Back to the roots, ha valakinek van kedve jokat rohogni olvassa el az egeszet:) En halalra sirtam magam, mekkora kezdo amator idiota allat voltam:D(nem minha most pro lennek)
Back to the roots, ha valakinek van kedve jokat rohogni olvassa el az egeszet:) En halalra sirtam magam, mekkora kezdo amator idiota allat voltam:D(nem minha most pro lennek)
Epic
ez nekem is kellemes reggelt okozott, köszi :D
danfiu ez wp:D nl400 master:P örülök, hogy nem maradtál azon a vonalon!
Én már többször elolvastam a régi írásaid, van epic bőven:)
Jó hogy feladtad nl400-600 regeskedést, és váltottál omahára, gondolom nem bántad meg:)
Fiatalság, bolondság, de a kitartásod, munkád lám meghozta eredményét.
MTT-ben kicsit irigyellek is:)
GL!
Áhá szóval még danfiut sem úgy szülték a világra, hogy gyalázza a mid stakest. Vicces volt ezt végigolvasni. Sok sikert a továbbiakban is.
Áhá szóval még danfiut sem úgy szülték a világra, hogy gyalázza a mid stakest. Vicces volt ezt végigolvasni. Sok sikert a továbbiakban is.