Na, ez megint ki lett centizve, de a lényeg, hogy megvan! Na nem a Wright-elleni meccs, az szokásos hatalmas 6-1-es oktatás volt, a döntőben viszont az utolsó leg döntött, de szerencsére hozva lett a kezdés, ezzel 6-5-re behúzva, ezzel ez az állomás is behúzva, 3/3. :cool:
Meg van a menetrend Donk! Kérem a tippeket!!
10.forduló:And.-Chizzi
Gerwen-Bunting,Chizzi-Wade, Wade-Lewis, Taylor-Barney
11.forduló:Bunting-Lewis, Bunting-Taylor, Taylor-Chizzi, Barney-Gerwen, Wade-Anderson
12.forduló: Anderson-Gerwen,Anderson-Bunting, Taylor-Lewis, Barney-Chizzi, Wade-Gerwen,
Am sem csiptem,de amióta elvitte a mixem....
Jó azért annyira nem utálom,mint Dfeccot :D
Nem tudom h live 1vs1 -be találkoznátok lehet összeszarnád magad. Megsúgom én visítva könyörögtem privátba + feladva az elveimet nyaltam neki , és könyörögtem h ne bántson majd ezután lettünk skypeon öszinte barátok!
Kár, hogy nem nézed csiga, itt most sokáig mutatják a bajor népviseletben pompázó szőke és vörös lányokat, még puszit is küldtek a közönségnek.
10.Forduló
Z
And-Chizzy 7:5
Gerwen-Bunting 7:3
Chizzy -Wade7:5
Wade-Lewis 4:7
Taylor-Barney 7:4
11.Foduló
Bunting -Lewis 7:5
Bun-Taylor 4:7
Taylor-Chizzy 7:4
Barney-Gerwen 3:7
Wade-Anderson 4:7
12.Forduló
And-Gerwen 7:4
And-Bunting 7:4
Taylor-Lewis 7:3
Barney-Chizzy7:5
Wade-Gerwen 2:7
Lett volna vagy 3 meccs amibe ugyanaz lett volna a tippem,de akkor hol marad az izgalom???:-)
Lett volna vagy 3 meccs amibe ugyanaz lett volna a tippem,de akkor hol marad az izgalom???:-)
https://www.youtube.com/watch?v=OY2pHTeiPu8
Most néztem csak ezt a videót. A kis búza hogy veri magát, hogy csent egy szettet, aztán a padlót is feltörölték vele. Érdemes Gerwen tekintetét nézni, amikor sétál mögötte. :))
Egye kukac! Maradt 3:-)