Bajkevero
Válasz ooooobi kommentjére
2008. máj. 28. 13:00

mostanaban nincs idom pokerezni, ezert raalltam egy kicsit az sssre

Engem is elsosorban ez motivalt. Plusz az, hogy NAGYON rosszul viselek el egy 40-60dolcsis veszteseget, ami ugy NL25 nem ritka, nem is beszelve NL50-rol.

Ugyanezert kaptam ra a SNG-ra is. Limitalom a vesztesegeimet, plusz tanulom a tour strategiat+deep stack jatekot.

Bajkevero
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. máj. 29. 11:16

Mai jelentes

Tegnap csinaltam egy micro session-t: 2 leosztas; KK-t kaptam , felduplazodtam. :) Amugy nem volt SS-re alkalmas a palya, igy nem eroltettem tovabb, inkabb SH deep stackeztem egy masik oldalon.

Ma reggel probara tette a turelmemet a ss. 40 perc telt ugy, hogy csak dobaltam a lapokat. Egy-ket kosza AJ-tipusu emelesemet is hamar fel kellett adni es raemeles, vagy teljesen hasznalhatatlan flop miatt. Minusz 15-nal mar atkoztam a strategait, csakis "kutatoi" kivancsisagom hajtott tovabb, ugyelve arra, hogy a SS Kiserlet "tudomanyos" celkituzesei sertetlenek maradjanak. A session vegen egy-ket legitim kezem is akadt, igy nemi penz visszavandorolt hozzam.

Jelenlegi bankrol $173.

Bajkevero
2008. máj. 30. 11:38

A fekete pentek

A mai session katasztrofalisra sikerult. Folyton lemakoltak, vagy az AK, AJ lapok nem egeszultek ki...

Eddig 2K handen vagyok tul.

Jelenlegi bankroll: $155

kisrapi
2008. máj. 30. 11:43

Mennyi handet toltál le eddig, és hogy állnak a mutatóid? vagy nem használsz PT-t?

Bajkevero
Válasz kisrapi kommentjére
2008. máj. 30. 11:52

Mennyi handet toltál le eddig, és hogy állnak a mutatóid? vagy nem használsz PT-t?

2000 hand (csak napi 1 orat nyomom SS).

A PT sajnos szelektal a leosztasok kozott. Valamiert nem minden PS hh-t olvassa fel, igy sajat "eszkozt" hasznalok.

A mutatok nem annyira relevansak, mert szigoruan a SS cikkemben leirtak alapjan jatszom. Ami kb 15% flopnezes, akkor CSAK raise/reraise. Neha sb-rol szemet kezzel limpeles (ezt kellene teljesen elfelejteni), bb-rol pedig limp/fold.
Flopon, ha van kezem, akkor emeles, ha nincs, akkor egy megado eseten cbet/fold v all-in, ha tobb megado van, akkor check/fold.

plusevHUN
2008. máj. 30. 12:10

Ha nem titok, meg lehet kérdezni melyik site-on játszol?

kisrapi
2008. máj. 30. 12:19

2000 hand (csak napi 1 orat nyomom SS).

A PT sajnos szelektal a leosztasok kozott. Valamiert nem minden PS hh-t olvassa fel, igy sajat "eszkozt" hasznalok.

A mutatok nem annyira relevansak, mert szigoruan a SS cikkemben leirtak alapjan jatszom. Ami kb 15% flopnezes, akkor CSAK raise/reraise. Neha sb-rol szemet kezzel limpeles (ezt kellene teljesen elfelejteni), bb-rol pedig limp/fold.
Flopon, ha van kezem, akkor emeles, ha nincs, akkor egy megado eseten cbet/fold v all-in, ha tobb megado van, akkor check/fold.

Leginkább ilyen VPIP/PFR adatok érdekeltek volna....
Meg persze az, hogy mennyiben tér el a tényleges nyereményed és az EV-d, de ezek szerint nem lehet külön szelektálni PTben a csak SS statokat?

Bajkevero
Válasz kisrapi kommentjére
2008. máj. 30. 12:42

Leginkább ilyen VPIP/PFR adatok érdekeltek volna....
Meg persze az, hogy mennyiben tér el a tényleges nyereményed és az EV-d, de ezek szerint nem lehet külön szelektálni PTben a csak SS statokat?

VPIP: 8.5
PFR: 4.8

A jelenlegi tenyleges eredmenyem sajnos most NAGYON elter a EV-tol. most 2000 leosztas utan -5 dolcsi bukoban vagyok, a strategia pedig (elvileg) EV+.

Pont azert van a kiserlet, hogy megnezzem meddig lehet vele jutni, kialakithato-e vele egy tisztesseges novekmeny.

Azt mar latom, hogy a 10K hand keves ahhoz hogy kialakitsam "tudomanyos" allaspontomat a strategiaval kapcsolatban, igy a kiserletet kitolom min 50K-ra (vagy a teljes bankroll elvesztesere)!

Bajkevero
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. máj. 30. 12:46

Ha nem titok, meg lehet kérdezni melyik site-on játszol?

Ha megigered, hogy nem jatszol direkt ellenem es a strategia ellen :)

peterpanic
2008. máj. 30. 12:49

szvsz nem éri meg mikrolimiten SSS-t játszani, az ellenfelek postflop annyira gyengék legtöbb helyen, hogy nem kell csak a preflop játékra szorítkozni, mert végigcallolnak bármivel egy-egy oldalon NL50-ig bezárólag.
max bankrollépítésre jó, amúgy normál stackkel játszani sokkal jövedelmezőbb ilyen szinten.

Élő ügyfélszolgálat