https://www.youtube.com/watch?v=OY2pHTeiPu8
Most néztem csak ezt a videót. A kis búza hogy veri magát, hogy csent egy szettet, aztán a padlót is feltörölték vele. Érdemes Gerwen tekintetét nézni, amikor sétál mögötte. :))
Jó látni h Wrightit nem viselte meg annyire a PL és elég szépen menetelt megint . Imádom a palit , kajak azt olvastam h akinek ekkora a feje mint neki óriási heréi vannak . Simán kinézem a paliból h orbitális szerszámmal van megáldva Gerwen viszont a tipikus mini
Gerwen te nem tippelsz?
Jó látni h Wrightit nem viselte meg annyire a PL és elég szépen menetelt megint . Imádom a palit , kajak azt olvastam h akinek ekkora a feje mint neki óriási heréi vannak . Simán kinézem a paliból h orbitális szerszámmal van megáldva Gerwen viszont a tipikus mini
Gerwen te nem tippelsz?
Én nem mondtam ilyet toljad nyugodtan
Még meglátom, most megyek haverhoz pálinkázni, aztán leoktatok mindenkit, ahogy az óriás heréjűt szokták.
Egyértelmű,hogy várjuk a tippedet papi!!! Bár a csúcson kell abba hagyni! Nehogy visszacsússz a donk színvonalára:))
Ejj,de imádom a csütörtököt! Toljad a tippeket Gerwen,mert nyakunkon a 8 óra! Remélem donk velünk szurkolsz este!
Tolom majd, ha észhez tértem. Tegnap brutál volt, nagyon oktattam, így szinte ingyen ittam, amíg be nem basztam, utána már fizethettem, mint a katonatiszt, mert táblát nem találtam el, meg minden második dobásnál elestem.