Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > NL25 SH 76s: combodraw turnun, játék?

Agostini
2008. ápr. 28. 15:09

NL25 SH 76s: combodraw turnun, játék?

***** Hand History for Game 3163910320 *****
$25.00 NL Texas Hold'em - Sunday, April 27, 06:31:33 2008
Table Muscat8 (Real Money)
Seat 3 is the button
Seat 1: skpta ( $8.90 )
Seat 2: bigchef75 ( $3.85 )
Seat 3: Daisy183 ( $102.66 )
Seat 4: slam85 ( $28.36 )
Seat 5: gnikrekop ( $88.10 )
Seat 6: Ag0stini ( $25.45 )
slam85 posts the small blind [$0.15].
gnikrekop posts the big blind [$0.25].
Dealt to Ag0stini [ 7d 6d ]
** Dealing down cards **
Ag0stini calls [$0.25]
skpta folds
bigchef75 folds
Daisy183 raises [$1.15]
slam85 calls [$1.00]
gnikrekop folds
Ag0stini calls [$0.90]
** Dealing Flop ** [ Kd, 8s, 9d ]
slam85 checks
Ag0stini checks
Daisy183 bets [$3.00]
slam85 folds
Ag0stini calls [$3.00]
** Dealing Turn ** [ 4s ]
Ag0stini checks
Daisy183 bets [$9.70]
Ag0stini ?

ezt a handet nagyon rosszul játszottam , mondhatni maximalizáltam a veszteségeim :s szóval ki mit tenne,

flopon? gdolom itt a call még nem rossz.ugye? esetelg re-raise? :confused:
és turnun? na itt a legrosszabbat döntöttem , betoltam.:\ de itt fold,call? mi a jobb? és a check jó volt?

ellenfél: nagyon sokat játszunk 45/22 -t játszik és nagyon esik neki,vagy nem tudom de mindig 2-3 BI-vel ül 4-5 asztalon:S 600 handem van róla és nagyon agresszív. sokat c-betel és nagyon védi a lapjait. de ami biztos, nem is engedi el. kvázi kifizet ha leesik a flushom vagy sorom.

peterpanic
Válasz Agostini kommentjére
2008. ápr. 28. 15:12

limpcall preflop?:)

szerintem ha kifizet utána, jó a call turnon.

flopon hmm.
jókérdés. fold equity-d lehet hogy nincs túl sok, aztmondtad ha keze van, nyomul vele és adja is.
viszont a feltételes esélyed nagy.
ilyenkor a "nagy könyv" szerint csak call kell ugye?

Agostini
2008. ápr. 28. 15:14

ja,és még egy kérdés: ha itt is csak megadom és riveren esetleg leesik a szín akkor push vagy check/push mert itt gondolom ha nincs flushe nem emel rám, ha meg én betolom akkor meg elég átlátszó a flush. szóval esetelg riveren ki,hogy maximalizálná a bevételt? és mennyi +ev-s egy flop/turn push?(ez is felmerült kül. körökben:))

Agostini
Válasz peterpanic kommentjére
2008. ápr. 28. 15:16

limpcall preflop?:)

szerintem ha kifizet utána, jó a call turnon.

flopon hmm.
jókérdés. fold equity-d lehet hogy nincs túl sok, aztmondtad ha keze van, nyomul vele és adja is.
viszont a feltételes esélyed nagy.
ilyenkor a "nagy könyv" szerint csak call kell ugye?

hát az érdekes volt az tény:D de úgy látszik amiket felteszek mind vmi banális nagy pf hibával indulnak. bár ha jól gondolom slam miatt adtam meg mert 2 jól fizető játékos ellen talán jól jöhetne ez a lap:) az h még nem nyitok(bár utgből 67s erős lenne) és h mért openlimpelek ezzel azt látod nem tudom/tudtam.
bár itt hajnali 5 volt:)

zoltanh
2008. ápr. 28. 15:18

Ha ezt a turn callozod akkor már bent van a fél stacked. Szerintem akkor már inkább itt push allin. PF meg ne openlimpelj, utg-ből főleg!

peterpanic
Válasz zoltanh kommentjére
2008. ápr. 28. 15:22

miért jó a push? nincs fold equityd, és 30%-ra rakod be az összes pénzed...
nem hangzik tul +EV-sen...

CrisRoniii7
Válasz peterpanic kommentjére
2008. ápr. 28. 15:57

miért jó a push? nincs fold equityd, és 30%-ra rakod be az összes pénzed...
nem hangzik tul +EV-sen...

Miért 30% majdnem 40%-a van Turnön....
De egyébként én sng vagy mtt-n már flopon pusholnám!És itt is ezt látom a legjobb megoldásnak...vagy csak túl aggro vagyok,és utálok más licitálására reagálni?
3 egyszerű ok miatt!
-Ott még van 60%,míg ha várok a turnig akkor csökken a draw equitym,és csupán 40%-om van.
-Van fold equitym
-Illetve az IO-m sem túl fényes,ha leesik az 3.szín vagy akár vmelyik straight card,az még a leglazább playert is eltudja ilyeszteni főleg ha csak egy TP-je/OP-je van...Így a legnagyobb expectationt ez a játék hozza érzésem szerint.

CrisRoniii7
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. ápr. 28. 16:05

Ja és nem limpelek 6maxon,főleg nem UTG...Utána a call is rossz postflop OOP nem pálya nálam ez a lap!
Utána jön a flop,és végülis ilyen boardot vártunk(mert ugye egy flopolt sorrol nem álmodozunk),egyértelmű c-r move-in OP/TP ellen is favoritok vagyunk

kisrapi
2008. ápr. 28. 16:09

először is: never openlimp! UTG-ből az SC-k amúgy sem túl jók, de ha már játszani akarsz vele akkor emelj!
A call még 1 megadó után elmegy...floppon meg push(vagy reraise, és ha megadja any turn esetén push a maradékot, de ugye ezzel az a baj, hogy ha nem jön lapod, akkor már néhéz szívvel tolja az ember a maradékját be...), de turn-ön már fold ahogy játszottad....

peterpanic
Válasz kisrapi kommentjére
2008. ápr. 28. 16:37

hát 9 + 6 outja van, szóval 15, az pedig 30% turnon.
fickó valszeg tptk, kétpár v. settel izmozik, én az utóbbi kettőt tartom a legvalószinubbnek a kis preflop emelés miatt...
flopon jó a push is, ez igaz, de gondoljatok bele, ha egy olyan ellen van, aki mindig kifizet ha lejön a flöss/sor, akkor a call sem rossz... fold equitynk nagyon nincs, viszont hatalmas a feltélteles esélyünk, persze ha nem jön, akkor dobni kell.
set ellen pedig már jóval kisebb az equitynk, persze tudom, agresszív játék meg minden:). csak rájöttem mennyi idiota van még NL50-en is, akik nem tudnak játszani, és akik ellen felesleges 2%os favoritként betenni az egész pénzt, amikor ennél sokkal jobb alkalmak is vannak...

turnon miért kell dobni? egy leendő 50 dollaros potba kell betennünk 10-et... itt ha már 20%unk van, akkor megadás kell nem?
vagy hogyvan?

áhh lehet hogy csak rossz emlékeim vannak a combodraw-kal, egyszerűen nem tudok visszaemlékezni egy olyan alkalomra amikor lejött valamim miután betoltam flopon... esélyesebbként:)... de ez már az én gondom.

Élő ügyfélszolgálat