ceewyl
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. szept. 28. 10:49

Erről tudsz valamit részletesebben? Nem adnak neki elég támogatást, vagy mi a baja velük? Így viszont, hogy hazai versenyeken sem indal (a karalábét és kelkáposztát leszámítva), nem fejlődik, csak maximum visszafelé.

Nyilván csiripelnek ezt-azt, de ilyen dolgokat nem fogok kiírni egy nyilvános fórumra (és privát üzenetben sem írom le! :) )

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2017. szept. 28. 11:50

Jajjj istenem a csatlós neked is dörgölőzik, nyal ,mézes -másoskodik privátban? Elképesztő a figura itt adja a partyzós részeges machót privátban meg dörgölőzik ,kedveskedik.

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. szept. 28. 16:20

Haha, ki beszél inas, nincs olyan vasárnap, hogy amikor este ide följövök, ne lenne legalább 2 privát üzenetem tőled, melyben rongyosra nyalod a tomporom, és nyilván azért csak ennyi, mert többet már nem bír el a postaládám a sok szerelmes leveledtől. Vicc, hogy ceewyl ennyire titokzatoskodik, azt bezzeg el szokta küldeni, amikor a félnótás és bedbítdanki enyeleg a fórumon, csak éppen megtörlik, mire fölkelek.

ceewyl
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. szept. 28. 19:15

Jajjj istenem a csatlós neked is dörgölőzik, nyal ,mézes -másoskodik privátban? Elképesztő a figura itt adja a partyzós részeges machót privátban meg dörgölőzik ,kedveskedik.

Á, ott még szerencsére nem talált meg, sztem túlságosan tisztel és nagyra tart ahhoz, hogy zaklasson... :)):))

Piroslapos
Válasz ceewyl kommentjére
2017. szept. 30. 13:32

Á, ott még szerencsére nem talált meg, sztem túlságosan tisztel és nagyra tart ahhoz, hogy zaklasson... :)):))

Darts pró esetleg PL belépő árakról tudnál tájékoztatást adni? Birmingham vagy a Londoni forduló érdekelne. Esetleg VB re jegy ár.
Tyé

van Gerwen
Válasz Piroslapos kommentjére
2017. szept. 30. 13:36

Darts pró esetleg PL belépő árakról tudnál tájékoztatást adni? Birmingham vagy a Londoni forduló érdekelne
Tyé

Ennyire megtollasodtál, inas, hogy csak úgy megindalsz? Póker vagy a mix adta be az óriás kaszát? Összedobhatnátok nekem is a túra árát, a félnótás csatlós úgyis gyakorlott 300 eurós ajándékutalványok osztásában, ez meg legalább nemes célra menne (darts+tő).

Piroslapos
2017. szept. 30. 13:55

Ennyire megtollasodtál, inas, hogy csak úgy megindalsz? Póker vagy a mix adta be az óriás kaszát? .

Szerencsejáték csak viszi a pénzt a +EV a munkából van.

van Gerwen
Válasz Piroslapos kommentjére
2017. szept. 30. 14:03

Bakter pró vagy? Holnaptól amúgy indal az óriás program, a World Grand Prix, bár gondolom rajtam kívül senki sem hallott rúla.

ltacsi
2017. szept. 30. 15:04

Bakter pró vagy? Holnaptól amúgy indal az óriás program, a World Grand Prix, bár gondolom rajtam kívül senki sem hallott rúla.

Miért gondolod mindig, hogy itt csak téged érdekel a darts? :D

Piroslapos
2017. szept. 30. 15:10

Ez valami autóverseny?
:)):)):))

Élő ügyfélszolgálat