Uhh, azt hittem már abba hagytad a pókert! Nl600 megy már? Írj lécci, hogy mitörtént veled mióta eltűntél az akadémiáról!
Egy jó dolog van, hogy létrejött ez a topic. kb 1 hónapja kerestem ennek a sitenak a linkjét és végre megvan :) Óóó yehhhhhh :D :D
Egy jó dolog van, hogy létrejött ez a topic. kb 1 hónapja kerestem ennek a sitenak a linkjét és végre megvan :) Óóó yehhhhhh :D :D
szóval erre gondoltál, pedig párszor már linkelte Bala is.
hands profit BBs won BB/100
1,769 $-1,319.00 -290.81 -16.44
Kemény!!Azt azért nem mondtad hogy annak ellenére hogy nyerted azt a nagy potot,hogy stabil vesztő játékos vagy!!!Mintha más hangzottt volna el!!lol
Sracok, soha nem mondtam, hogy en stabil nyero vagyok, szoktam nyeregetni es visszabukni..csak most bukoszeriaban vagyok,tudjatok regebben mas nevvel jatszottam!!! egyebkent meg a topic ugy kezdodott hogy betettem egy handet, aztan meg jottok itt a hulyesegeitekkel...inkabb hagyjuk emberek!
Sracok, soha nem mondtam, hogy en stabil nyero vagyok, szoktam nyeregetni es visszabukni..csak most bukoszeriaban vagyok,tudjatok regebben mas nevvel jatszottam!!! egyebkent meg a topic ugy kezdodott hogy betettem egy handet, aztan meg jottok itt a hulyesegeitekkel...inkabb hagyjuk emberek!
Kicsit szerencsétlenül indult a dolog, de ne vedd ennyire a lelkedre. Kisrapinak is tökéletesen igaza van, hogy senkit nem lehet 1700 hand alapján megitélni.
Ha van elemezni való handed tedd be bátran legközelebb is.
Minden csoda 3 napig tart. Ne vegye el a kedved ez a start. ;)
Vegre egy pozitiv komment!Koszi szepen, azt hiszem atertekeltem a helyzetet mert nagyon a lelkemre vettem a dolgot, amit a tobbiek irogattak. Csak hat ugye meg uj vagyok, de lesz ez meg igy sem:)
azt hiszem atertekeltem a helyzetet mert nagyon a lelkemre vettem a dolgot