Smithnek szurkoltam, és sikerült valami borzalmas módon ellúzerkednie a meccset... Nagy kár érte, ezt a Wade gyereket akárhányszor nézem, sosem győz meg. De hát sajnos hatalmas túlélő, hogy ennyiszer nem tudják ellene befejezni. :(
Amikor Smith kinézett a D16-nál és 2mm-el mellédobta...
Ha tempóból dobja, szerintem bemegy...
Izgalommentesen jött az első tipp :)
Vajon a darts jobban növeli a koncentrációképességet, mint más sportágak? Vmi szaki kifejthetné a véleményét.
Vajon a darts jobban növeli a koncentrációképességet, mint más sportágak? Vmi szaki kifejthetné a véleményét.
megfogadtad? mindhármat kombóban?
Miért növelné jobban? Mondjuk a testépítésnél biztos jobban, de általánosságban nem hiszem. :)
Egyébként amiatt érdekes kérdés, hogy a PDC versenyek alatt megy az éneklés, az üvöltés a sörszagú nézőtérről, míg egy sportlövő versenyen (ami hasonló koncentrációt igényelhet) vagy egy teniszmeccsen pisszenni sem lehet.
Jó meccs volt, de nem bánom, hogy nem lett döntő szett :)
Meg, kombiba.
Ez a csend kérdés érdekes, mert snookerben is full csend van, de van olyan torna, ami nem komoly, és ott megy a szurkolás keményen, de a játék mégis parádés. Szerintem, ha folyamatos szurkolás megy az nem zavarná őket, ám, ha csendre számítanak és egy-egy kósza beordibálás jön, na az zavaró lehet.
Teniszben, snookerben, íjászatban stb ugyanúgy kell koncentrálnod, mert nüanszok döntenek, akárcsak dartsban. De még a síugrás is fejben dől el, de ebbe most nem megyek bele, hogy miért :)
A Lewis-meccsen elképesztő a színvonal.