Teljesen igazotok van, szóval fordított helyzetben valószínűleg én is kiröhögtem volna magamat. :)
Elég buta gondolat volt tőlem, de most már mindegy. Legközelebb legalább jobban átgondolom mit is írok/kérdezek. :)
Azér nem akartam OOP callolni, mert ha itt csak egy fd-je van, akkoris rohatd nehéz e helyzet, turnon a 380-ba belever 200-at és meg vagyok lőve, vagy 170-t most lényegtelen, c/r-elni semmi értelme ami eddig vert az ezután is fog, a range meg any2 ilyen deepen.
Szóval ha callolok turnon is callolnom kell elméletileg még, mert lehet h raissel előkészíti h ellopja a kasszát. Riveren meg ott állok egy 700-as potban előttem potnyi pénz és chekkelnem kell. Ha leesik a flushdraw turnon akkor settel bepasszol, ha meg rámemel akkor meg kénytelen vagyok 2 k-s potot játszani mondjuk 35% equitivel.
Flop c/c esetleg, de akkor meg nemtudom mi van, ha flopon c/r-t játszunk ennyire deepség miatt az A pontba jutunk, nem tudjuk mi van és óriási a kassza.
Nl400++ regek, mi a teendő?
Én így tizedszerre átnézve esetleg call turn bet/fold amit még elképzelhetőnek tartok nem szín turnon, de az meg azért elég drága, mondjuk 200/ fold.
Flop c/c esetleg, de akkor meg nemtudom mi van, ha flopon c/r-t játszunk ennyire deepség miatt az A pontba jutunk, nem tudjuk mi van és óriási a kassza.
Dr Giggy áldozata lettél. Aki nem ismerné: deepen addig kell nyomni a bet vagy a raise gombot amíg eldobják. Nem egy példahandem lenne rá.
Javaslom a 100bb pókert. Nem szégyen a sitout, sőt sokszor az a legjobb.