Viszont mindig érdemes az ilyeneket megjátszani, mert vesztenivalója nincs az embernek. A BetClicnél és az Unibetnél sok lóvét tettem már így zsebre, míg a Bet365-nél pl volt olyan, hogy nem jó oddsot tettek ki, lecsaptam rá, és a végén nem törölték azt a szelvényem, hanem a megfelelő oddson értékelték ki.
De, hogy dartsról is legyen szó...a mai meccsek nem tartogatnak túl nagy izgalmakat. Nem vagyok a kombizás híve, de Lewis, King és Wade győzelme 1.65-ért nem rossz :)
De, hogy dartsról is legyen szó...a mai meccsek nem tartogatnak túl nagy izgalmakat. Nem vagyok a kombizás híve, de Lewis, King és Wade győzelme 1.65-ért nem rossz :)
Wade mondjuk szenvedett, de Smith nem egy túl veszélyes játékos, ráadásul ő sem játszott jól. King teljesítménye elfogadható volt, Evans pedig egy formán kívüli Baxtert győzött le, ráadásul eddig csak kiemelt játékosok jutottak a 16 közé, ami nem véletlen. Vorrt pocsékul játszott, Lewis pedig kiválóan, és az ő párharcukból rendre Lewis szokott győztesen kikerülni. 1-2 szettet azért adok a hollandnak, de sokkal többre nem hiszem, hogy jó lesz.
Wade nagyon gyenge és óriási bajban van, 0-3.
jaja...
innen 4-et nyerni ezzel a játékkal nem lesz könnyű.
ráadásul Smith nem is rossz..
Szépen zárkózik, csak nehogy úgy járjon, mint Huybrechts (visszajött 0-3-ról 3-3-ra, és végül a döntőszettet cseszte el).
Nagyon bírom ezt a bemondót! :D
Nagyon bírom ezt a bemondót! :D
Russ Bray
Megint megúszott 2 meccs nyilat Wade :D
Izgalommentesen jött az első tipp :)