naggeri
Válasz danfiu kommentjére
2013. júl. 11. 9:57

atyaéééég :D besírtam, én ezt csak most láttam :D
Romsy finom handjei is megérnek egy misét :D

kacorkiraly
2013. júl. 11. 9:59

limp reraise KK-val? interessing :S

danfiu
Válasz naggeri kommentjére
2013. júl. 11. 10:00

atyaéééég :D besírtam, én ezt csak most láttam :D
Romsy finom handjei is megérnek egy misét :D

Ha tovabb keresel a midstakes holdem handek kozott van meg 1-2 hasonlo fishes topikom:D

danfiu
Válasz kacorkiraly kommentjére
2013. júl. 11. 10:01

limp reraise KK-val? interessing :S

Hat kb abban az idoben azt sem tudtam mi az a 3b meg a bb/100.Mondjuk attol meg lehet jo jatek a limp-raise:)

naggeri
2013. júl. 11. 10:24

az út maga a cél, de te nem kis utat jártál be az tuti :)
kalapemelés !

kacorkiraly
2013. júl. 11. 10:24

manapság már nem hiszem h jó lenne, mert a homlokodra van írva a lap erőssége. Most látom csak, hogy 4 éves hand :D

danfiu
Válasz kacorkiraly kommentjére
2013. júl. 11. 10:28

manapság már nem hiszem h jó lenne, mert a homlokodra van írva a lap erőssége. Most látom csak, hogy 4 éves hand :D

Miert van a homlokodra irva?:) Sztem meg pont az a lenyege h aggro ellenfelek ellen, akikkel szemben meg igy is erzunk edget postflop es paranoidok,azok ellen szeles range-dzsel lehet sztem limp-raiselni(omahaban is).Meg ezeket a nem hagyomanyos lineokat(pl bet-3betelni lockdown flopon omahaban,ch-r as pfr tok odd boardokon aminek makes no sense) sztem tok jol belehet epiteni a jatekba,osszelehet vele zavarni a regekt teljesen.Eloszor en mindig value handeket teszek bele a range-embe h az ellenfelnek legyen readje es kesobbiekben kreditet adjon.

kacorkiraly
2013. júl. 11. 10:30

érdekes. Persze van benne ráció, de én tartózkodom tőle egyelőre. Majd egy nap hátha én is ráérzek.

Roleks
2013. júl. 11. 12:09

Egyébként aki ellen játszottad a handet anno egy elég jó játékos volt :) azt hiszem már ő is plo-ra váltott egyébként :)

Romsy
2013. júl. 11. 14:37

első pár oldalon azért látszik régen micsoda sztárparádé volt itt a fórumon a mostani freakshow-hoz képest.

Élő ügyfélszolgálat