Darts pró esetleg PL belépő árakról tudnál tájékoztatást adni? Birmingham vagy a Londoni forduló érdekelne. Esetleg VB re jegy ár.
Tyé
Miért gondolod mindig, hogy itt csak téged érdekel a darts? :D
Rajtam kívül nem nagyon szólal meg itt másik apród, max. az ütődött donk szokott részegen beböfögni vasárnap esténként valamit, de az is leginkább spamelés, offolás.
Ma selejteznek a vb-re, több magyar is bent van még, de ezt a Ratajszki inast igazán lelőhetné valaki, mert több mint valószínű, hogy ő nyeri ezt is, mindenesetre érik Bezzeggel a döntője. Indalt Czipó Vivien is, aki 6-2-re legázolta Mester Zolit (megalal), igaz, utána Végső Jancsi legyőzte, de mi lett volna, ha ő nyeri az egészet, nőként vett volna részt a férfi vébén? Volt már ilyen korábban?
Tolhatunk tippjátékot is, ha gondoljátok... :)
Ma selejteznek a vb-re, több magyar is bent van még, de ezt a Ratajszki inast igazán lelőhetné valaki, mert több mint valószínű, hogy ő nyeri ezt is, mindenesetre érik Bezzeggel a döntője. Indalt Czipó Vivien is, aki 6-2-re legázolta Mester Zolit (megalal), igaz, utána Végső Jancsi legyőzte, de mi lett volna, ha ő nyeri az egészet, nőként vett volna részt a férfi vébén? Volt már ilyen korábban?
Megnéztem a meccset, teljesen megérdemelten nyert, elég jól tolta, Vincent viszont magához képest szarul, rengeteg szektorhibával. Végig izzadt, mint egy ló, vágta a bamba pofákat, nem tudom, hogy zavarban volt-e vagy tövön, de egy leget még én is loptam volna tőle. Utolsó legben meg odaverte neki a csaj a 100-as kiszállót 2 nyíllal. :D
A mai 8 meccsen szerintem mindenhol a favorit jut tovább, ami elég lehetetlen, majd meglátjuk. Közben óriási program, a félnótást alázzák a pecces cseten.
" TommyLee73: Laci jön-megy :)
nosbiglem: bannolva van
Danna: még mindig tiltva van
Danna: ha jön újjal és nem képes tartani a száját, akkor megint megy. nekem csak 1 klikk, neki hosszabb regisztrálni"
Ez melyik oldal? Dobjál csak apucinak egy linket pls:)
Pats.hu
Most megy a meccs, hörögnek is az inasok a cseten. Itt meg lehet nézni is: https://www.youtube.com/watch?v=XWl-TFZTN8M&list=PLKBtVgMt44SX8aVdh3D9IXWs1wTVAwZNm&index=9