Meg van a menetrend Donk! Kérem a tippeket!!
10.forduló:And.-Chizzi
Gerwen-Bunting,Chizzi-Wade, Wade-Lewis, Taylor-Barney
11.forduló:Bunting-Lewis, Bunting-Taylor, Taylor-Chizzi, Barney-Gerwen, Wade-Anderson
12.forduló: Anderson-Gerwen,Anderson-Bunting, Taylor-Lewis, Barney-Chizzi, Wade-Gerwen,
Baszki, nézném Wrájtikát, erre pont most szart be a sztrím.
Azért jó,hogy egy este akár két meccsen is láthatjuk a nagyokat(Gerwen) és nem ilyen Wright féle esélytelen bohócokat kell nézni:))
Gerwennel még azt a szemtelenséget is meg merték lépni,hogy a 12.fordulóban az első meg az utolsó meccset játssza!!!
Mit ártott neked az öreg, amiért ennyire nem szimpatizálsz vele? :D
Nem száll be senki a fogadásunkba??? Jó lenne,ha többen összejönnénk!
Ejj, de iszonyat sz@r meccset tolt a két lúzer skót. Wright majdnem eldonkolta, 4-4-nél brékelt, de kezdésnél nem tudta befejezni, 5-5-nél meg hátsó pályáról kellett behúzni, ami nagy nehezen sikerült neki. Szerencsétlen jobban járt volna, ha kiesik, mert most jön Gerwen valami bohóccal, aztán pedig egymás ellen fogják tolni az elődöntőt. Jaj szegíny Pítör, köllött neked az újabb 0-6-os zakó?
Nem száll be senki a fogadásunkba??? Jó lenne,ha többen összejönnénk!
Kár, hogy nem nézed csiga, itt most sokáig mutatják a bajor népviseletben pompázó szőke és vörös lányokat, még puszit is küldtek a közönségnek.
dfecco23: lucker noobs
Osztó: u0037 nyeri a fő potot (6,015) ezzel: 8,7,6,5,2
Versenyigazgató: A limitek most: 280/560
Osztó: #35451519987. leosztás
Osztó: dfecco23 a(z) 7. helyen végzett
Mondtam,hogy nem normális ez az állat
No, ezt felejtsük el gyorsan, Gerwen meccse felért egy lidércnyomással. Az ellenfele gyorsan elhúzott 3-1-re, 12 nyilasokkal operált, Gerwen meg magához képest iszonyat rosszul játszott, nagyon régen láttam tőle ilyen gyönge teljesítményt. Szerintem sokkolta, hogy ez a semmiből jött irish man 4/4, azaz 100%-os kiszállóval operált, többek között 115, 133 és 146-ról is megoldotta a gyerek, ez mi? Ha kicsivel jobban tolja a tömeget, akkor Gerwen papa elbúcsúzott volna, de nagy nehezen abszolválta 6-4-gyel. Jöhet a bohócz elleni elődöntő, ez ellene elég lösz, de azért nem kéne ilyen szívbajosra csinálni!