Cesc18
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. dec. 24. 0:23

Látva Lewis eddigi két meccsét közel sem olyan biztos, hogy MvG lesz 2014-ben a világbajnok...

lehethogynemvagygyenge
Válasz Cesc18 kommentjére
2013. dec. 24. 1:23

Látva Lewis eddigi két meccsét közel sem olyan biztos, hogy MvG lesz 2014-ben a világbajnok...

Bizony nem, de én nagyon drukkolok a fiatal kopasznak.

Bodza18
Válasz lehethogynemvagygyenge kommentjére
2013. dec. 24. 8:06

Bizony nem, de én nagyon drukkolok a fiatal kopasznak.

MvG-re az a jellemző, hogy az aktuális ellenfele húzza le vagy fel. Minél jobban játszik az ellenfele, ő is annál több 180-ast szór.
Biztosnak semmi nem biztos, de szerintem ő a fő esélyes! Bár ott az én régi nagy kedvencem, Kevin Painter is, aki eddig 3-0, 4-0-lal vette az első két kört! :)

Shaikon
2013. dec. 24. 20:24

Tudjátok, hogy Michael van Gerwenéknél hány fokon sütik a bejglit?
.
.
.
.
Szááááááááznyolcvan!

iKeksz
2013. dec. 24. 23:02

Lewisnak nagyon meggyőző a játéka, rendkívül profi módon szállt ki többször is. Nálam ő az esélyes.

Cesc18
2013. dec. 25. 11:44

Nem véletlen, hogy MvG és Lewis győzelmére most már azonos oddsot kínálnak. A holland srácon Taylor kiesésével még nagyobb lett a nyomás, mert rögtön mindenki elkönyvelte, hogy akkor ezt a vb-t ő nyeri. Lewis pedig nyugodtan, két vb-címmel a zsebében masírozhat a döntőbe :)

iKeksz
2013. dec. 25. 12:14

Nem véletlen, hogy MvG és Lewis győzelmére most már azonos oddsot kínálnak. A holland srácon Taylor kiesésével még nagyobb lett a nyomás, mert rögtön mindenki elkönyvelte, hogy akkor ezt a vb-t ő nyeri. Lewis pedig nyugodtan, két vb-címmel a zsebében masírozhat a döntőbe :)

Érdekelne a véleményed, hogy a bwin termében jobban megéri-e fogadni, mint pl bet365-n, mivel bwinen van pontrendszer?
Amúgy te hol szoktál fogadni?

Koszka9999
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 25. 13:27

Érdekelne a véleményed, hogy a bwin termében jobban megéri-e fogadni, mint pl bet365-n, mivel bwinen van pontrendszer?
Amúgy te hol szoktál fogadni?

Nem is tudtam hogy létezik ilyen a bwinen. Engem is érdekelne a véleményed.

Cesc18
2013. dec. 25. 15:10

Nem szoktam rendszeresen a bwinen fogadni, csak, ha elcsesznek valamit a kínálatban, vagy ha, csak náluk lehet xy meccsre fogadni. Nagy tétben kell fogadni, ahhoz, hogy valami értelmesre belátható időn belül összegyűljön a pont, és, ha jól tudom akkor csak a 2 feletti szorzók után jár pont. Tehát, ha egy 1.8-as kombit teszel, akkor nincs pont. Pókernél 0.5€ rake után jár 1 pont és egy bwines zsetonkészlet közel 4000 pontba kerül. De annyira amúgy nem vágom ezt a b'inside-ot, de az oldalukon minden részletesen megtalálható

Ha a dartsnál maradunk akkor a Bet365-öt favorizálom, de egyébként 5-6 irodában szoktam rendszeresen fogadni.

iKeksz
2013. dec. 25. 17:25

Nem szoktam rendszeresen a bwinen fogadni, csak, ha elcsesznek valamit a kínálatban, vagy ha, csak náluk lehet xy meccsre fogadni. Nagy tétben kell fogadni, ahhoz, hogy valami értelmesre belátható időn belül összegyűljön a pont, és, ha jól tudom akkor csak a 2 feletti szorzók után jár pont. Tehát, ha egy 1.8-as kombit teszel, akkor nincs pont. Pókernél 0.5€ rake után jár 1 pont és egy bwines zsetonkészlet közel 4000 pontba kerül. De annyira amúgy nem vágom ezt a b'inside-ot, de az oldalukon minden részletesen megtalálható

Ha a dartsnál maradunk akkor a Bet365-öt favorizálom, de egyébként 5-6 irodában szoktam rendszeresen fogadni.

Köszi a válaszod

Élő ügyfélszolgálat