Erről tudsz valamit részletesebben? Nem adnak neki elég támogatást, vagy mi a baja velük? Így viszont, hogy hazai versenyeken sem indal (a karalábét és kelkáposztát leszámítva), nem fejlődik, csak maximum visszafelé.
Jajjj istenem a csatlós neked is dörgölőzik, nyal ,mézes -másoskodik privátban? Elképesztő a figura itt adja a partyzós részeges machót privátban meg dörgölőzik ,kedveskedik.
Haha, ki beszél inas, nincs olyan vasárnap, hogy amikor este ide följövök, ne lenne legalább 2 privát üzenetem tőled, melyben rongyosra nyalod a tomporom, és nyilván azért csak ennyi, mert többet már nem bír el a postaládám a sok szerelmes leveledtől. Vicc, hogy ceewyl ennyire titokzatoskodik, azt bezzeg el szokta küldeni, amikor a félnótás és bedbítdanki enyeleg a fórumon, csak éppen megtörlik, mire fölkelek.
Jajjj istenem a csatlós neked is dörgölőzik, nyal ,mézes -másoskodik privátban? Elképesztő a figura itt adja a partyzós részeges machót privátban meg dörgölőzik ,kedveskedik.
Á, ott még szerencsére nem talált meg, sztem túlságosan tisztel és nagyra tart ahhoz, hogy zaklasson... :)):))
Darts pró esetleg PL belépő árakról tudnál tájékoztatást adni? Birmingham vagy a Londoni forduló érdekelne
Tyé
Ennyire megtollasodtál, inas, hogy csak úgy megindalsz? Póker vagy a mix adta be az óriás kaszát? .
Bakter pró vagy? Holnaptól amúgy indal az óriás program, a World Grand Prix, bár gondolom rajtam kívül senki sem hallott rúla.
Bakter pró vagy? Holnaptól amúgy indal az óriás program, a World Grand Prix, bár gondolom rajtam kívül senki sem hallott rúla.