Nem kell csesztetni szegény gyereket a leosztása miatt, sokakból csak az írigység beszél sokan egy hónapban nem érnek el annyi profitot mint ő abban a körben.
tévedsz öregem, szó nincs irigykedésről. ez a fórum nem a pénzről szól, hanem a pókertudás fejlesztéséről bármilyen limiten, mindegy, hogy milyen mértékben nyerő valaki. szóval ezt felejtsd el.
Szia!
Ne is figyelj rájuk , nem voltak azok rossz lejátszások.
Az egyből allin KT-vel se mindig rossz ám, mert sokat dobálnak, próblják jó lapokkal megadni , de az meg nem jön olyan könnyen. és amíg farkukat behúzva foldolgatnak addig mi sokszor visszük a vakokat ;)
A KK meg különösen tetszett. ha emelünk preflop akkor csak bedobja, így meg hibázott mert rosszabb lappal emelt.
saját fegyverét használtuk ő ellene, az agressziót.
na peace!
és igen, az ilyen Romsy félék a legnagyobb irigyeid mert Te nyersz a kiismerhetetlen stílussal. ők meg lehet hogy épp buknak mert a könyvek szerint játszanak.
és igen, az ilyen Romsy félék a legnagyobb irigyeid mert Te nyersz a kiismerhetetlen stílussal. ők meg lehet hogy épp buknak mert a könyvek szerint játszanak.
Janika90 megjelent, ojje
Ezen sírva röhögtem, vagy 5 percig. :)
Kedves Danfiu!
Azt írtad korábban, hogy minden hozzászólást szívesen vársz. Hát, nekem lenne véleményem, vagyis jobban mondva, egy kérdésem inkább, majd a végén.
Nem ezzel az ominózus handdel kapcsolatos. Én biztosan nem így játszanám, de én még csak NL10-en vagyok. (Tudom, szerinted ez nem póker, szerintem az.)
Szóval, a nevedet először Castor blogjában olvastam, ahol kifejtetted, hogy aznap éppen "egy 14 oras session alatt osszeszedtem 4400 dollart cashgame+ 1. hely torna (1400 dollar)". Azt hiszem mindannyian egyetértünk abban, hogy 10+BI, bármely szinten tiszteletre méltó eredmény.
Sőt, itt korábban azt is írtad, hogy "kb este 23-04ig belehe gyujteni par ezer dolcsit ha odafigyelsz es jegyzetelsz".
Ezután következett ez a hand-ed is.
Felkeltetted az érdeklődésem, mivel aki ilyen könnyedén nyeri a "dollár ezreket" attól csak tanulni lehet, nem igaz?
Van egy-két játékos figyelő honlap, ahol jegyzik az eredményeket. Hát, én rád kerestem az egyik ilyenen és a lenti csatolt fájlban látható, hogy mit találtam.
Most erre mit mondjak? Ott vannak a leosztásaid (mint pl. ez a KK-s), de valahogy nem látom a hajnali órákban összenyert "dollár ezreket". Csak egy lefelé ívelő grafikont.
Vagy ez egy olyan program, ahol csak a mínuszokat számolják? (Én nem tudom, lehet.)
Most ilyenkor, hogy érezzem magam?
Eladsz magadról egy stabilan nyerő FullTilt regulár képet, de úgy látszik a számok nem igazolnak. Átbasztál? Hazudtál?
Igazából két lehetséges verziót tudok elképzelni.
1. Ez a program nem a valós képet mutatja.
2. Nem mondasz igazat.
Az első verzió ellenkezőjét mondjuk nagyon könnyű lenne bizonyítani, hiszen írtad, hogy "PT-nekem nagyon bevalt". Onnan bevágnád a statokat, vagy azokat a "dollár ezreket" hozó partikat, amiket ez a figyelő oldal kihagyott és abban a pillanatban megszűnne minden negatív kritika, 100%.
Ha pedig Te nem mondasz igazat, akkor milyen alapon vagy felháborodva a beírásokon?
Most a végén is megjegyzem, hogy nem baszogatás képpen írtam ezeket, csak nem tudom eldönteni, hogy a 2 verzió közül melyik lehet igaz?
Azt hiszem csak Te tudsz igazságot tenni, hát tedd meg!
hands profit BBs won BB/100
1,769 $-1,319.00 -290.81 -16.44
Kemény!!Azt azért nem mondtad hogy annak ellenére hogy nyerted azt a nagy potot,hogy stabil vesztő játékos vagy!!!Mintha más hangzottt volna el!!lol