Uj remeny
Ma reggel kisse betegen es Makkkiraly jokivansagai valamint az elmult 2 nap bukoi miatt megtepazott onbizalommal ultem le a szokasos SS Kiserletet folytatva. Az elso leosztas igeretesnek tunt: T9o-val 876 flopnal sok penzt remelve toltam be zsetonjaimat. A masik megadonak is ugyanilyen lapja volt, igy szereny volt a nyereseg. Utana csak a vakok zabaltak, bankroll tovabb csuszott a lejton: $140.
Es hirtelen megvaltozott a kep, vegre az AK-k kiegeszeszultek, a KK-t nem nyomta le egy Aszpar... kezdett kicsit hizni a bankroll.
Mint sokminden a pokerben, a short stack sem mukodik vegytisztan. Miutan eszrevettem, hogy nehany asztalon ha emelek, akkor mindenki menekul, CO-rol es buttonrol elkezdtem diszkreten lopkodni, kicsit megedesitve az uborkaszezont.
Valamint bevetettem egy uj trukkot:
Az alap taktikát annyival egészítettem ki, hogy 25-30BB között nem ülök ki, hanem játszom tovább annyi különbséggel, hogy setvadászkodom, az alacsony kézbepárokat olcsón megjátszom. Ezzel szépeket lehet kaszálni.
Szép, örülök, hogy bejött :D
Nekem tegnap kicsit fogyatkozott a bankroll, mert belementem buta erőfitogtatásokba, egyértelműen -EV helyzetekbe. Erről le kell szoknom...
Szép, örülök, hogy bejött :D
Nekem tegnap kicsit fogyatkozott a bankroll, mert belementem buta erőfitogtatásokba, egyértelműen -EV helyzetekbe. Erről le kell szoknom...
koszi :)
Az erofitogtatas short stack nem jo. Bar deep stack sem annyira, foleg laza asztalon. Multkor Everesten sikerult deep stack 4 beulot buknom egy session alatt az erofitogtatas miatt. Pedig pont azert ultem le az Everesthez, mert tele van laza halakkal. Akkor en voltam a leglazabb es egyben legnagyobb hal, aki mindenkinek kifizetett mindent.
A serpentin
Az elmult 2 kiserleti SSS session ugy alakult, hogy az elejen lemakoltak, es buktam 1-2 beulot. Pont mikorra az apro ketkedesek erore kapnanak jonnek a jo lapok, jo leosztasok, konnyen megjatszhato helyzetek.
Jelenlegi bankrol $185.