Én is a csirkére/pulykára szavazok. Én a pulyka felső comb filére szoktam rá mostanság. Bedobálja az ember vokba. Megpuhul pár perc alatt. Rádobálsz néhány szívednek kedves zöldséget és amíg megpuhulnak főzöl rizst/krumplit/tésztát. Ha szósz kedvelő vagy lögybölsz rá még valamit, és kész 2 napi kaja. 1000 forint kb és 1 óra alatt megvagy vele.
Kínai kajás vita:érdekes,amit nálunk adnak, pl Amerikában teljesen más koncepció alapján készül.
még az alapnak számító szecsuáni csirke/marha is sokszor annira különböző itthon is, hogy azt gondolná az ember, hogy nem is ugyan arról van szó. de ebben szerintem semmi meglepő nincs, mondjuk lecsót hányféleképpen csinálnak itthon? :)
Na! Örülök, hogy megjelent pár főzés párti vélemény is. :)
Rántottában érdemes kipróbálni az apróra vágott és megsütött krumplit. Eszméletlen finom. (és hizlaló)
Kérdés: Nem tudtok a kilencedik kerületben jó menüs helyet? Lehetőleg a Hungária körút felé... :)
Hmmm... Soha nem eszem kajáldákban. Inkább főzök 1-3 napra. Engem szórakoztat a főzés,legalább annyira mint a póker.
Ha hajlandó vagy lesétálni/villamosozni a dunapartig, akkor tudok mutatni néhány helyet, lévén, hogy ott állomásozom multirabszolgaként napközben :D
AVANTI! :D
Egy évig azt hettem hetente 1x és nem untam meg...
Én mindenesetre most kimegyek a legközelebbi kifőzdébe és megnézem, mi a mai kiemelt ajánlat. Így még mosogatni sem kell, ami a főzés legsötétebb árnyoldala (nem beszélve arról, hogy utálok egyedül enni...). :(
Így még mosogatni sem kell, ami a főzés legsötétebb árnyoldala (nem beszélve arról, hogy utálok egyedül enni...). :(