TomLaw mindig is a legnagyobb nit volt everesten szal sima fold:)
Mostanában már néha egy nit ellen a KK val is gondolkodok hogy a 4-betre jobb lenne dobni! Sikerül mindig AA-ba futni,lassan már nincs session, hogy ne lenne egy KK vs AA bukóm!
gyrv84: tegnap volt erre egy jó situm, utg.t 3beteltem amire kaptam egy korrekt 4betet, b.nőm örült hogy t.jó én pedig mondtam neki hogy ez AA de nem tudom eldobni .... :(
time4revenge: :( jól kihasználta egész session alatt a statjaimat, csak pont ellene nem akartam sose light 4betelni :)
Mostanában már néha egy nit ellen a KK val is gondolkodok hogy a 4-betre jobb lenne dobni! Sikerül mindig AA-ba futni,lassan már nincs session, hogy ne lenne egy KK vs AA bukóm!
TomLaw mindig is a legnagyobb nit volt everesten szal sima fold:)
time4revenge: :( jól kihasználta egész session alatt a statjaimat, csak pont ellene nem akartam sose light 4betelni :)
Nemtom ki ez a csavo (marmint szemely szerint, de jatszottam ellene), de véleményem szerint direkt rajatszik az akademiasokra/magyarokra. Amugy nem annyira nagy eresztes. s mondjuk vannak nala nagyobb nitek is, akademiasok is.
Ez a rajatszas igaz az ukran csókára is, hatvanyozottan.
Ez egy tavaly augusztusi hand ellene, én már akkor is vágtam, hogy egy ultra nagy setminer nit, aki 9 asztalon gizdul.De kb még 3-4 ugyanilyen handet betudnék tenni és mindegyikben set volt nála.
$0.15/$0.25 No Limit Holdem
Everest Poker
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Tafkap73 ($11.05)
UTG+1 Hero ($24.60)
CO keesss ($21.60)
BTN vithugo ($23.65)
SB SlyBullitt ($19.10)
BB TomLaw ($33.60)
Pre-Flop: ($0.40, 6 players) Hero is UTG+1 :ad: :as:
1 fold, Hero raises to $0.90, 2 folds, SlyBullitt calls $0.75, TomLaw calls $0.65
Flop: :6s: :kh: :5s: ($2.70, 3 players)
SlyBullitt checks, TomLaw checks, Hero bets $2.35, SlyBullitt raises to $6.50, TomLaw raises to $24.55, Hero folds, SlyBullitt goes all-in $11.70
Turn: :4c: ($47.80, 2 players, 1 all-in)
River: :ac: ($47.80, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $47.80
SlyBullitt shows
:9h: :7h:
TomLaw shows
:5h: :5d:
TomLaw wins $45.75 (net +$20.30)
SlyBullitt lost $19.10
Hero lost $3.25
Én sokat még nem játszottam vele, de eddig nem akadtunk össze komolyabban! Mondjuk én nála is nagyobb nit vagyok :) Valaki ismeri esetleg -Viktor22- -t , na vele több bajom van! Ráadásul ö is magyar! Amúgy kit tartotok NL25 a legjobb regeknek? Jav: Természetesen Everesten gondoltam!
Nem tudom ki a legjobb reg, de most előbb benéztem, vannak e ismerős nevek (kb fél éve játtszottam itt utóljára), tele van weak fos nitekkel akik kb sosem fognak 25-nél feljebb lépni.Próbálj üres asztalokat nyitni, és várni a fisheket és akkor nem lesz olyan gondod, hogy az ilyen TomLaw-kal meg viktor22-kel kell harcolnod.
Nemtom ki ez a csavo (marmint szemely szerint, de jatszottam ellene), de véleményem szerint direkt rajatszik az akademiasokra/magyarokra. Amugy nem annyira nagy eresztes, persze nem a fish kategoria. s mondjuk vannak nala nagyobb nitek is, akademiasok is. ;) :D.
Ez a rajatszas igaz az ukran csókára is, hatvanyozottan.