" Van rá pénzed ...? van vegyed menjünk.... "
Ez egy kicsit ütött :D:D:D:D:D
" Van rá pénzed ...? van vegyed menjünk.... "
Ez egy kicsit ütött :D:D:D:D:D
Én tanultam az ilyen hibákból.
1.) Indulás: véletlenül úgy belerúgok valamibe, hogy nemtudok elmenni...Indulhat egy laza szessün :D
2.) Ha ez nem jön be: Boltban leülök azokra a 3évesekre kitalált kanapékra, berakom mp4-et a fülembe, és csak bólogatok...:)
:)
a végén már én is ültem, de volt hogy bementem könyvesboltba láttam v.mi pókeres könyvet :)
poker:
Everest még minidg nem adja 1k+, az összes ai.nt elbuktam, ja 1-et nem de akkor 100%-ra raktam be.
Már élményszámba ment amikor az 5. flippet is elbuktam, az alap hogy 80:20-at simán bukom :(
mind1 ez van v.mikor csak kikeveredek a down-ból ami sajnos nem csak a pókerben hanem minden másban is jelen van :(
2.) Ha ez nem jön be: Boltban leülök azokra a 3évesekre kitalált kanapékra, berakom mp4-et a fülembe, és csak bólogatok...:)
Everest KÖSZÖNÖM!
Volt szoftverfrissités everest pokeren, nálam ez annyiban nyilvánul meg hogy amelyik pot ami 3bb.nél több azt nem tudom megnyertni...
nyilván nem is játszok jól - meg elégéé meleg is van - de minden ellenem van, és ez ..... jó, 10k hand alatt alig van 10bi kül az AiEv.m között. Nyilván tök jó hogy Q4o val callolnak pf meg flop K4J.n is call még turnon is adja river persze 4 és mivel ott tesszük be ezért ez nincs benne (EV)
komolyan elegem van ebböl a teremböl, pedig több mint két évig soha nem volt bukó hónapom sem, ezt most kicsit nehéz emészteni.
Hand History Session (3 Hands) - submitted 06/13/10 - 09:42 am - Poker Hand Replays
Hand History Session (5 Hands) - submitted 06/13/10 - 09:45 am - Poker Hand Replays
mondjuk ilyenekkel nyerek: vagyis nem bukok annyit amennyit lehetne...
Hero (KK - UTG) - Hand Import - - submitted 06-13-2010 - 09:43 am - Poker Hand Replays
tudom összevissza és sry!
pedig azt mondtad nem akarod utolérni az EV ollómat...:)
nem lesz itt gond csak türelem és A játék és fejlődés:)
pedig azt mondtad nem akarod utolérni az EV ollómat...:)
nem lesz itt gond csak türelem és A játék és fejlődés:)
hat kb en is ugyanebben vagyok mint Te... ket hete szinte potot nem tudok nyerni... en par nap pihenöt tartok,meg több vidoizas,plusz mentalis hozzaallason is valtoztatni kell...
gl es kitartas!
hat kb en is ugyanebben vagyok mint Te... ket hete szinte potot nem tudok nyerni... en par nap pihenöt tartok,meg több vidoizas,plusz mentalis hozzaallason is valtoztatni kell...
gl es kitartas!