Janika90
Válasz pindrokk kommentjére
2009. jan. 11. 21:36

Uhh, azt hittem már abba hagytad a pókert! Nl600 megy már? Írj lécci, hogy mitörtént veled mióta eltűntél az akadémiáról!

nem nagyon pókereztem mert suli is van XDDD

de amugy nl10-en már felavattam a rollom XDD

zoltanh
Válasz Janika90 kommentjére
2009. jan. 11. 22:23

Egy jó dolog van, hogy létrejött ez a topic. kb 1 hónapja kerestem ennek a sitenak a linkjét és végre megvan :) Óóó yehhhhhh :D :D

cake
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jan. 11. 22:44

Egy jó dolog van, hogy létrejött ez a topic. kb 1 hónapja kerestem ennek a sitenak a linkjét és végre megvan :) Óóó yehhhhhh :D :D

szóval erre gondoltál, pedig párszor már linkelte Bala is.

zoltanh
Válasz cake kommentjére
2009. jan. 11. 22:59

szóval erre gondoltál, pedig párszor már linkelte Bala is.

Tudom, hogy Bala linkelte már egy párszor csak nem találtam sehol.

kisrapi
Válasz branermajszter kommentjére
2009. jan. 12. 7:57

hands profit BBs won BB/100

1,769 $-1,319.00 -290.81 -16.44

Kemény!!Azt azért nem mondtad hogy annak ellenére hogy nyerted azt a nagy potot,hogy stabil vesztő játékos vagy!!!Mintha más hangzottt volna el!!lol

Urak!

Ugye senki nem mondja, hogy 1700 hand alapján akarjuk megítélni Danifiut??
Senki nem hallott itt a hosszútávról??:D

danfiu
Válasz plusevHUN kommentjére
2009. jan. 12. 9:16

Sracok, soha nem mondtam, hogy en stabil nyero vagyok, szoktam nyeregetni es visszabukni..csak most bukoszeriaban vagyok,tudjatok regebben mas nevvel jatszottam!!! egyebkent meg a topic ugy kezdodott hogy betettem egy handet, aztan meg jottok itt a hulyesegeitekkel...inkabb hagyjuk emberek!

styxxx
Válasz danfiu kommentjére
2009. jan. 12. 10:13

Sracok, soha nem mondtam, hogy en stabil nyero vagyok, szoktam nyeregetni es visszabukni..csak most bukoszeriaban vagyok,tudjatok regebben mas nevvel jatszottam!!! egyebkent meg a topic ugy kezdodott hogy betettem egy handet, aztan meg jottok itt a hulyesegeitekkel...inkabb hagyjuk emberek!

Kicsit szerencsétlenül indult a dolog, de ne vedd ennyire a lelkedre. Kisrapinak is tökéletesen igaza van, hogy senkit nem lehet 1700 hand alapján megitélni.

Ha van elemezni való handed tedd be bátran legközelebb is.
Minden csoda 3 napig tart. Ne vegye el a kedved ez a start. ;)

danfiu
Válasz styxxx kommentjére
2009. jan. 12. 12:32

Kicsit szerencsétlenül indult a dolog, de ne vedd ennyire a lelkedre. Kisrapinak is tökéletesen igaza van, hogy senkit nem lehet 1700 hand alapján megitélni.

Ha van elemezni való handed tedd be bátran legközelebb is.
Minden csoda 3 napig tart. Ne vegye el a kedved ez a start. ;)

Vegre egy pozitiv komment!Koszi szepen, azt hiszem atertekeltem a helyzetet mert nagyon a lelkemre vettem a dolgot, amit a tobbiek irogattak. Csak hat ugye meg uj vagyok, de lesz ez meg igy sem:)

ThxLittleFish
2009. jan. 12. 12:36

Vegre egy pozitiv komment!Koszi szepen, azt hiszem atertekeltem a helyzetet mert nagyon a lelkemre vettem a dolgot, amit a tobbiek irogattak. Csak hat ugye meg uj vagyok, de lesz ez meg igy sem:)

írhatnál egy bemutatkozót mivel foglalkozol az életben, mikor kezdtél el pókerezni, milyen téten, stb...

cake
2009. jan. 12. 13:13

azt hiszem atertekeltem a helyzetet mert nagyon a lelkemre vettem a dolgot

hmm:confused:

Élő ügyfélszolgálat