mostanaban nincs idom pokerezni, ezert raalltam egy kicsit az sssre
Mai jelentes
Tegnap csinaltam egy micro session-t: 2 leosztas; KK-t kaptam , felduplazodtam. :) Amugy nem volt SS-re alkalmas a palya, igy nem eroltettem tovabb, inkabb SH deep stackeztem egy masik oldalon.
Ma reggel probara tette a turelmemet a ss. 40 perc telt ugy, hogy csak dobaltam a lapokat. Egy-ket kosza AJ-tipusu emelesemet is hamar fel kellett adni es raemeles, vagy teljesen hasznalhatatlan flop miatt. Minusz 15-nal mar atkoztam a strategait, csakis "kutatoi" kivancsisagom hajtott tovabb, ugyelve arra, hogy a SS Kiserlet "tudomanyos" celkituzesei sertetlenek maradjanak. A session vegen egy-ket legitim kezem is akadt, igy nemi penz visszavandorolt hozzam.
Jelenlegi bankrol $173.
A fekete pentek
A mai session katasztrofalisra sikerult. Folyton lemakoltak, vagy az AK, AJ lapok nem egeszultek ki...
Eddig 2K handen vagyok tul.
Jelenlegi bankroll: $155
Mennyi handet toltál le eddig, és hogy állnak a mutatóid? vagy nem használsz PT-t?
Mennyi handet toltál le eddig, és hogy állnak a mutatóid? vagy nem használsz PT-t?
Ha nem titok, meg lehet kérdezni melyik site-on játszol?
2000 hand (csak napi 1 orat nyomom SS).
A PT sajnos szelektal a leosztasok kozott. Valamiert nem minden PS hh-t olvassa fel, igy sajat "eszkozt" hasznalok.
A mutatok nem annyira relevansak, mert szigoruan a SS cikkemben leirtak alapjan jatszom. Ami kb 15% flopnezes, akkor CSAK raise/reraise. Neha sb-rol szemet kezzel limpeles (ezt kellene teljesen elfelejteni), bb-rol pedig limp/fold.
Flopon, ha van kezem, akkor emeles, ha nincs, akkor egy megado eseten cbet/fold v all-in, ha tobb megado van, akkor check/fold.
Leginkább ilyen VPIP/PFR adatok érdekeltek volna....
Meg persze az, hogy mennyiben tér el a tényleges nyereményed és az EV-d, de ezek szerint nem lehet külön szelektálni PTben a csak SS statokat?
Ha nem titok, meg lehet kérdezni melyik site-on játszol?
szvsz nem éri meg mikrolimiten SSS-t játszani, az ellenfelek postflop annyira gyengék legtöbb helyen, hogy nem kell csak a preflop játékra szorítkozni, mert végigcallolnak bármivel egy-egy oldalon NL50-ig bezárólag.
max bankrollépítésre jó, amúgy normál stackkel játszani sokkal jövedelmezőbb ilyen szinten.