lehethogynemvagygyenge
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 23. 22:04

Smithnek szurkoltam, és sikerült valami borzalmas módon ellúzerkednie a meccset... Nagy kár érte, ezt a Wade gyereket akárhányszor nézem, sosem győz meg. De hát sajnos hatalmas túlélő, hogy ennyiszer nem tudják ellene befejezni. :(

ferkocse
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. dec. 23. 22:15

Amikor Smith kinézett a D16-nál és 2mm-el mellédobta...
Ha tempóból dobja, szerintem bemegy...

ferkocse
Válasz Cesc18 kommentjére
2013. dec. 23. 22:16

Izgalommentesen jött az első tipp :)

megfogadtad? mindhármat kombóban?

iKeksz
2013. dec. 23. 22:18

Vajon a darts jobban növeli a koncentrációképességet, mint más sportágak? Vmi szaki kifejthetné a véleményét.

Bodza18
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 23. 22:42

Vajon a darts jobban növeli a koncentrációképességet, mint más sportágak? Vmi szaki kifejthetné a véleményét.

Miért növelné jobban? Mondjuk a testépítésnél biztos jobban, de általánosságban nem hiszem. :)
Egyébként amiatt érdekes kérdés, hogy a PDC versenyek alatt megy az éneklés, az üvöltés a sörszagú nézőtérről, míg egy sportlövő versenyen (ami hasonló koncentrációt igényelhet) vagy egy teniszmeccsen pisszenni sem lehet.

Cesc18
Válasz ferkocse kommentjére
2013. dec. 23. 22:54

megfogadtad? mindhármat kombóban?

Meg, kombiba.

Ez a csend kérdés érdekes, mert snookerben is full csend van, de van olyan torna, ami nem komoly, és ott megy a szurkolás keményen, de a játék mégis parádés. Szerintem, ha folyamatos szurkolás megy az nem zavarná őket, ám, ha csendre számítanak és egy-egy kósza beordibálás jön, na az zavaró lehet.

Teniszben, snookerben, íjászatban stb ugyanúgy kell koncentrálnod, mert nüanszok döntenek, akárcsak dartsban. De még a síugrás is fejben dől el, de ebbe most nem megyek bele, hogy miért :)

iKeksz
Válasz Bodza18 kommentjére
2013. dec. 23. 22:57

Miért növelné jobban? Mondjuk a testépítésnél biztos jobban, de általánosságban nem hiszem. :)
Egyébként amiatt érdekes kérdés, hogy a PDC versenyek alatt megy az éneklés, az üvöltés a sörszagú nézőtérről, míg egy sportlövő versenyen (ami hasonló koncentrációt igényelhet) vagy egy teniszmeccsen pisszenni sem lehet.

Igen, ez jó meglátás.

Cesc18
2013. dec. 23. 23:21

Jó meccs volt, de nem bánom, hogy nem lett döntő szett :)

ferkocse
Válasz Cesc18 kommentjére
2013. dec. 23. 23:22

Meg, kombiba.

Ez a csend kérdés érdekes, mert snookerben is full csend van, de van olyan torna, ami nem komoly, és ott megy a szurkolás keményen, de a játék mégis parádés. Szerintem, ha folyamatos szurkolás megy az nem zavarná őket, ám, ha csendre számítanak és egy-egy kósza beordibálás jön, na az zavaró lehet.

Teniszben, snookerben, íjászatban stb ugyanúgy kell koncentrálnod, mert nüanszok döntenek, akárcsak dartsban. De még a síugrás is fejben dől el, de ebbe most nem megyek bele, hogy miért :)

King azért simább volt :)

lehethogynemvagygyenge
Válasz ferkocse kommentjére
2013. dec. 24. 0:14

A Lewis-meccsen elképesztő a színvonal.

Élő ügyfélszolgálat