon-sick-turn.html

Tecca
Válasz zoltanh kommentjére
2010. okt. 14. 11:48

Dr Giggy áldozata lettél. Aki nem ismerné: deepen addig kell nyomni a bet vagy a raise gombot amíg eldobják. Nem egy példahandem lenne rá.

Javaslom a 100bb pókert. Nem szégyen a sitout, sőt sokszor az a legjobb.

Élő ügyfélszolgálat