csiga19794
Válasz Koszka9999 kommentjére
2015. ápr. 7. 12:57

https://www.youtube.com/watch?v=OY2pHTeiPu8

Most néztem csak ezt a videót. A kis búza hogy veri magát, hogy csent egy szettet, aztán a padlót is feltörölték vele. Érdemes Gerwen tekintetét nézni, amikor sétál mögötte. :))

Ide jutottunk! Egy legnek is ōrülni kell a mester ellen! Az már tisztes helytállásnak számít:-)

WINAMAXDONK
2015. ápr. 8. 0:49

Jó látni h Wrightit nem viselte meg annyire a PL és elég szépen menetelt megint . Imádom a palit , kajak azt olvastam h akinek ekkora a feje mint neki óriási heréi vannak . Simán kinézem a paliból h orbitális szerszámmal van megáldva Gerwen viszont a tipikus mini

WINAMAXDONK
2015. ápr. 8. 0:52

Gerwen te nem tippelsz?

csiga19794
2015. ápr. 8. 9:29

Jó látni h Wrightit nem viselte meg annyire a PL és elég szépen menetelt megint . Imádom a palit , kajak azt olvastam h akinek ekkora a feje mint neki óriási heréi vannak . Simán kinézem a paliból h orbitális szerszámmal van megáldva Gerwen viszont a tipikus mini

Az lehet,de ez nem farok méregető verseny,hanem darts! Bár Wright az csak bohócnak volt itt......ment is haza! Egyébként meg azért nem viselte meg,mert ez volt a papírforma,hogy kiesik:-)

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. ápr. 8. 13:59

Gerwen te nem tippelsz?

Felesleges, ha van tétje, úgyis bukom, játékon kívül meg hiába oktatnék, egyfolytában hallgathatnám, hogy mire verem magam, kívülálló bohóczként semmi közöm az egészhez.

WINAMAXDONK
2015. ápr. 8. 16:07

Én nem mondtam ilyet toljad nyugodtan

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2015. ápr. 8. 16:19

Még meglátom, most megyek haverhoz pálinkázni, aztán leoktatok mindenkit, ahogy az óriás heréjűt szokták.

csiga19794
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. ápr. 8. 19:38

Egyértelmű,hogy várjuk a tippedet papi!!! Bár a csúcson kell abba hagyni! Nehogy visszacsússz a donk színvonalára:))

csiga19794
2015. ápr. 9. 9:08

Ejj,de imádom a csütörtököt! Toljad a tippeket Gerwen,mert nyakunkon a 8 óra! Remélem donk velünk szurkolsz este!

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. ápr. 9. 10:49

Tolom majd, ha észhez tértem. Tegnap brutál volt, nagyon oktattam, így szinte ingyen ittam, amíg be nem basztam, utána már fizethettem, mint a katonatiszt, mert táblát nem találtam el, meg minden második dobásnál elestem.

Élő ügyfélszolgálat